گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

engineer1986

عضو جدید
New news New news

injaneb estrella pas az tahamol sakhyihaye faravan
:smoke:

va doaye pedaro madaram
:hypocrite:

va tahamol malalat haye besiar
:cowboy:

movafagh be akhz madrake lisanse mohandesi shimi khod shodam
:)

in pirozi ra be khodam va be hame jamee mohandesin va mardome ghaur iran tabrik migoyam
:w31::w31::w31:

bezanid dast ghashangaroooo
:w40::w40::w40:

:D:D:D

با آرزوی شادکامی به روزی روز افزون

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام...
یعنی خانم ها به خاطر جنسیتشون نمیتونن برن سرکار؟؟؟؟ :(
این عدالت که میگن کجاااااااااااااااااااااس!!!؟؟؟
رشته به این خوبی، آخه چرااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟

سلام.
واسه پسرا هم کار نیست شما از چی دلخورین؟؟؟
اگه دوس دارین برین سر کار بگین تا خودم براتون توو عسلویه یه کار پیدا کنم.
حاضرم قسم بخورم اگه فقط یه روز تونستین دووم بیارین تموم زندگیمو به نامتون کنم (تموم زندگیم یه لب تاب و دو عدد کلیه میباشد!)!
بابا برو توو آشپزخونه به مادرت کمک کن صواب ثواب سواب داره!
برا خودت زیر کولر حااااااااال کن.کی به کیه!!

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
New news New news

va doaye pedaro madaram

in pirozi ra be khodam va be hame jamee mohandesin va mardome ghaur iran tabrik migoyam

تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشید
البته به جمع بیکاران هم خوش امدید:D

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
New news New news

va doaye pedaro madaram

آخی ی ی ی...:D
تبریک میگم ستاره جون.ایشالا مام زودتر این حسو تجربه کنیم:w09:
الان چه حسی داری؟:D

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی ی ی ی...:D
تبریک میگم ستاره جون.ایشالا مام زودتر این حسو تجربه کنیم:w09:
الان چه حسی داری؟:D

مرسی عزیزم:w30:
میدونی یه حسی شبیه به حس رهایی داره :D

تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشید
البته به جمع بیکاران هم خوش امدید:D

ممنون دوست عزیز:w30:

من همیشه آرزوم بود به این دوره از بیکاری برسم ! :D

با آرزوی شادکامی به روزی روز افزون

با سپاس از لطفتون:gol::gol:

Octienne

عضو جدید
یه نفر بی زحمت یه راهنمایی خوب و دلسوزانه از من بکنه.
بنده گرایش لیسانسم جنرال هست.(درسهای پتروشیمی نفت و گاز رو پاس کردیم ولی آخر سر مدرک کارشناسیمون بدون گرایش هست.)
الان میخوام واسه ارشد بخونم،خواستم بدونم کدوم گرایش واسه ارشد بهتر هستش؟اصلا میشه یه لینک به من بدین که یه راهنماییی کامل از گرایش های ارشد رو داشته باشه؟
منابه و کتابهایی که برای ارشد باید خونده بشه کدوم کتابها هستن؟از کجا میتونم گیرشون بیارم.
ممنون.

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه نفر بی زحمت یه راهنمایی خوب و دلسوزانه از من بکنه.
بنده گرایش لیسانسم جنرال هست.(درسهای پتروشیمی نفت و گاز رو پاس کردیم ولی آخر سر مدرک کارشناسیمون بدون گرایش هست.)
الان میخوام واسه ارشد بخونم،خواستم بدونم کدوم گرایش واسه ارشد بهتر هستش؟اصلا میشه یه لینک به من بدین که یه راهنماییی کامل از گرایش های ارشد رو داشته باشه؟
منابه و کتابهایی که برای ارشد باید خونده بشه کدوم کتابها هستن؟از کجا میتونم گیرشون بیارم.
ممنون.
این سوال بارها و بارها توو این سایت بهش جواب داده شده میتونی بگردی جوابای خیلی خوبی پیدا کنی ولی به طور خلاصه:
مهندسی شیمی خالی که مینویسن منظورش همون گرایش پالایش -پتروشیمی-گاز هست.
دوم:گرایش های ارشد بستگی داره به اینکه خودت چی بخوای!!ولی معمولا طراحی فرآیند-کنترل-فرآیندهای جداسازی-مهندسی شیمی پیشرفته-ترمو سینتیک و اخیرا هم نانو و محیط زیست طرفداراشون به ترتیب بیشتره.
از همه ی گرایشها بهتر همون طراحی فرآینده.
برا کتابا هم همه ی درسا رو راهیان ارشد بخون فقط ترمو اگه بتونی پوران پژوهش بخونی بهتره.راهیان هم خوندی مشکلی نیست.
میتونی تشریف ببری کتاب فروشی ها با پیاده شدن حدود 130 هزارتومن بخریشون شایدم بیشتر شایدم کمتر.

Octienne

عضو جدید
این سوال بارها و بارها توو این سایت بهش جواب داده شده میتونی بگردی جوابای خیلی خوبی پیدا کنی ولی به طور خلاصه:
مهندسی شیمی خالی که مینویسن منظورش همون گرایش پالایش -پتروشیمی-گاز هست.
دوم:گرایش های ارشد بستگی داره به اینکه خودت چی بخوای!!ولی معمولا طراحی فرآیند-کنترل-فرآیندهای جداسازی-مهندسی شیمی پیشرفته-ترمو سینتیک و اخیرا هم نانو و محیط زیست طرفداراشون به ترتیب بیشتره.
از همه ی گرایشها بهتر همون طراحی فرآینده.
برا کتابا هم همه ی درسا رو راهیان ارشد بخون فقط ترمو اگه بتونی پوران پژوهش بخونی بهتره.راهیان هم خوندی مشکلی نیست.
میتونی تشریف ببری کتاب فروشی ها با پیاده شدن حدود 130 هزارتومن بخریشون شایدم بیشتر شایدم کمتر.
ممنون.
هرکدام از این گرایش ها دفترچه جداگانه ای دارن موقع امتحان؟منابع درسیشون متفاوت هست؟مثلا برای طراحی فرایند منابع درسی و ضریب درس ها رو میشه لطف کنید برام بگین.

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
ممنون.
هرکدام از این گرایش ها دفترچه جداگانه ای دارن موقع امتحان؟منابع درسیشون متفاوت هست؟مثلا برای طراحی فرایند منابع درسی و ضریب درس ها رو میشه لطف کنید برام بگین.
نه خیر .. سوالات و منابع گرایش های اصلی مثل طراحی فرایند، جداسازی، کاتالیست، ترمو و محیط زیست مشابه هستند و ضریب درس ها هم یکسان است .
در مورد کتاب های بهتر و هر گونه سوال دیگری که از کنکور ارشد و مسائل مرتبط دارید در تالار زیر میتوانید با دیگر کاربران مشورت کنید :
تالار: کارشناسی ارشد و دکترا ، استخدامی ها و اطلاعات شغلی

دختر یخی

عضو جدید
سلام بر دوستای گل خودم....خوبین؟ من الان انقده تشنمه دوس دارم یه شربت خاکشیر سرد سرد بخورمممممممم

فرنازگلی

عضو جدید
میشه دقیقا بگید پارامترهای حرارتی و هیدرودینامیکی نانوسیالات در مبدل های صفحه ای چی ها هستن؟

sana7214

عضو جدید
سلام به همگی .بچه ها یه گزارش کاراموزی در رابطه با کارخانه نیترات پتاسیم می خوام کسی میتونه کمکم کنه؟:cry:

elham amiri

عضو جدید
سلام دوستان ؛ کسی میدونه با مدرک کارشناسی ارشد گرایش گاز میشه سازمان نظام مهندسی عضو شد یا نه؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

پیوست ها

• KomisionMadeh7.pdf
    198 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
تسلیت
جامعه مهندسین شیمی یکی از مهندسان خود را ازدست داد
.
.
.
.
.
از طرف همه مهندسان شیمی درگذشت آقای مهندس حسین معدنی مربی فقید تیم ملی والیبال ایران را به همه ایرانیان تسلیت عرض میکنیم.

shima.dr

عضو جدید
سلام مهندسای عزیز امیدوارم حالتون خوبه باشه.من رشته ام صنایع شیمیاییه وسرفصلام تقریبا با م.شیمی یکیه اما بایه سری دروس اضافه تر منتها چون فنی بودم ریاضیاتم یه مقدار کمتر از شماهاست وهمش مجبورم خودم بخونم وهمین باعث می شه بعضی وقتا واقعا کم بیارم:(

mohamad_tanha69

عضو جدید
سلام دوستان
من یه پروژه میخوام در مورد
بررسی پدیده کک روی کاتالیست ها
اگه کسی هست بهم کمک کنه ممنون میشم

بالا