نه خب بعضی موقع یه کوچول لازمه .آخه میبینن از خودشون داره درس میده زیاد جدی نمیگیرن. یعنی منم باید همینکارو کنم موقع ارائه . یا خدا . پسرا رو چجوری ساکت کنم آخه.آخی! شوخی کردم!الیه خودمی!
جونم؟ بد کاری کردم؟!![]()

نه خب بعضی موقع یه کوچول لازمه .آخه میبینن از خودشون داره درس میده زیاد جدی نمیگیرن. یعنی منم باید همینکارو کنم موقع ارائه . یا خدا . پسرا رو چجوری ساکت کنم آخه.آخی! شوخی کردم!الیه خودمی!
جونم؟ بد کاری کردم؟!![]()
هان؟!چطور؟ با دکتر طلاقت.
![]()
آره من! خود من!
کی از بازداشتگاه آزاد شده؟ حواست به خودت باشه ها وگرنه معرفیت می کنم به بخش مرکزی حراست همین دانشگاه. رو نوشتم میفرستم واسه رئیس واحد تا ببینی بازداشتگاه کجاس!![]()
نه خب بعضی موقع یه کوچول لازمه .آخه میبینن از خودشون داره درس میده زیاد جدی نمیگیرن. یعنی منم باید همینکارو کنم موقع ارائه . یا خدا . پسرا رو چجوری ساکت کنم آخه.کنفرانسه من 24ام شد . مقاله هام از بقیه همگروهیام بهتر بود. خودشون گفتن.![]()
![]()
قوبونت بلمتو دیگه ..چند روز پیش که این جا دعوامیکردیم ..بیچاره اجی سودی سردرد گرفت...تقصیر تو بود ..
![]()
تا رفتم سر کلاس دیدم شروع کردن به نخودی خندیدن! فهمیدم که با کیا طرفم... منم اول دو سه تا اخطار نرم دادم، دیدم نیمشه گوششون بدهکار نیست اصلا!نه خب بعضی موقع یه کوچول لازمه .آخه میبینن از خودشون داره درس میده زیاد جدی نمیگیرن. یعنی منم باید همینکارو کنم موقع ارائه . یا خدا . پسرا رو چجوری ساکت کنم آخه.کنفرانسه من 24ام شد . مقاله هام از بقیه همگروهیام بهتر بود. خودشون گفتن.![]()
![]()
آره منم دوس دارم کیف میده. اما خب الان نه خیلی با بچه ها راحت شدم نه استادا. دیگه میرم یه چی میشه دیگه.با جذبه برو ارائه ت بده و بیا
من عشق ارائه هستم
ولی خداییش به استادت هم مربوط میشه
اگه باهاش راحت باشی...یعنی کلا آدم راحتی باشه...راحت میشه ارائه داد
وگرنه چی؟ هان؟!حواست باشه اذیت بچه م نکنی وگرنه ..........
وااااااا! تا بوده من از شما ها کتک خوردم!تو دیگه ..چند روز پیش که این جا دعوامیکردیم ..بیچاره اجی سودی سردرد گرفت...تقصیر تو بود ..
![]()
آره منم دوس دارم کیف میده. اما خب الان نه خیلی با بچه ها راحت شدم نه استادا. دیگه میرم یه چی میشه دیگه.![]()
وگرنه چی؟ هان؟!![]()
وگرنه چی؟ هان؟!
وااااااا! تا بوده من از شما ها کتک خوردم!
آبجی جونی، سرت درد گرفت؟کی؟ چرا نگفتی؟
گناه دارما! اذیتم نکنی یه وقت...دیگه دیگه
خداروشکر که نبودی! تویه ورووجک رو کجای دلم جا میدادم؟!ابجی سودی ...همش پای توست استاد خشن..کاشکی بودم حالتومیگرفتم![]()
دخترای ما که خوبن تو کلاس. امون از زبونه پسراتا رفتم سر کلاس دیدم شروع کردن به نخودی خندیدن! فهمیدم که با کیا طرفم... منم اول دو سه تا اخطار نرم دادم، دیدم نیمشه گوششون بدهکار نیست اصلا!
دیگه مجبور شدم از اخلاق قشنگم استفاده کنم. جیکشون در نیومد تا آخر جلسه. دو سه نفری هم که سوال داشتن، سوالاشونو روی برگه نوشتن 10 دقیقه مونده به آخر جلسه دادن به من!
به نظر من که جواب میده این کار! امتحانشو پس داده. پسرا هم با نیش قلم تهدید کن! سودی من میدونم واسه ارائه می ترکونی!
گناه دارما! اذیتم نکنی یه وقت...![]()
نه بابا، اینجا همه شیطونن!دخترای ما که خوبن تو کلاس. امون از زبونه پسرا![]()
وای نگو! خودش هر روز به اندازه کافی تهدید میکنه!همون طلاقت برات کافیه
یه میانترمی ازتون بگیره![]()
گناه دارما! اذیتم نکنی یه وقت...
خداروشکر که نبودی! تویه ورووجک رو کجای دلم جا میدادم؟!![]()
نه بابا، اینجا همه شیطونن!
وای نگو! خودش هر روز به اندازه کافی تهدید میکنه!
قربونت الی جون.فدات ..سودی تومیتونیی![]()
میسی . استرسی نیستم .آره بابا
ایشالا موفق باشی
![]()
من که دعواتون کردم همونجا گوش نمیدین که.وااااااا! تا بوده من از شما ها کتک خوردم!
آبجی جونی، سرت درد گرفت؟کی؟ چرا نگفتی؟
قربونت الی جون.
میسی . استرسی نیستم .
من که دعواتون کردم همونجا گوش نمیدین که.
کجا کتک خوردی تو؟ این که حرفه. تو که جونشونه گرفتی سر کلاس.
اه ه ه ه ه.انقدر بدم میااااد این ترمو هم که هر جلسه میگه ترم پیش 13 نفر برگه سفید دادن. هی میگه هی میگه بزنمشااااا.امروزم تو دهنه تخته بودم باز گیر داد سوال بپرسه جوابشو دادموای نگو! خودش هر روز به اندازه کافی تهدید میکنه!
اونوفت میشی مثه اون دو تایی که وسط کلاس بیرون کردم! سر زبان فنی.بابچه ها هماهنگ میکردم ..کلاستو میریختم بهم..مثل سه شنبه تو یونیمون که میخواستم شیطونی کنم دوستان نذاشتن![]()
دارم جدی جدی ازت می ترسم! تو اینارو از کجا میشناسی؟!دیگه با کی کلاس داری؟
با حجتی هم داری؟
هان؟!قربونت الی جون.
میسی . استرسی نیستم .
من که دعواتون کردم همونجا گوش نمیدین که.
کجا کتک خوردی تو؟ این که حرفه. تو که جونشونه گرفتی سر کلاس.
دارم جدی جدی ازت می ترسم! تو اینارو از کجا میشناسی؟!
هان؟!![]()
سودی فک نمیکردم تا این حدا درس خون باشیاه ه ه ه ه.انقدر بدم میااااد این ترمو هم که هر جلسه میگه ترم پیش 13 نفر برگه سفید دادن. هی میگه هی میگه بزنمشااااا.امروزم تو دهنه تخته بودم باز گیر داد سوال بپرسه جوابشو دادمگفت آفلییییین.![]()
کلا عادت دارن استادا. ولی آی حال میده! امتحان کن، کل انرژیت بر میگرده سر جات! هی تهدید کن هی تشنج دانشجوهارو ببین! من امروز امتحان کردم!اه ه ه ه ه.انقدر بدم میااااد این ترمو هم که هر جلسه میگه ترم پیش 13 نفر برگه سفید دادن. هی میگه هی میگه بزنمشااااا.امروزم تو دهنه تخته بودم باز گیر داد سوال بپرسه جوابشو دادمگفت آفلییییین.![]()
اونوفت میشی مثه اون دو تایی که وسط کلاس بیرون کردم! سر زبان فنی.
دارم جدی جدی ازت می ترسم! تو اینارو از کجا میشناسی؟!
هان؟!![]()
آخه تو این استادای مارو از کجا میشناسی؟مگه لولو خورخوره هستم![]()
آخه تو این استادای مارو از کجا میشناسی؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |