Chemical_Engineer
کاربر فعال
منطق زنانه
زوجي براي تعطيلات به يك منطقه ماهيگيري در پارك ملي رفته بودند. شوهر به ماهيگيري در صبح خيلي زود علاقه داشت و زن هم ترجيح ميداد مطالع كند
يك روز صبح شوهر بعد از ساعتها تلاش براي ماهيگيري بازگشت و تصميم گرفت چرت كوتاهي بزند. زن هم تصميم گرفت با قايق دوري بزند.او كه با درياچه آشنايي نداشت پارو زد و در جايي لنگر انداخت و شروع به مطالعه كتابش كرد
در همين ضمن يكي از نگهبانان پارك به قايق او نزديك شد و پهلوي قايق او توقف كرد و گفت :صبح بخير خانم . شما مشغول چه كاري هستيد؟
خانم در حاليكه با خود فكر ميكرد "مگه اين يارو كوره " جواب داد : كتابمو ميخونم
نگهبان به او گفت :شما در منطقه "ماهيگيري ممنوع" هستيد
زن گفت : اما جناب سركار، من ماهيگيري نميكنم . نميتونيد اين موضوع رو ببينيد
نگهبان گفت : اما شما تمام وسايل لازم رو با خود داريد خانم . من بايد شما رو جريمه كنم
زن خشمگين با عصبانيت گفت : اما اگر شما اين كار رو بكنيد من هم از شما بخاطر تجاوز شكايت ميكنم
نگهبان با اعتراض گفت : وووووولي من حتي به شما دست هم نزدم
زوجي براي تعطيلات به يك منطقه ماهيگيري در پارك ملي رفته بودند. شوهر به ماهيگيري در صبح خيلي زود علاقه داشت و زن هم ترجيح ميداد مطالع كند
يك روز صبح شوهر بعد از ساعتها تلاش براي ماهيگيري بازگشت و تصميم گرفت چرت كوتاهي بزند. زن هم تصميم گرفت با قايق دوري بزند.او كه با درياچه آشنايي نداشت پارو زد و در جايي لنگر انداخت و شروع به مطالعه كتابش كرد
در همين ضمن يكي از نگهبانان پارك به قايق او نزديك شد و پهلوي قايق او توقف كرد و گفت :صبح بخير خانم . شما مشغول چه كاري هستيد؟
خانم در حاليكه با خود فكر ميكرد "مگه اين يارو كوره " جواب داد : كتابمو ميخونم
نگهبان به او گفت :شما در منطقه "ماهيگيري ممنوع" هستيد
زن گفت : اما جناب سركار، من ماهيگيري نميكنم . نميتونيد اين موضوع رو ببينيد
نگهبان گفت : اما شما تمام وسايل لازم رو با خود داريد خانم . من بايد شما رو جريمه كنم
زن خشمگين با عصبانيت گفت : اما اگر شما اين كار رو بكنيد من هم از شما بخاطر تجاوز شكايت ميكنم
نگهبان با اعتراض گفت : وووووولي من حتي به شما دست هم نزدم
زن گفت : بله درسته ....... ولي شما هم تمام وسايل لازم رو داريد

شماره دانشجویی ها رقماش زیاد شده؟
 شماره دانشجویی ها رقماش زیاد شده؟

پس زودتر بیا پایین تا کار دست خودت ندادی
 پس زودتر بیا پایین تا کار دست خودت ندادی