...کلاس بودم من بیچاره امروز خوبهوف! ما دیگه بریم! الناز هم حسابی عصبانیه از من! نمونم بهتره! شب همگی بخیر! خوب بخوابید. زود بخوابید. خواباتون رنگی!
پی نوشت: سیا یادت باشه، امشب هم دیر اومدی...![]()
تومارو کشتی با این ان تایم بودنت ...حالا یه جمعه رو با ماباشهوف! ما دیگه بریم! الناز هم حسابی عصبانیه از من! نمونم بهتره! شب همگی بخیر! خوب بخوابید. زود بخوابید. خواباتون رنگی!
...سلام الناز...اواتارت عوض شد خوشگل خانوم شدهسلامم![]()
مخلصیمایول حضور غیاب...مدیریت 20 ...یه دونه ای
![]()
...مگه جمعه شنبه میفهمه این بشرتومارو کشتی با این ان تایم بودنت ...حالا یه جمعه رو با ماباش....
...سلام الناز...اواتارت عوض شد خوشگل خانوم شده![]()
سلام سیا جون.خوبی؟خسته نباشی. کلاسه چی بود امروز؟...کلاس بودم من بیچاره امروز خوب![]()
شب بخیر سینا جون.هوف! ما دیگه بریم! الناز هم حسابی عصبانیه از من! نمونم بهتره! شب همگی بخیر! خوب بخوابید. زود بخوابید. خواباتون رنگی!
...خوبی سودیی؟؟کلاس راکتور درسی که مثلا اسونهسلام سیا جون.خوبی؟خسته نباشی. کلاسه چی بود امروز؟
شب بخیر سینا جون.![]()
خوبه الی جون.شاید سینا در مقایسه با نی نی گوگولیه گفت.مرسیواقعا خوبه؟ سینا که میگفت بی روحه
![]()
خوبه الی جون.شاید سینا در مقایسه با نی نی گوگولیه گفت.
ولی واقعا راکتور نسبت بقیه درسا که تو کنکور میاد بهتره.چطور؟ استاده راکتورو پیچوندش مگه؟...خوبی سودیی؟؟کلاس راکتور درسی که مثلا اسونه![]()
....نه همین خوبه بهت میادنمیدونم والا...اگه نی نی خوبه بذارمش؟
...نه بد نبود اینم...اره ولی نه زیاد..به نظر من خیلی اسون نیست چون تو لیسانس هم خوب یاد نگرفته بودمش..پارسال هم که اسون بود راکتورش من 45 بیشتر نزدمولی واقعا راکتور نسبت بقیه درسا که تو کنکور میاد بهتره.چطور؟ استاده راکتورو پیچوندش مگه؟
...الناز شادمهریای ستاره ای ستاره بی توشب نوری نداره این ترانه تا همیشه تورویاد من میاره
ما که پارازیت داریم!...اره اواتارت خوبه دیگهداشت منوتو نشون میداد![]()
ما که پارازیت داریم!...اره اواتارت خوبه دیگه![]()
به به چه ترانه خوشگلی.ای ستاره ای ستاره بی توشب نوری نداره این ترانه تا همیشه تورویاد من میاره
نه عزیزم. اینم خوشگله الی جون. به قوله سیا خودت مهمی.نمیدونم والا...اگه نی نی خوبه بذارمش؟
...خوش به سعادتتما کلا پارازیت نداریم......
....اصلا تو این تالار هر چی سودی بگه همونهبه به چه ترانه خوشگلی.
نه عزیزم. اینم خوشگله الی جون. به قوله سیا خودت مهمی.
فداتون بشم ..جفتتون مهربونیدبه به چه ترانه خوشگلی.
نه عزیزم. اینم خوشگله الی جون. به قوله سیا خودت مهمی.
دقیقا منم لیسانس چیزی یاد نگرفتم.واسه کنکور تازه فهمیدم راکتور چیه؟منم حدود 50 زدم. ولی در کل سوالای راکتور نمیتونن زیاد بپیچونن.حالا سر جلسست دیگه....نه بد نبود اینم...اره ولی نه زیاد..به نظر من خیلی اسون نیست چون تو لیسانس هم خوب یاد نگرفته بودمش..پارسال هم که اسون بود راکتورش من 45 بیشتر نزدم
....اره راست میگی از نظر پیچوندن زیاد راه نداره...سودی که دیگه خودش استاد شدهدقیقا منم لیسانس چیزی یاد نگرفتم.واسه کنکور تازه فهمیدم راکتور چیه؟منم حدود 50 زدم. ولی در کل سوالای راکتور نمیتونن زیاد بپیچونن.حالا سر جلسست دیگه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |