گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صبر، عالیه!
مثالاتو بذار اینجا منم روش یه مانوری بدم خودمو امتحان کنم.موافقی؟! اسکن کن یا عکس بگیر با موبایل بفرست بیاد!
منم همچنان گیر نوشتن جزوه ها و خوندنم! ریاضی با اجازه رفتیم توی دل پارشال دیفرنشال!
باشه.تو صفحت میذارم.
میگم اینجوری پیش میرن استاداتون مفصل میگن یا در حد کلیاته؟

s.matavos

عضو جدید
باشه.تو صفحت میذارم.
میگم اینجوری پیش میرن استاداتون مفصل میگن یا در حد کلیاته؟
تنکس! نمیدونم. فقط تا الان 93 صفحه ریاضیم شده، 65 صفحه هم سینتیک به علاوه کتاباشون که باید بخونیم! جرم هم مستقیم از تو برد میگه!

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تنکس! نمیدونم. فقط تا الان 93 صفحه ریاضیم شده، 65 صفحه هم سینتیک به علاوه کتاباشون که باید بخونیم! جرم هم مستقیم از تو برد میگه!
ماشالله سرعت. به نظرم هر درسی رو از کتاب بگن خیلی بهتره. جزوه نویسی کار بیخودیه. غلطم زیاد توش پیدا میشه .

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

s.matavos

عضو جدید
هه هه هه.

تازه هنوز همورکه درجه 2 رو نداده. حالا من حق نداشتم میزدم تو سرم؟تازه بهمون میگه چرا حل نکردین .تاسفم میخوره .
سوال اول هر دوتاش رو تا 15 دقیقه دیگه حل می کنم برات می فرستم!
سوال دوم چیه؟ معادله دیفرانسیل هست اصلا؟! :confused:

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم مراقب خودت باش بیشتر از درس به فکر سلامتیت باش...:smile:
نه بابا .درس کیلو چنده

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دمت گرم;) ...چه دندونایی به به...بچه های دیگه کجان؟نکنه سینا خون اشامو دیده جوگیر شده خوردشون:surprised:
نمیدونم سینا خون آشام دیدی؟ صبحه جمعه هم بودا ولی خلوت بود.آنایی که کلاس داشت. سینا هم که اومد. ویدا در حد سوک سوک.سیا نیومد. بقیه هم سوک سوکی بودن.

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم سینا خون آشام دیدی؟ صبحه جمعه هم بودا ولی خلوت بود.آنایی که کلاس داشت. سینا هم که اومد. ویدا در حد سوک سوک.سیا نیومد. بقیه هم سوک سوکی بودن.

ایول حضور غیاب;)...مدیریت 20 ...یه دونه ای;)

بالا