گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

s.matavos

عضو جدید
هوف! ما دیگه بریم! الناز هم حسابی عصبانیه از من! نمونم بهتره! شب همگی بخیر! خوب بخوابید. زود بخوابید. خواباتون رنگی! :gol:
پی نوشت: سیا یادت باشه، امشب هم دیر اومدی... :razz:

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هوف! ما دیگه بریم! الناز هم حسابی عصبانیه از من! نمونم بهتره! شب همگی بخیر! خوب بخوابید. زود بخوابید. خواباتون رنگی! :gol:
...کلاس بودم من بیچاره امروز خوب:razz:

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
تومارو کشتی با این ان تایم بودنت ...حالا یه جمعه رو با ماباش:razz:....

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایول حضور غیاب;)...مدیریت 20 ...یه دونه ای;)
مخلصیم

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
...کلاس بودم من بیچاره امروز خوب:razz:
سلام سیا جون.خوبی؟خسته نباشی. کلاسه چی بود امروز؟

شب بخیر سینا جون.

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای ستاره ای ستاره بی توشب نوری نداره این ترانه تا همیشه تورویاد من میاره

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی واقعا راکتور نسبت بقیه درسا که تو کنکور میاد بهتره.چطور؟ استاده راکتورو پیچوندش مگه؟
...نه بد نبود اینم...اره ولی نه زیاد..به نظر من خیلی اسون نیست چون تو لیسانس هم خوب یاد نگرفته بودمش..پارسال هم که اسون بود راکتورش من 45 بیشتر نزدم

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
...نه بد نبود اینم...اره ولی نه زیاد..به نظر من خیلی اسون نیست چون تو لیسانس هم خوب یاد نگرفته بودمش..پارسال هم که اسون بود راکتورش من 45 بیشتر نزدم
دقیقا منم لیسانس چیزی یاد نگرفتم.واسه کنکور تازه فهمیدم راکتور چیه؟منم حدود 50 زدم. ولی در کل سوالای راکتور نمیتونن زیاد بپیچونن.حالا سر جلسست دیگه.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا منم لیسانس چیزی یاد نگرفتم.واسه کنکور تازه فهمیدم راکتور چیه؟منم حدود 50 زدم. ولی در کل سوالای راکتور نمیتونن زیاد بپیچونن.حالا سر جلسست دیگه.
....اره راست میگی از نظر پیچوندن زیاد راه نداره...سودی که دیگه خودش استاد شده:D

بالا