....اره شاید...من خودمم ازادی بودم ولی خیلی رو دانشگاهم متعصب نیستمولی نباید گولشو خورد که زیر نظر اون کوتیه چون داداش منم فک میکرد اعتبارش خوبه ولی وقتی مدرکشو ترجمه کرد ذکر کردن موسسه غیرانتفایی..........ازادو عشقست![]()

....اره شاید...من خودمم ازادی بودم ولی خیلی رو دانشگاهم متعصب نیستمولی نباید گولشو خورد که زیر نظر اون کوتیه چون داداش منم فک میکرد اعتبارش خوبه ولی وقتی مدرکشو ترجمه کرد ذکر کردن موسسه غیرانتفایی..........ازادو عشقست![]()

...خارج کشور جز چند تا دانشگاه خوب ما بقیه براشون یکیه دیگه چمیدونن چی به چیهدقیقا! کاملا!
واسه خارج موسسه تعریف نشده!

....اره شاید...من خودمم ازادی بودم ولی خیلی رو دانشگاهم متعصب نیستم![]()

اونایی هم که دانشگاه هست واسه ترجمه مدرکشون مشکل دارن...تایید میکنم. فقط 7-8 غیر انتفاعی هست که دانشگاه محسوب میشه و خوبه.
هاااااااااااا؟![]()
اختیار داری! حسابی استعلام میکنن رنکینگ دانشگاهتو!...خارج کشور جز چند تا دانشگاه خوب ما بقیه براشون یکیه دیگه چمیدونن چی به چیه![]()
...به به چی بشه پس...اون سالی که من امدم بیرون ازاد تهران جنوب 5000 و اندی بوداختیار داری! حسابی استعلام م یکنن رنگین دانشگاهتو!
گرچه، هیچی مثه مقاله بهت اعتبار نمیده!

آره خب .اینکه بینمون فرق میذارنو قبول دارم....اره شاید...من خودمم ازادی بودم ولی خیلی رو دانشگاهم متعصب نیستم![]()

همانگونه که حساب دین از دین دار جدا هست، حساب دانشجو هم از دانشگاه جدا هست! قوی کار کن تا متمایز بشی....به به چی بشه پس...اون سالی که من امدم بیرون ازاد تهران جنوب 5000 و اندی بود![]()
....تر و خشک تو ازاد نباید با هم بسوزن...ازین جهت من خیلی ناراحت بودمآره خب .اینکه بینمون فرق میذارنو قبول دارم![]()
...به به حجت الاسلام سینا شیرازی ...تکبیرهمانگونه که حساب دین از دین دار جدا هست، حساب دانشجو هم از دانشگاه جدا هست! قوی کار کن تا متمایز بشی.

آیت الله... بی ادب!...به به حجت الاسلام سینا شیرازی ...تکبیر![]()
همانگونه که حساب دین از دین دار جدا هست، حساب دانشجو هم از دانشگاه جدا هست! قوی کار کن تا متمایز بشی.

....چون مهندسی شیمی میخونی دیگه نرسیدی ایت الله شیآیت الله... بی ادب!![]()

...استاتیک 3 واحد هستش مهم نیست درسش واسه تو کهبرادر من .قوی کارمیکنم ولی بعضی اساتید ... هستن ..این ترم استاد استاتیکمون ازوناستا...عشق دخترا وگپوگفت باهاشون...![]()

مگه بده؟ مدرن می اندیشد! :دیبرادر من .قوی کارمیکنم ولی بعضی اساتید ... هستن ..این ترم استاد استاتیکمون ازوناستا...عشق دخترا وگپوگفت باهاشون...![]()
...والا من ظرفیت نمیبینم تو این اطلاعیه!به به چقدر دانشگاه گیلان تکمیل آورد؟
...استاتیک 3 واحد هستش مهم نیست درسش واسه تو که![]()
..لینک تکمیل رو میذارین اینجا ؟ممنون از همگی این تکمیلم که چیزی ازش درنیومد همش غیرانتفاعیه که فقط یدونه روزانه تبریز میخواد اونم 6تا .بیخیالش شم بهتره اصلا محاله با این رتبه روزانه بیارم نمیدونم یعنی اگه میاوردم میرفتم تبریز![]()
....همین یک استاد بود واسه استاتیک؟من نمیخوام برم سر کلاسش ..اخه مشکل اخلاقی داره...باید بزنمشجلسه اول گیر داده بودا...میکشمش ....نمره شو چه کنم؟
مگه بده؟ مدرن می اندیشد! :دی
تو چیکار به استادا داری؟ خودت باید قوی کار کنی و نمیشه به غیر از اینکه زبانتو فول کنی...
....یه چی میگمااین فایل رو باید دانلود کنید http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=273...والا من ظرفیت نمیبینم تو این اطلاعیه!
بی ادبه دیگه.برادر من .قوی کارمیکنم ولی بعضی اساتید ... هستن ..این ترم استاد استاتیکمون ازوناستا...عشق دخترا وگپوگفت باهاشون...![]()
....همین یک استاد بود واسه استاتیک؟

http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=273..لینک تکمیل رو میذارین اینجا ؟
بی ادبه دیگه.وای استاد استاتیکمون هاپو بود عینگه چی میترسیدیم ازش . آخر ترم برگه های بچه های عمرانشو نشون داد باورت میشه بیشترین نمرش 5-6 بود؟نمره های ما خیلی بهتر بود البته بالاترین نمرمون شاگرد اولمون 14 بود منم 11.25 شدم دوم شدم![]()
![]()

...مدرنه....یه چی میگما
![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |