همینو بگو..
منکه نمیبخشمشون!!!
همینو بگو..
.منکه نمیبخشمشون!!!
سلام خوب هستین؟
اونا چه میدونستن مملکت به این وضعیت دچار میشه...
ببخششون....![]()
یه چیزی هس که میگن اونایی که تو رفاه مالی کمتری بزرگ شدن خیلی پشتکارشون واسه پیشرفت زیاده . من تو خوابگاه اسطوره سعی و تلاش بودم بین بچه ها. هر چیزی میخواستم یا چنگ و تلاش بدست میآوردم. ولی برای پیدا کردن کاری دیگه کم آوردم. یه جورایی کم آوردم...زیر 10 میلیون فایده نداره!!!
اگه 10 تومن جور کردی بگو تا بهت بگم چیکار کنی!
تشکر..شماخوبین؟
منکه خوبم خوبم!!!!

یه چیزی هس که میگن اونایی که تو رفاه مالی کمتری بزرگ شدن خیلی پشتکارشون واسه پیشرفت زیاده . من تو خوابگاه اسطوره سعی و تلاش بودم بین بچه ها. هر چیزی میخواستم یا چنگ و تلاش بدست میآوردم. ولی برای پیدا کردن کاری دیگه کم آوردم. یه جورایی کم آوردم...
به این تتیجه رسیدم هیچی دسته من نیست. به قول وحید باید تو حال زندگی کنم.
کوچیک کهه بودم خیای آروز و هدف داشتم ولی هر چه قدر بزرگتر شدم ای آرزو ها رو دست نیافتنی تر دیدم شاید به خاطر شکست های که تو گذشته خوردم باشه
وحید جان تو بگو چه کاری؟ به پدرم بگم برام قرض میکنه..
بیخیال بذار بگذرد ..ماهم همینکارو داریم میکنیم![]()
یه چیزی هس که میگن اونایی که تو رفاه مالی کمتری بزرگ شدن خیلی پشتکارشون واسه پیشرفت زیاده . من تو خوابگاه اسطوره سعی و تلاش بودم بین بچه ها. هر چیزی میخواستم یا چنگ و تلاش بدست میآوردم. ولی برای پیدا کردن کاری دیگه کم آوردم. یه جورایی کم آوردم...
به این تتیجه رسیدم هیچی دسته من نیست. به قول وحید باید تو حال زندگی کنم.
کوچیک که بودم خیلی آروز و هدف داشتم ولی هر چه قدر بزرگتر شدم این آرزو ها رو دست نیافتنی تر و دیدم شاید به خاطر شکست های که تو گذشته خوردم باشه.
23سال سنم هست یه چشم بهم بزنی عمرمون هم گذشته
خداییش الان یه پسری هستم که آینده مبهم جلومون هست باد به هر طرف بزنه منم باید برم اون سمت.
وحید جان تو بگو چه کاری؟ به پدرم بگم برام قرض میکنه..
سن ما دیگه به بیخیالی نمیخوره!!!
نمیگذره!!!هرکار میکنم نمیگذره.هر ثانیش 1 سال میگذره!!
درسته حرفت کاملا درسته..متاسفانه هنوز شرایط مثل سابق هستش..ایشالا درست بشه تنهاحرف مثبتی که میشه گفت همینه

وحید خیلی آقایی...ناامید نشو..کنکوربده امسال حتماسلامی به گرمای احساسات بروز نیافته ی توی قلبم به همه ی بچهای گل مهندسی شیمی و میهمانان عزیز این تاپیک....
اومدم نبودین![]()
ایشاله که میاد..نگران نباشیدبچه دعا کنید کا گیرم بیاد دوست دارم قبل از سربازی یه مدت کار کنم
سلام دوستان
عید همگی مبارک
به دعا نیست داداش!!ما نذر هم دادیم کار نیستبچه دعا کنید کا گیرم بیاد دوست دارم قبل از سربازی یه مدت کار کنم
.سلام داداش بزرگ خودم.چطوری؟
خوبی؟
عید خودت و خونواده ی محترم هم مبارک.
منم بستنی می خوام !کسی خونه نیست؟مهندسای عزیز بیاین بستنی اوردم دور هم بخوریم
![]()
خو بخور کوشولو دیگه ..![]()
سلام بچه ها کسی نیست
..همه خوش امدینسلام من امشب هستم استثنایا....همه خوش امدین
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |