سلام
بهتون تبریک میگم .. انشالله موفقیت های بعدی
ولی ما بعد از این همه مدت هنوز موفق نشدیم کاری کنیم که شما فارسی تایپ کنید!![]()
merccc
چشم فارسیم تایپ میکنم

سلام
بهتون تبریک میگم .. انشالله موفقیت های بعدی
ولی ما بعد از این همه مدت هنوز موفق نشدیم کاری کنیم که شما فارسی تایپ کنید!![]()
New news New news
injaneb estrella pas az tahamol sakhyihaye faravan
va doaye pedaro madaram
va tahamol malalat haye besiar
movafagh be akhz madrake lisanse mohandesi shimi khod shodam
in pirozi ra be khodam va be hame jamee mohandesin va mardome ghaur iran tabrik migoyam
bezanid dast ghashangaroooo
با سلام...
یعنی خانم ها به خاطر جنسیتشون نمیتونن برن سرکار؟؟؟؟
این عدالت که میگن کجاااااااااااااااااااااس!!!؟؟؟
رشته به این خوبی، آخه چرااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟
New news New news
va doaye pedaro madaram
in pirozi ra be khodam va be hame jamee mohandesin va mardome ghaur iran tabrik migoyam
چقدر دلم واسه اینجا و دوستام تنگ شده![]()
آخی ی ی ی...New news New news
va doaye pedaro madaram
آخی ی ی ی...
تبریک میگم ستاره جون.ایشالا مام زودتر این حسو تجربه کنیم
الان چه حسی داری؟![]()
تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشید
البته به جمع بیکاران هم خوش امدید![]()
با آرزوی شادکامی به روزی روز افزون
این سوال بارها و بارها توو این سایت بهش جواب داده شده میتونی بگردی جوابای خیلی خوبی پیدا کنی ولی به طور خلاصه:یه نفر بی زحمت یه راهنمایی خوب و دلسوزانه از من بکنه.
بنده گرایش لیسانسم جنرال هست.(درسهای پتروشیمی نفت و گاز رو پاس کردیم ولی آخر سر مدرک کارشناسیمون بدون گرایش هست.)
الان میخوام واسه ارشد بخونم،خواستم بدونم کدوم گرایش واسه ارشد بهتر هستش؟اصلا میشه یه لینک به من بدین که یه راهنماییی کامل از گرایش های ارشد رو داشته باشه؟
منابه و کتابهایی که برای ارشد باید خونده بشه کدوم کتابها هستن؟از کجا میتونم گیرشون بیارم.
ممنون.
ممنون.این سوال بارها و بارها توو این سایت بهش جواب داده شده میتونی بگردی جوابای خیلی خوبی پیدا کنی ولی به طور خلاصه:
مهندسی شیمی خالی که مینویسن منظورش همون گرایش پالایش -پتروشیمی-گاز هست.
دوم:گرایش های ارشد بستگی داره به اینکه خودت چی بخوای!!ولی معمولا طراحی فرآیند-کنترل-فرآیندهای جداسازی-مهندسی شیمی پیشرفته-ترمو سینتیک و اخیرا هم نانو و محیط زیست طرفداراشون به ترتیب بیشتره.
از همه ی گرایشها بهتر همون طراحی فرآینده.
برا کتابا هم همه ی درسا رو راهیان ارشد بخون فقط ترمو اگه بتونی پوران پژوهش بخونی بهتره.راهیان هم خوندی مشکلی نیست.
میتونی تشریف ببری کتاب فروشی ها با پیاده شدن حدود 130 هزارتومن بخریشون شایدم بیشتر شایدم کمتر.
نه خیر .. سوالات و منابع گرایش های اصلی مثل طراحی فرایند، جداسازی، کاتالیست، ترمو و محیط زیست مشابه هستند و ضریب درس ها هم یکسان است .ممنون.
هرکدام از این گرایش ها دفترچه جداگانه ای دارن موقع امتحان؟منابع درسیشون متفاوت هست؟مثلا برای طراحی فرایند منابع درسی و ضریب درس ها رو میشه لطف کنید برام بگین.
فایل زیر را مطالعه کنیدسلام دوستان ؛ کسی میدونه با مدرک کارشناسی ارشد گرایش گاز میشه سازمان نظام مهندسی عضو شد یا نه؟
فایل زیر را مطالعه کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |