گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

Tina.e

عضو جدید
:surprised::eek::question::huh::w20::w45::w47:
اره آبجی اناییم خیلی حساسه....
ولی کمتر از 3 ماه هست. چیزی نیست بخدا!
این همه تعجب واسه اینه که اسماتون رو میدونم ؟ببخشید خب چیکار کنم هروق دلم میگرفت میومدم اینجا ولی خب همتون مهندسی شیمی بودین روم نمیشد بیام تو گفتم شاید خوشتون نیاد ولی امروز به خودم جرات دادم اومدم

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:redface: معادلات کجایین الان؟ درجه 1 یا دو؟
امروز تازه درجه 2 رو شروع کرد. الان واسه شما مدلسازی تموم شد یعنی؟معادلات شورع شد؟:surprised:

سلام مرسی سودی جون من همتون رو میشناسم تو و سینا و سیا و آنا و ...راستی خیلی دلم واسه آنا امروز گرفت آخه منم تو شرایط اونم منم وقتی فهمیدم ترم بهمنیم کلی گریه کردم
قربونت.کجا قبولیدی آزادو؟

...تکمیل ظرفیت دولتی شرکت کنید خوب ببینید کجا قبول میشید
سیا اگه دانشگاه گیلان بیاره احتمال قبولیت زیادا.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فولادشهر اصفهان البته اولین انتخاب تو غیرانتفاعی ها بود .کارنامه نهایی که اومد همه غیرانتفاعی ها رو آورده بودم مشهدو بابل و ....
...راستش بین ازاد و غیر انتفاعی بحث سلیقه هم هست...زیاد با هم فرق ندارن.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز تازه درجه 2 رو شروع کرد. الان واسه شما مدلسازی تموم شد یعنی؟معادلات شورع شد؟:surprised:

...سودی جون نزدن که این ظرفیت ها رو که اقلا ببینیم کجا ها هستش:cry:

Tina.e

عضو جدید
سلام ...جای هیچکس اشغال نمیشه...مگه همه سرجاشون نشستن ...شرکت کنید
واقعا؟ البته راستم میگید پس شرکت میکنم حالا چی بزنم بنظرتون همین نرم افزار آزاد بهتره یا غیر انتفاعی آیتی آخه فکر نکنم بشه شبانه آورد با این رتبه

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما که نرفتین توفضا.......turn up the love رو دانلود کنید دیگه:w14:
تو هنوز نمیدونی ماتنبل تر ازین حرفاییم؟ولی اگه اینجا آپلودش کرده بودی هم دانلود میکردیم سریع.

این همه تعجب واسه اینه که اسماتون رو میدونم ؟ببخشید خب چیکار کنم هروق دلم میگرفت میومدم اینجا ولی خب همتون مهندسی شیمی بودین روم نمیشد بیام تو گفتم شاید خوشتون نیاد ولی امروز به خودم جرات دادم اومدم
آره سینایی هنوز هضم نکرده اینو. ما میم شیمی ها خیلی خوبیم مگه نه؟خودم میدونم

آخی چرا روت نشد؟ خوش اومدی.

Tina.e

عضو جدید
...راستش بین ازاد و غیر انتفاعی بحث سلیقه هم هست...زیاد با هم فرق ندارن.
واقعا ؟ولی فرق هزینش زیاده آزاد دو برابره حالا میگید چیکار کنم مامانم اینا که میگن برو آزاد هم نرم افزاره هم اینکه راهش نزدیکتره

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو هنوز نمیدونی ماتنبل تر ازین حرفاییم؟ولی اگه اینجا آپلودش کرده بودی هم دانلود میکردیم سریع.

آره سینایی هنوز هضم نکرده اینو. ما میم شیمی ها خیلی خوبیم مگه نه؟خودم میدونم

آخی چرا روت نشد؟ خوش اومدی.
...اره راست میگه سودی..بچه های مهندسی شیمی درسته رشتشون کمی تا قسمتی....هستش ولی بچه هاش قلب های بزرگی دارن:)

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا ؟ولی فرق هزینش زیاده آزاد دو برابره حالا میگید چیکار کنم مامانم اینا که میگن برو آزاد هم نرم افزاره هم اینکه راهش نزدیکتره
....اگه بحث راه و گرایش براتون مهمه همین ازاد رو برید خوب...چون من فکر نمیکنم از نظر اعتبار مدرک زیاد فرق کنن

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا؟ البته راستم میگید پس شرکت میکنم حالا چی بزنم بنظرتون همین نرم افزار آزاد بهتره یا غیر انتفاعی آیتی آخه فکر نکنم بشه شبانه آورد با این رتبه

من کوچیکتر ازونیم که نظر بدم به شما ..ولی بستگی به اهدافتون داره؟ کار یا...؟

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باید تحقیق کنی کدوم یونی که قبول شدی بهتره تو رشتت.

...سودی جون نزدن که این ظرفیت ها رو که اقلا ببینیم کجا ها هستش:cry:
ولی یکی از بچه های باشگاه که دانشگاه گیلان بود گفت از یونیشون پرسیده واسه تکمیل ظرفیت میدن.نمیدونم حالا دفترچه رو که ندیدیم .چقدر انگار گذاشتن که غیر مجازیارو هم گفتن شرکت کنن.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باید تحقیق کنی کدوم یونی که قبول شدی بهتره تو رشتت.

ولی یکی از بچه های باشگاه که دانشگاه گیلان بود گفت از یونیشون پرسیده واسه تکمیل ظرفیت میدن.نمیدونم حالا دفترچه رو که ندیدیم .چقدر انگار گذاشتن که غیر مجازیارو هم گفتن شرکت کنن.
....کلا 13000 تا ظرفیت هست دیگه باید دفترچه رو دید تا معلوم شه

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
....اگه بحث راه و گرایش براتون مهمه همین ازاد رو برید خوب...چون من فکر نمیکنم از نظر اعتبار مدرک زیاد فرق کنن
تو هی بزن تو سر ما

...اره راست میگه سودی..بچه های مهندسی شیمی درسته رشتشون کمی تا قسمتی....هستش ولی بچه هاش قلب های بزرگی دارن:)
اون سه نقطش مهمه

مرسی گلم نه شماها همه مهربونید من یه خورده خجالتی ام
قربونت خوبی از خودته.

s.matavos

عضو جدید
آره! شوکه شدم!
خجالتت واسه چی بود؟ اینجا همه از خودن. همیشه هم با آغوش باز پذیرای دوستانیم.
غمامونو قسمت می کنیم، شادیامونم همینطور. هر وقت خواستی بیای، قدمت بر چشم!

s.matavos

عضو جدید

مدل سازی رو که جلسه سه تموم کرده بود. 5شنبه داشت روش اپراتور معکوس واسه حل درجه 2 رو درس میداد! :eek:

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
...غیر انتفاعی هم دانشگاس دیگه و زیر نظر وزارت علوم کوفتی:razz:

ولی نباید گولشو خورد که زیر نظر اون کوتیه چون داداش منم فک میکرد اعتبارش خوبه ولی وقتی مدرکشو ترجمه کرد ذکر کردن موسسه غیرانتفایی..........ازادو عشقست:biggrin:

بالا