میدونم. به خاطر حسه آواتارت گفتمسلام
هميشه كه خسته نيستم

میدونم. به خاطر حسه آواتارت گفتمسلام
هميشه كه خسته نيستم
میدونم. به خاطر حسه آواتارت گفتم![]()
باشه.تو صفحت میذارم.صبر، عالیه!
مثالاتو بذار اینجا منم روش یه مانوری بدم خودمو امتحان کنم.موافقی؟! اسکن کن یا عکس بگیر با موبایل بفرست بیاد!
منم همچنان گیر نوشتن جزوه ها و خوندنم! ریاضی با اجازه رفتیم توی دل پارشال دیفرنشال!
آره یدونه عکسه اکتیوترتو بذار. حالا بازم هر جور دوس داری.دارم دوربين هارو چك ميكنم
عوضش كنم؟
جدی؟ خوش به حالت! اینجا که مدیتشن ما ها شده موسیقی فقط!خوب اين كه خوب بود
+ + + + + + + + + +
جاتون خالي امروز رفتيم كنار سپيدرود
فقط وفقط صداي آب ميومد
واقعا جاتون خالي بود
تنکس! نمیدونم. فقط تا الان 93 صفحه ریاضیم شده، 65 صفحه هم سینتیک به علاوه کتاباشون که باید بخونیم! جرم هم مستقیم از تو برد میگه!باشه.تو صفحت میذارم.
میگم اینجوری پیش میرن استاداتون مفصل میگن یا در حد کلیاته؟
ماشالله سرعت. به نظرم هر درسی رو از کتاب بگن خیلی بهتره. جزوه نویسی کار بیخودیه. غلطم زیاد توش پیدا میشه .تنکس! نمیدونم. فقط تا الان 93 صفحه ریاضیم شده، 65 صفحه هم سینتیک به علاوه کتاباشون که باید بخونیم! جرم هم مستقیم از تو برد میگه!
سلام! من سودی مهدی و الناز!سلام دوستان ..خوبین؟ به قول سینا کیا انن؟![]()
سلام الی جون. من و سینا و مهدی هستیم.تو خوفی؟سلام دوستان ..خوبین؟ به قول سینا کیا انن؟![]()
یا قرآن! اینا چه سخته!ماشالله سرعت. به نظرم هر درسی رو از کتاب بگن خیلی بهتره. جزوه نویسی کار بیخودیه. غلطم زیاد توش پیدا میشه .
تو کی هستی؟سلام! من سودی مهدی و الناز!
سلام الی جون. من و سینا و مهدی هستیم.تو خوفی؟
چیا ؟ تمرینا رو میگی؟یا قرآن! اینا چه سخته!
آره!!!چیا ؟ تمرینا رو میگی؟
کارها متوسط پیش میره. خودمم که هنوز سرمام خوب نشده. ولی در کل اوکیم.مرسی عزیزم ..کارا خوب پیش میره؟خودت خوفی؟![]()
کارها متوسط پیش میره. خودمم که هنوز سرمام خوب نشده. ولی در کل اوکیم.
هه هه هه.آهان، اینجوریاس پس...؟! باووووووووشه!![]()
تازه هنوز همورکه درجه 2 رو نداده. حالا من حق نداشتم میزدم تو سرم؟تازه بهمون میگه چرا حل نکردین .تاسفم میخوره .آره!!!
سوال اول هر دوتاش رو تا 15 دقیقه دیگه حل می کنم برات می فرستم!هه هه هه.
تازه هنوز همورکه درجه 2 رو نداده. حالا من حق نداشتم میزدم تو سرم؟تازه بهمون میگه چرا حل نکردین .تاسفم میخوره .
واااااا! خیله خب بابا! غلط کردم! خیلی هم خشگله! خوب شد؟میزنمتا....بی ددب
![]()
واااااا! خیله خب بابا! غلط کردم! خیلی هم خشگله! خوب شد؟
نه بابا .درس کیلو چندهعزیزم مراقب خودت باش بیشتر از درس به فکر سلامتیت باش...![]()
ایول. آره از نوعه توپ.سوال اول هر دوتاش رو تا 15 دقیقه دیگه حل می کنم برات می فرستم!
سوال دوم چیه؟ معادله دیفرانسیل هست اصلا؟!![]()
نه بابا .درس کیلو چنده![]()
آشتی؟!اوووهوووم![]()
نمیدونم سینا خون آشام دیدی؟ صبحه جمعه هم بودا ولی خلوت بود.آنایی که کلاس داشت. سینا هم که اومد. ویدا در حد سوک سوک.سیا نیومد. بقیه هم سوک سوکی بودن.دمت گرم...چه دندونایی به به...بچه های دیگه کجان؟نکنه سینا خون اشامو دیده جوگیر شده خوردشون
![]()
نمیدونم سینا خون آشام دیدی؟ صبحه جمعه هم بودا ولی خلوت بود.آنایی که کلاس داشت. سینا هم که اومد. ویدا در حد سوک سوک.سیا نیومد. بقیه هم سوک سوکی بودن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |