خوب همینا مونده دیگه چی میخوای...زاهدان و کرمان
...اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی؟؟؟![]()
خوب همینا مونده دیگه چی میخوای...زاهدان و کرمان
...اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی؟؟؟![]()
...انتخاب بین فاجعه و بحرانه کهخوب همینا مونده دیگه چی میخوای
قربونه سرعتم برم...فن چی گفتی بگیرم؟؟...ا![]()
یه چیز بگم؟ فکر کن الان رتبه ارشد به جای 60 و خورده ای شده بود 260 و خورده ای. مثل خیلی از دوستای من که الان دارن می رن خدمت یا رفتن .... اون موقع چی میگفتی؟چه میدونم!
به خدا دیگه نمیکشم!
خودش میدونه خدا
سلام عزیزمصداقت کیلو چنده آخه مریم
سلام و خواهش:دیسلام و تشکر!
...واقعا؟؟خودم میتونم نصبش کنم سودی؟؟قربونه سرعتم برم![]()
سیا خب لپ تاپت خیلی غیرتی بوده تا الان بدونه فن طاقت آورده. سیا فن ها مارکه خاصی ندارن از 5 -6 شروع میشه تا 50 تومن .من 20 تومنیشو خریدم.کارو راه میندازه صبح تا شبم بد بخت کار میکنه.
دانشگاه داخل که پذریشم ایشالا حتمیه به خاطر کنفرانسا و کتابام ولی واسه اونور هم حتما یه چندتایی مقاله قوی میدم اگه خدا بخواد....شانس پذیرش سینا بیشترش دست خود ادمه..که چقدر معدل بیاره چقدر زبانش خوب باشه و مقاله اگه تونست بده..واسه همین تا میتونی دنبال این 3 کارباش.
سینی چایی دیدی؟ مثل همونه! فقط دسته نداره به جاش فن داره و سیم برق! بگیر مثل سینی بذار زیر لپتاپت....واقعا؟؟خودم میتونم نصبش کنم سودی؟؟
....اره فهمیدم چطوری...یاد tray برج افتادم یهوسینی چایی دیدی؟ مثل همونه! فقط دسته نداره به جاش فن داره و سیم برق! بگیر مثل سینی بذار زیر لپتاپت.
آره بابا .چیزی نداره اصلا .فقط یه کابل داره یکیو به فن میزنی یه سر دیگشم به لپ.دکمه خاموش روشنشم کنارشه....واقعا؟؟خودم میتونم نصبش کنم سودی؟؟
ببین اگه مرخصی می دن امروز رو نروخوابم میاد حال ندارم برم سرکار
....سلام...اینجا فعلا بحث های فلسفی در جریانه..بودن یا نبودن...تا شقایق هست زندگی باید کرد!(حالا نرگس و نیلوفر و لاله و نسترن و بقیه هم بودن که چه بهتر ..دور همی خوش میگذرهاینجا چه خبره؟! ترسیدم......راستی سلام
...امروز نری بهتره..ببین اگه راه داره نری نرو انایی جونخوابم میاد حال ندارم برم سرکار
....سلام...اینجا فعلا بحث های فلسفی در جریانه..بودن یا نبودن...تا شقایق هست زندگی باید کرد!(حالا نرگس و نیلوفر و لاله و نسترن و بقیه هم بودن که چه بهتر ..دور همی خوش میگذره![]()
سیناییسینی چایی دیدی؟ مثل همونه! فقط دسته نداره به جاش فن داره و سیم برق! بگیر مثل سینی بذار زیر لپتاپت.
چی بگم والله. حالم خیلی گرفته شد آنایی. پس باید به امشب امیدوار بود. دوس دارمم همیشه سر حال و موفق ببینمت.گفته تا امشب معلوم میشه!
مدیر گروه گفت اسمتو بنویس رو برگه تا شاید بشه اما بعید میدونم
گفتم بله خسته نباشی.
حرص نخور حسای نباش جوش نیار فقط بشین تا هر غلطی دلشون میخواد بکنن.
چه اینجا چه سر کار
سلام...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |