سلام آیا جزوه های دست نویس استاد های ارشد در موسسات مختلف را می توان به شرکت در کلاس ها ترجیح داد؟
سلام آیا جزوه های دست نویس استاد های ارشد در موسسات مختلف را می توان به شرکت در کلاس ها ترجیح داد؟
دوستان بعد از این که در دانشگاه ثبت نام کردیم باید کی استاد راهنما را انتخاب کنیم تا سهمیه استادا پر نشن؟؟!
من یه مدتی اصن کلن به دور از فضای درس و اینا بودم حالا یکم گیج شدم باید چه کارایی انجام داد بعد ثبت نام تا یوقت عقب نمونیم....
اگه کسی صنعتی اصفهان قبول شده یه پیام بده..........
دوستان یه سوال،
آذر ماه که می خوایم ارشد ثبت نام کنیم، معدل ترم 6 رو باید بنویسیم یا معدل کل 6 ترم ؟ اون وقت باید حتما از دانشگاه نامه گرفت؟ از تو پورتال که میشه دید اینا رو.
میشه اینو جواب بدین؟
سلام معدل تا پایان ترم 6. میتونی نامه هم بگیری ولی لزومی نداره نامه گرفتن فقط برای اطمینان از درستی معدل هستش
یعنی همون میانگین معدل های 6 ترم اول دیگه؟
خب وقتی معدل تو کنکور تاثیر داره ، بعد از گذشت ترم 7 و 8 این معدل عوض میشه . ممکنه کمتر از اونی بشه که موقع ثبت نام کنکور می نویسیم. بعدآ که نتیجه ها اومد به خاطر این اختلاف معدل باید چیکار کنیم که دردسر نشه؟
سلام مهدی جان اولا بهت تبریک میگم ایشالا که با قدرت ارشدو شروع و تموم کنی.
در مورد انتخاب استاد راهنما باید بپرسی ولی معمولش اینه که ترم اول با اساتید صحبت میکنی و اوکی میگیری بعد ترم دوم اقدام میکنی به گرفتن امضا
دوستان کسی میدونه چه چیزهایی برای خوابگاه باید برد؟
خوابگاه ها حالت خونه سوئیتی هستن یا اتاق اتاق و تمام امکانات عمومی هستن؟
سلااااااااااااااااااااااااااام....منم بهت تبریک میگم ص اصفهان رو نزدی که با هم باشیم..... ولی ایشالا هرجا هستی موفق باشی....
اینقدر سوال دارم که نمیدونم کدوموبپرسم خدا بخیر بگذرونه ....
من دیدم تو سایت تبریز نوشته علی الحساب یک میلیون و پانصد برای ثبتنام شبانه بریزن به حساب. نزدیک دونیم الی ۳ تومن میشهبچه ها هزینه شبانه چند تومنه ترمی؟من دانشگاه نوشیروانی قبول شدم!هر چی گشتم چیزی راجب هزینه اش ننوشته
بچه ها هزینه شبانه چند تومنه ترمی؟من دانشگاه نوشیروانی قبول شدم!هر چی گشتم چیزی راجب هزینه اش ننوشته
سلام.نه دوست منصنعتی سهند تبریز قبول شده.بنده خدا امروز رفت تبریز که ثبتنام کنهسلام
بچه ها همه ی دانشگاها ثبت نام اینترنتی دارن؟!!
سلام.دوستان کسی نمیدونه مدارک برای ثبتنام اینترنتی جی میخوان؟!
نه فقط گفته ۱۷ الی ۱۸ ثبتنام کنیم.مگه شما ثبت نام اینترنتی نکردین؟ یا دانشگاه ننوشته واستون که چیا با خودتون ببرین
واسه ما این مدارک الزامی بود واسه ثبت نام اینترنتی
یک قطعه عکس اسکن شده
اسکن شده کارت ملی پشت و رو و تمام صفحات شناسنامه
اسکن گواهی موقت یا دانشنامه دوره کارشناسی
اسکن ریز نمرات
یدونم اسکن فرم تعهد 16 هستش که سایت دانشگاه خودش میذاره
نه فقط گفته ۱۷ الی ۱۸ ثبتنام کنیم.
پس ریز نمرات رو میخواد... ممنون
من دانشگاه تبریز هستم
کسی نمیدونه دانشگاه تبریز بهتره یا دانشگاه سهند تبریز؟؟
مخابرات شبکه رو زده بودم که قسمت نشد هم دانشگاهی باشیم ولی عوضش بهت نزدیکم 4 ساعت با هم فاصله داریم بیای شیراز فالوده در خدمتیم واست سالاد شیرازی هم درست میکنم
سوالات بده جواب تحویل بگیر
کارت درسته.....
سر راه خواستی بری خونه بیا اینجا گز بهت بدم جیگرت حال بیاد......
سوالام داره حل میشه آروم آروم.....