masadqwerty
عضو جدید
فردا شب ساعت 8 اعلام میشه.الان اخبار گفت
فردا شب ساعت 8 اعلام میشه.الان اخبار گفت
لینک خبرش کو؟؟فردا شب ساعت 8 اعلام میشه.الان اخبار گفت
سلام پایدار جون...چه عجب پیدات شد..ایشالله قبولی پسر
چه جالب کم کم همه دارن جمع میشن
سلام از ماست سعید جان...کم سعادتی از منه دیگه...خیلی خوشحالم می بینمت...امیدوارم بقیه دوستان هم خوب باشند...یاد خاطرات چند ماهی که این جا با هم درس خوندیم بخیر...البته من که فسیل شدم رفت..... خدا از دهنت بشنوه منم دلم روشنه...ان شالله تو هم سعید جان قبول شی می دونم از نظر علمی و دانشگاه خیلی بالاتر از اونی هستی که نتیجت شد...ولی چی میشه کرد کنکوره دیگه....
سلام ملیحه خانم...خوشحالم که شما رو می بینم...البته من ادم رفیق بازی نیستم...ولی کلا مگه میشه ادم پاتقشو فراموش کنه....البته کفتر باز هم نیستم...ولی کبوتر هایی که عادتی میشند رو بهشون میگن کفتر کهنه بوم...یعنی هر جا برند باز خونه ی اولشون رو پیدا می کنند...ما هم کهنه بوم شدیم شاید...![]()
کمتر از 20 ساعت تا اعلام نتایجنمیدونم چجوریاس؟!سال پیش ی هفته دیرتر ازمون رو برگزار کردن ی هفته جلوتر نتایج رو دادن!!!!خداییش نامردیه دیگه... حالا میگه ساعت هشت شب،،،،
چه فرقی داره حالا من که میدونم قبولم حالا امیرکبیر نشد خواجه نصیر اون نشد شهید بهشتینمیدونم چجوریاس؟!سال پیش ی هفته دیرتر ازمون رو برگزار کردن ی هفته جلوتر نتایج رو دادن!!!!خداییش نامردیه دیگه... حالا میگه ساعت هشت شب،،،،
بر اساس تعداد واحدها فکر کنم سه روز در هفته استسلام بچه ها
کسی میدونه دانشگاههای تهران حالا هرکدومش چند روز در هفته کلاس واسه ارشد برق میذارن معمولا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه پایه کنترلت ضعیفه اصلا نخون من6ماه خوندم یه سوال ج دادمدوستان الان بهترین منابع برای
سیگنال و کنترل و مدار چی هستن ؟
فرض رو بر پایه ضعیف بگذارید
بچه ها
کسی میدونه دانشگاههای تهران حالا هرکدومش چند روز در هفته کلاس واسه ارشد برق میذارن معمولا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مبارکه. ایشالا موفق باشیمن مخابرات سیستم نوبت دوم قزوین قبول شدم. اه بازم اونی نشد که میخواستم.
آقا مبارکه. ایشالا موفق باشی
همینکه نزدیکه تهرانه خودش یه مزیت بزرگه
ترم چند هستی شما؟بله خوبه ولی الان خودم علوم تحقیقاتم موندم چیکار کنم؟![]()
ترم چند هستی شما؟
یه مشورت با اساتید کنکور و دانشگاهتون انجام بده. بهتر راهنمایی می کنن عزیز.ترم 1 تموم شده.
سلام.دانشگاه تبریز.بیوالکتریک
تبریک می گممنم مخابرات سیستم امیرکبیر (روزانه)قبول شدم