گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آنایی.تازه شاید بیفتی؟ یعنی یه حرفه قطعی نزدن؟ رو چه حساب کی معلوم میشه؟

سلام سیا جون.
میگن تعداد زیاده ما نمیتونیم ساپورت کنیم
تو دلم گفتم تو غلط بیجا کردی تکمیل ظرفیت زدی
استاده اومده میگه حالا بیفتی بهمن مگه چیه!
یعنی تو روحشون که فقط حراستشون قویه!

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
....اره میدونم...حالا تو که دختری(هر چند شخصا اعتقاد دارم که فرقی نمیکنین با مرد ولی از دید جامعه کوفتی خودمون گفتم)ببیم من یا سینا مثلا چی میکشیم..تحمل کن عزیز دل شکسته...

ترجیح میدادم پسر باشم تواین مملکت تا دختر

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سازمان سنجش منگله ها!ماها که مجازیم با تکمیل ظرفیت فکر نکنم تهش رشته به درد بخوری گیرمون بیاد ...ورداشتن غیر مجاز ها رو هم گفتن انتخاب رشته کنین:D

s.matavos

عضو جدید
...نگاه سنگینی که ناشی از بیکاری روم بود 2 سال رو واقعا سخت فراموش کنم...اره فشار خدمت هم هست واقعا سخته سینا
آره واقعا... بیکاری اون هم واسه پسر تحقیره خالیه از جانب دوروبریاش. خدمت هم که از اون طرف. هر از گاهی می گم خوش به حال دخترا...

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جورایی حق می دم بهش. دانشگاهشون بی برنامه عمل کرده. منم بودم ناراحت میشدم.
ولی آنایی زیادی ناراحته. اینجوری فقط خودشو داغون می کنه کاری هم درست نمیشه. باید خودشو دوست داشته باشه. لایق بهترین هاست. ولی یه کوچولو عجوله

یه لحظه نمیتونی جای من باشی سینا!

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره واقعا... بیکاری اون هم واسه پسر تحقیره خالیه از جانب دوروبریاش. خدمت هم که از اون طرف. هر از گاهی می گم خوش به حال دخترا...
....حالا همون فعلا درست رو بخون اگه تونستی با وثیقه برو از ایران بیرون واسه دکترا...خیلی ها این کارو کردن

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سازمان سنجش منگله ها!ماها که مجازیم با تکمیل ظرفیت فکر نکنم تهش رشته به درد بخوری گیرمون بیاد ...ورداشتن غیر مجاز ها رو هم گفتن انتخاب رشته کنین:D

یعنی خاک برسرشون با اون برنامه ریزیشون

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اعتماد به نفس میدن به آدم واقعا. کی هست تکمیل؟

میگن تعداد زیاده ما نمیتونیم ساپورت کنیم
تو دلم گفتم تو غلط بیجا کردی تکمیل ظرفیت زدی
استاده اومده میگه حالا بیفتی بهمن مگه چیه!
یعنی تو روحشون که فقط حراستشون قویه!
اه بی برنامن دیگه. فقط پول باید ریخت تو حلقشون.حالا آنا یعنی الان 100% شده بهمن؟

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اه بی برنامن دیگه. فقط پول باید ریخت تو حلقشون.حالا آنا یعنی الان 100% شده بهمن؟
...قرار بود امروز باشه افتاد دوشنبه دیگه!...تو هم شرکت کن تو تکمیل سودی جون

s.matavos

عضو جدید
یه لحظه نمیتونی جای من باشی سینا!
می دونم چی میگی. همه حرف من و ماها اینجا اینه که خودتو به خاطر بی برنامگی و عدم صلاحیت اون بالایی ها داغون نکن
همه دوستت دارن که بهت میگن وگرنه می گفتن برو اینقدر اعصابتو خورد کن تا منفجر شی
ولی همه میدونیم که اینا ارزش اینو ندارن که یه گل دخملی مثل تو اینجوری شه اعصابش واسه یه مشت آدم... *** ** *

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز

گفته تا امشب معلوم میشه!
مدیر گروه گفت اسمتو بنویس رو برگه تا شاید بشه اما بعید میدونم
گفتم بله خسته نباشی.
حرص نخور حسای نباش جوش نیار فقط بشین تا هر غلطی دلشون میخواد بکنن.
چه اینجا چه سر کار

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می دونم چی میگی. همه حرف من و ماها اینجا اینه که خودتو به خاطر بی برنامگی و عدم صلاحیت اون بالایی ها داغون نکن
ولی همه میدونیم که اینا ارزش اینو ندارن که یه گل دخملی مثل تو اینجوری شه اعصابش واسه یه مشت آدم... *** ** *
...اره باور کن...که از تقدیر و حال ما در این دنیا کسی چیزی نمیداند...

s.matavos

عضو جدید
....حالا همون فعلا درست رو بخون اگه تونستی با وثیقه برو از ایران بیرون واسه دکترا...خیلی ها این کارو کردن
منم دارم همین کارو میکنم. گرچه دانشگاه قبلیم یه استاد داشت، دکترای پلیمر، میگفت دانشگاه های آزاد تهران و مخصوصا علوم تحقیقاتش، شیراز، ماهشهر، شهرضا و دو سه جا دیگه شانس زیادی واسه دکتری و حتی رفتن دارن.
بیخود بیا جاتو با من عوض کن
من حاضرم!
....اها الان تازه فهمیدم چی میگی :biggrin:
همینه دیگه! می دونستم اینجوری حالیت میشه!

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی وقتی وسط درگیریهای ذهنیت حس میکنی به آخر خط رسیدی،
چی میچسبه؟؟
یـــــــه فـنــــــــجـــــــون صـــــــداقـــتِ داغ !!!!!

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز

چه میدونم!
به خدا دیگه نمیکشم!
خودش میدونه خدا

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم دارم همین کارو میکنم. گرچه دانشگاه قبلیم یه استاد داشت، دکترای پلیمر، میگفت دانشگاه های آزاد تهران و مخصوصا علوم تحقیقاتش، شیراز، ماهشهر، شهرضا و دو سه جا دیگه شانس زیادی واسه دکتری و حتی رفتن دارن.

من حاضرم!

همینه دیگه! می دونستم اینجوری حالیت میشه!
...شانس پذیرش سینا بیشترش دست خود ادمه..که چقدر معدل بیاره چقدر زبانش خوب باشه و مقاله اگه تونست بده..واسه همین تا میتونی دنبال این 3 کارباش.

بالا