دوستان منابعی که انتخاب کردید رو میگید ؟
و اینکه تا چه رتبه ای میشه الکترونیک تهران قبول شد ؟
منابع مهمه ولی مهمتر از اون اینه که تو خودتون انگیزه و هدف ایجاد کنید...من سال پیش این موقع ها شروع کردم ولی دوستام از اول تابستون...ولی تعداد کمیشون تا بهمن دووم اوردن...در مورد منابع نظرات متفاوته و نمیشه گفت که بهترین کتاب وجود داره برای مثال خیلی ها مدار پوران رو توصیه میکنن ولی من شخصا ارتباط برقرار نکردم باهاش...سعی کنید وقتی کتاب میخرید ی چند صفحه بخونید...الکترونیک بسته به گرایش شما داره دیجیتال و مدار مجتمع و نیمه هادی فرق میکنه بنظرم صبر کنید من جواب شما رو بعد اعلام نتایج میدم ولی حدودی تا 700 800 شانس داریددوستان منابعی که انتخاب کردید رو میگید ؟
و اینکه تا چه رتبه ای میشه الکترونیک تهران قبول شد ؟
سلام شما دعا کن تهران قبول شم ی راهنمایی توپ میکنم بهتون...
پیشنهاد بنده:سلام خدمت دوستان عزیز.من میخوام برای درس های مدار و سیگنال و الکترونیک کلاس کنکور برم.دوستانی که اطلاع دارند یا تجربشو دارند لطف میکنن راهنمایی کنن کدوم اموزشگاه و استاد بهتره؟
چقدر استرس باید داشته باشیم ببینیم کجا قبول میشیم و چقدر سریع ثبت نام ها شروع میشه![]()
سلام خدمت دوستان عزیز.من میخوام برای درس های مدار و سیگنال و الکترونیک کلاس کنکور برم.دوستانی که اطلاع دارند یا تجربشو دارند لطف میکنن راهنمایی کنن کدوم اموزشگاه و استاد بهتره؟
سلام خدمت دوستان عزیز.من میخوام برای درس های مدار و سیگنال و الکترونیک کلاس کنکور برم.دوستانی که اطلاع دارند یا تجربشو دارند لطف میکنن راهنمایی کنن کدوم اموزشگاه و استاد بهتره؟
من یه راهی بلدم که همین که نتایج اومد کمتر از یک دقیقه بعدش میفهمید بدون چک کردن سایتبنظرتون نتایج کی میاد؟؟
عصر یا ساعت ۱۲ شب به بعد؟؟
آخه فردا خونه نیستم.کاش همین امروز بیاد. دیروز و امروز خودم رو خیلی مشغول کردم که یادم بره اما همش تو فکرم....
پیشنهاد بنده:
مدار و الکترونیک آقای کهن
سیگنال آقای تقدسی
هر دو نصیر تدریس می کنن.
یکی از دوستام الکترونیک ایشون رو رفتن و 84 درصد زدن. سیگنال هم خودم از کتاب اقای تقدسی خوندم 61 درصد زدم. تعریف مدار آقای کهن رو هم زیاد شنیدم.
منابع مهمه ولی مهمتر از اون اینه که تو خودتون انگیزه و هدف ایجاد کنید...من سال پیش این موقع ها شروع کردم ولی دوستام از اول تابستون...ولی تعداد کمیشون تا بهمن دووم اوردن...در مورد منابع نظرات متفاوته و نمیشه گفت که بهترین کتاب وجود داره برای مثال خیلی ها مدار پوران رو توصیه میکنن ولی من شخصا ارتباط برقرار نکردم باهاش...سعی کنید وقتی کتاب میخرید ی چند صفحه بخونید...الکترونیک بسته به گرایش شما داره دیجیتال و مدار مجتمع و نیمه هادی فرق میکنه بنظرم صبر کنید من جواب شما رو بعد اعلام نتایج میدم ولی حدودی تا 700 800 شانس دارید
دوست عزیز بگو تا ما هم بفهمیم؟؟من یه راهی بلدم که همین که نتایج اومد کمتر از یک دقیقه بعدش میفهمید بدون چک کردن سایت
کلا هم از همین روش استفاده میکنم
کیا بلدن؟
دوست عزیز بگو تا ما هم بفهمیم؟؟
هی نیایم نت ببینیم اومده یا نه :-/
ممنون
کسی نخوابه.......شما ایشالله قبولی..چون تلاش زیاد کردید..ولی فک کنم امشب کسی نخابه خخخخخخخخ
با منید؟فک کنم از روش های قدیمی استفاده میکنن...
سالهای دور که خواهرم کنکور داده بود با استفاده از تلفن گویا نتایج رو میگرفت
فک کنم اینجوری باشه
دارم شوخی میکنمبا منید؟
اگه با منید که نه از یه روش فوق پیشرفته و باحال ������������������
از rss یا feed استفاده میکنید؟با منید؟
اگه با منید که نه از یه روش فوق پیشرفته و باحال ������������������
دوست عزیز اگر چیزی برای ارائه دارید به صورت عمومی بیان نمایید، در غیر اینصورت جایی برای بحث نیست و درخواست ارسال پیام خصوصی و سایر موارد خلاف قوانین هست.با منید؟
اگه با منید که نه از یه روش فوق پیشرفته و باحال![]()
بله قوانین رعایت میشهدوست عزیز اگر چیزی برای ارائه دارید به صورت عمومی بیان نمایید، در غیر اینصورت جایی برای بحث نیست و درخواست ارسال پیام خصوصی و سایر موارد خلاف قوانین هست.
با تشکر
خوب شما اگه خواستید معرفی کنید، فوقش این هست که مدیریت اگه پاک کرد یعنی خلاف قوانین بوده، برای مشکل ساز نبودن هم لینک نرم افزار از یه سایت معتبر داده میشه.بله قوانین رعایت میشه
من با توجه به اینکه ممکنه ارسال این روش توی این تاپیک خلاف قوانین باشه اینجور مجبور شدم
چون احتیاج به ارسال یک نرم افزار خاص داشت
بله متوجهمخوب شما اگه خواستید معرفی کنید، فوقش این هست که مدیریت اگه پاک کرد یعنی خلاف قوانین بوده، برای مشکل ساز نبودن هم لینک نرم افزار از یه سایت معتبر داده میشه.
چون از طرف دیگه وقتی شما هی میگید روشی هست و معرفی نمی کنید و میگید بیاین خصوصی بگم این سوء تفاهم میشه و از طرفی هم خلاف قوانین سایت (نه فقط تالار برق) هست.