Chemical_Engineer
کاربر فعال
آخر شهریوره همه در حال مسافرتنبچه ها فکر کنم رفتن کیف و کفش مهر ماهشون روبگیرنواسه همین خلوته اینجا

why?چون بزرگ شدی؟یا چون پیر شدی؟
از خودم متنفررررررررررررم![]()

آخر شهریوره همه در حال مسافرتنبچه ها فکر کنم رفتن کیف و کفش مهر ماهشون روبگیرنواسه همین خلوته اینجا
why?چون بزرگ شدی؟یا چون پیر شدی؟
از خودم متنفررررررررررررم![]()
بچه ها فکر کنم رفتن کیف و کفش مهر ماهشون روبگیرنواسه همین خلوته اینجا
چقد بچه ها سلام کردن................
خوبید بروبکس؟؟؟؟
وایییییییی.......یاد دوران مدرسه بخیر.......چ ذوقی داشتیم واسه کیف کفش کتاب دفتر.......هعیییییی.......
الان ک میبینمشون حسرت اون روزارو میخورم...چقد زود بزرگ شدیم......از خودم متنفررررررررررررم![]()
سلام خوبی؟سلام
خوبین ؟ خوشین ؟
ظهر دوشنبتون بخیر و شادی
سلام خوبی؟
شما تقویم نیستید احیانا؟![]()
مطمئن بودم امروز یکی باهام برخورد میکنه![]()
ممنون خوبم .شما چطوری ؟ کار و بار خوب پیش میره ؟
اصلا از اولین روز قصدت همین بود
منم خوبم. اییییییی مشغولیم
شما چه خبر؟ درس میخونی؟
دقیقا ....
بله سرت شلوغه کم میای اینطرفا
خبر خاصی نیست . کم و بیش یه چیزایی میخونم . اگه دوستان اجازه بدن
میگم پوریا هم پیداش نیست .( به جان خودم الان میاد )
امتحان ؟؟؟ ها ؟ امتحان چی ؟
منم آره سرم شلوغه دیگه نزدیک اعزام حاجیاست باید کاراشونو راست وریست کنم
حاجیا ؟ !!![]()
شما چیکار با حاجیا دارید ؟
کاروان داری مگه ؟
مگه نمیدونی؟
آره من الان تو یه دفتر زیارتی مشغولم
نمیدونستم .موفق باشی
پوریا حق داشت میگفت نت پر سرعت داری
ببین چند میگیری چندتا نوبت حج رو جلو بندازی![]()
خدابزرگه...با تلاش وامید پیش برید حتما موفق میشیدسلام
اصلا روحیه ندارم برم درس بخونم .
امروز یه آگهی استخدامی دیدم اکثر رشته های مهندسیو می خواست ... جز مهندسی شیمی
سلام دوست من
در کل اینو بگم که بهتره ادم برا خودش کار کنه نه اینکه واسه دیگرون
حالا چه استخدام باشی چه پیمونکاری . در حال حاضر مهندسی شیمی و مکانیک بین سایر رشته ها وضعیت اشتغال مناسب تری دارن البته توکل به خدا کردن چاره مشکلاته .
دقیقا موافقم عماد جانسلام
اصلا روحیه ندارم برم درس بخونم .
امروز یه آگهی استخدامی دیدم اکثر رشته های مهندسیو می خواست ... جز مهندسی شیمی
سلام بچه ها میشه ازتون خواهش کنم راهنماییم کنید؟ دانشگاه آزاد علوم وتحقیقات تهران خوابگاه داره؟کیفیت آموزشی در چه حدیه؟و..........هرچیز دیگه ای که به ذهنتون میرسه که بهم کمک کنه رو لطف کنید وبگید .من کارشناسی ارشد قبول شدم.
دقیقا موافقم عماد جان
با این اوضاع هیچ انگیزه ای واسه درس خوندن وجود نداره
ماشاالله امید در اینجا موج میزنه
والله زمان ما یکی از اساتید میگفت مهندسین شیمی تو آمریکا جزء پردارمدترین رشته هاست!
تو ایران زیاد مهندسی شیمی جایگاهی نداره اصلا خیلی ها نمیدونن مهندسی شیمی چیه و فرقش با شیمی! خلاصه اگر تونستید تغییر رشته بدین چون مکانیک و برق و عمران نظام مهندسی هم دارند و درامدتون خیلی بالاتر از مهندس شیمی خواهد بود![]()
بزارید منم بگم اصن کار نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست بمیرن همه باز پسرا یه پتروشیمی چیزی بعد هفت خان رستم میرن ما همونم نداریم .من به این نتیجه رسیدم تا هفت نسل بعدمو نمی زارم مهندسی شیمی بخونن .باید یه رشته بری کارشم باشه.موضوع همینه . نمیدونم بقیه با چه روحیه ای درس میخونن . برای من که در طول 1 سال 3/4 آزمون دادم و همشم سر کاری بوده سخته بشینم بخونم . میخونم اما فکرم آزاد نیست .
داداش چقدر امید الکی بدیم به خودمون . متاسفانه در بدترین شرایط کشور فارغ تحصیل شدیم .
دقیقا باها موافقم . اصلا کسی نمیدونه مهندسی شیمی چی هست ...
اتفاقا ما هم یه استاد داشتیم ( عملیات واحد 2 ) دقیقا جلسه آخر ( که کلا آخرین کلاس دوران کارشناسیمون بود ) گفت : کاشکی مهندسی مکانیک میخوندید !!!
خلاصه اینطوره
درسته كه مهندسين شيمي البته تا وقتي كه تجربه كاري نداشته باشن نميتونن خودشون برا خودشون كار كنن اما بايد بهت بگم كه تو ايران هم مهندسي شيمي يكي از پردرامد ترين رشته هاست فقط مشكل اينجاست تقريبا 5 ساله كه بازار كار افتضاح شده و بهمين دليل كار وبار درست حسابي پيدا نميشه و در ضمن اين موضوع فقط شامل مهندسي شيمي نميشه چون كاري وجود نداره، همه پروژه ها خوابيدن و اوضاع حسابي خرابه و تنها اين قضيه ميتونه يه برتري به رشته هاي فني ديگه بده كه ميتونم خودشون برا خودشون يه كاري دست و پا كنن كه همين قضيه خودش نياز به سرمايه داره و از عهده هر كسي بر نميادماشاالله امید در اینجا موج میزنه
والله زمان ما یکی از اساتید میگفت مهندسین شیمی تو آمریکا جزء پردارمدترین رشته هاست!
تو ایران زیاد مهندسی شیمی جایگاهی نداره اصلا خیلی ها نمیدونن مهندسی شیمی چیه و فرقش با شیمی! خلاصه اگر تونستید تغییر رشته بدین چون مکانیک و برق و عمران نظام مهندسی هم دارند و درامدتون خیلی بالاتر از مهندس شیمی خواهد بود![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |