آخه نمیخوام جای یه نفرو اشغال کنم مرحله قبلم غیرانتفاعی اوردم نرفتم کاردرستی کردم بنظرتون؟
سلام ...جای هیچکس اشغال نمیشه...مگه همه سرجاشون نشستن ...شرکت کنید
آخه نمیخوام جای یه نفرو اشغال کنم مرحله قبلم غیرانتفاعی اوردم نرفتم کاردرستی کردم بنظرتون؟
امروز تازه درجه 2 رو شروع کرد. الان واسه شما مدلسازی تموم شد یعنی؟معادلات شورع شد؟معادلات کجایین الان؟ درجه 1 یا دو؟
قربونت.کجا قبولیدی آزادو؟سلام مرسی سودی جون من همتون رو میشناسم تو و سینا و سیا و آنا و ...راستی خیلی دلم واسه آنا امروز گرفت آخه منم تو شرایط اونم منم وقتی فهمیدم ترم بهمنیم کلی گریه کردم
سیا اگه دانشگاه گیلان بیاره احتمال قبولیت زیادا....تکمیل ظرفیت دولتی شرکت کنید خوب ببینید کجا قبول میشید
فولادشهر اصفهان البته اولین انتخاب تو غیرانتفاعی ها بود .کارنامه نهایی که اومد همه غیرانتفاعی ها رو آورده بودم مشهدو بابل و .......غیر انتفاعی کجا رو اوردین؟؟
...راستش بین ازاد و غیر انتفاعی بحث سلیقه هم هست...زیاد با هم فرق ندارن.فولادشهر اصفهان البته اولین انتخاب تو غیرانتفاعی ها بود .کارنامه نهایی که اومد همه غیرانتفاعی ها رو آورده بودم مشهدو بابل و ....
...سودی جون نزدن که این ظرفیت ها رو که اقلا ببینیم کجا ها هستشامروز تازه درجه 2 رو شروع کرد. الان واسه شما مدلسازی تموم شد یعنی؟معادلات شورع شد؟
قربونت.کجا قبولیدی آزادو؟
سیا اگه دانشگاه گیلان بیاره احتمال قبولیت زیادا.

واقعا؟ البته راستم میگید پس شرکت میکنم حالا چی بزنم بنظرتون همین نرم افزار آزاد بهتره یا غیر انتفاعی آیتی آخه فکر نکنم بشه شبانه آورد با این رتبهسلام ...جای هیچکس اشغال نمیشه...مگه همه سرجاشون نشستن ...شرکت کنید
تو هنوز نمیدونی ماتنبل تر ازین حرفاییم؟ولی اگه اینجا آپلودش کرده بودی هم دانلود میکردیم سریع.شما که نرفتین توفضا.......turn up the love رو دانلود کنید دیگه![]()
آره سینایی هنوز هضم نکرده اینو. ما میم شیمی ها خیلی خوبیم مگه نه؟خودم میدونماین همه تعجب واسه اینه که اسماتون رو میدونم ؟ببخشید خب چیکار کنم هروق دلم میگرفت میومدم اینجا ولی خب همتون مهندسی شیمی بودین روم نمیشد بیام تو گفتم شاید خوشتون نیاد ولی امروز به خودم جرات دادم اومدم
واقعا ؟ولی فرق هزینش زیاده آزاد دو برابره حالا میگید چیکار کنم مامانم اینا که میگن برو آزاد هم نرم افزاره هم اینکه راهش نزدیکتره...راستش بین ازاد و غیر انتفاعی بحث سلیقه هم هست...زیاد با هم فرق ندارن.
...اره راست میگه سودی..بچه های مهندسی شیمی درسته رشتشون کمی تا قسمتی....هستش ولی بچه هاش قلب های بزرگی دارنتو هنوز نمیدونی ماتنبل تر ازین حرفاییم؟ولی اگه اینجا آپلودش کرده بودی هم دانلود میکردیم سریع.![]()
آره سینایی هنوز هضم نکرده اینو. ما میم شیمی ها خیلی خوبیم مگه نه؟خودم میدونم![]()
آخی چرا روت نشد؟ خوش اومدی.

مرسی گلم نه شماها همه مهربونید من یه خورده خجالتی امآره سینایی هنوز هضم نکرده اینو. ما میم شیمی ها خیلی خوبیم مگه نه؟خودم میدونم![]()
آخی چرا روت نشد؟ خوش اومدی.
....اگه بحث راه و گرایش براتون مهمه همین ازاد رو برید خوب...چون من فکر نمیکنم از نظر اعتبار مدرک زیاد فرق کننواقعا ؟ولی فرق هزینش زیاده آزاد دو برابره حالا میگید چیکار کنم مامانم اینا که میگن برو آزاد هم نرم افزاره هم اینکه راهش نزدیکتره
واقعا؟ البته راستم میگید پس شرکت میکنم حالا چی بزنم بنظرتون همین نرم افزار آزاد بهتره یا غیر انتفاعی آیتی آخه فکر نکنم بشه شبانه آورد با این رتبه
باید تحقیق کنی کدوم یونی که قبول شدی بهتره تو رشتت.واقعا؟ البته راستم میگید پس شرکت میکنم حالا چی بزنم بنظرتون همین نرم افزار آزاد بهتره یا غیر انتفاعی آیتی آخه فکر نکنم بشه شبانه آورد با این رتبه
ولی یکی از بچه های باشگاه که دانشگاه گیلان بود گفت از یونیشون پرسیده واسه تکمیل ظرفیت میدن.نمیدونم حالا دفترچه رو که ندیدیم .چقدر انگار گذاشتن که غیر مجازیارو هم گفتن شرکت کنن....سودی جون نزدن که این ظرفیت ها رو که اقلا ببینیم کجا ها هستش![]()
....کلا 13000 تا ظرفیت هست دیگه باید دفترچه رو دید تا معلوم شهباید تحقیق کنی کدوم یونی که قبول شدی بهتره تو رشتت.
ولی یکی از بچه های باشگاه که دانشگاه گیلان بود گفت از یونیشون پرسیده واسه تکمیل ظرفیت میدن.نمیدونم حالا دفترچه رو که ندیدیم .چقدر انگار گذاشتن که غیر مجازیارو هم گفتن شرکت کنن.![]()
نه بابا این چه حریفیه گلم .راستش هدفم کار اونم استاد دانشگاه!من کوچیکتر ازونیم که نظر بدم به شما ..ولی بستگی به اهدافتون داره؟ کار یا...؟
تو هی بزن تو سر ما....اگه بحث راه و گرایش براتون مهمه همین ازاد رو برید خوب...چون من فکر نمیکنم از نظر اعتبار مدرک زیاد فرق کنن
اون سه نقطش مهمه...اره راست میگه سودی..بچه های مهندسی شیمی درسته رشتشون کمی تا قسمتی....هستش ولی بچه هاش قلب های بزرگی دارن![]()
قربونت خوبی از خودته.مرسی گلم نه شماها همه مهربونید من یه خورده خجالتی ام
آره! شوکه شدم!این همه تعجب واسه اینه که اسماتون رو میدونم ؟ببخشید خب چیکار کنم هروق دلم میگرفت میومدم اینجا ولی خب همتون مهندسی شیمی بودین روم نمیشد بیام تو گفتم شاید خوشتون نیاد ولی امروز به خودم جرات دادم اومدم
مدل سازی رو که جلسه سه تموم کرده بود. 5شنبه داشت روش اپراتور معکوس واسه حل درجه 2 رو درس میداد!امروز تازه درجه 2 رو شروع کرد. الان واسه شما مدلسازی تموم شد یعنی؟معادلات شورع شد؟
قربونت.کجا قبولیدی آزادو؟
سیا اگه دانشگاه گیلان بیاره احتمال قبولیت زیادا.

چی زیاد با هم فرقی ندارن؟ موسسه با دانشگاه فرقی نداره؟!...راستش بین ازاد و غیر انتفاعی بحث سلیقه هم هست...زیاد با هم فرق ندارن.
...کی زدم تو سر ازاد تکذیب میکنمتو هی بزن تو سر ما![]()
اون سه نقطش مهمه![]()
قربونت خوبی از خودته.

تو که الان گفتی با هم فرقی ندارن!....اگه بحث راه و گرایش براتون مهمه همین ازاد رو برید خوب...چون من فکر نمیکنم از نظر اعتبار مدرک زیاد فرق کنن

نه بابا این چه حریفیه گلم .راستش هدفم کار اونم استاد دانشگاه!

...غیر انتفاعی هم دانشگاس دیگه و زیر نظر وزارت علوم کوفتیچی زیاد با هم فرقی ندارن؟ موسسه با دانشگاه فرقی نداره؟!![]()
پس بخون تا تهش برو!نه بابا این چه حریفیه گلم .راستش هدفم کار اونم استاد دانشگاه!
موسسه هست ایییییییشششششش....غیر انتفاعی هم دانشگاس دیگه و زیر نظر وزارت علوم کوفتی![]()
چی زیاد با هم فرقی ندارن؟ موسسه با دانشگاه فرقی نداره؟!![]()
....دقیقا! کاملا!ازادو خارج از کشور خیلی قبولش دارن....

...غیر انتفاعی هم دانشگاس دیگه و زیر نظر وزارت علوم کوفتی![]()
تایید میکنم. فقط 7-8 غیر انتفاعی هست که دانشگاه محسوب میشه و خوبه.موسسه هست ایییییییشششششش.![]()
...غیر انتفاعی هم دانشگاس دیگه و زیر نظر وزارت علوم کوفتی![]()
هاااااااااااا؟مدل سازی رو که جلسه سه تموم کرده بود. 5شنبه داشت روش اپراتور معکوس واسه حل درجه 2 رو درس میداد!![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |