...نگاه سنگینی که ناشی از بیکاری روم بود 2 سال رو واقعا سخت فراموش کنم...اره فشار خدمت هم هست واقعا سخته سینادخترا حساس ترن ولی بی مورده این حساسیتشون. من که فشار خدمت هم رومه...
...نگاه سنگینی که ناشی از بیکاری روم بود 2 سال رو واقعا سخت فراموش کنم...اره فشار خدمت هم هست واقعا سخته سینادخترا حساس ترن ولی بی مورده این حساسیتشون. من که فشار خدمت هم رومه...
فدای اون سیبیلت شم خب یه دونه فن تری بخر لپ تاپتو بذار روش تا شب کار کن باهاش.......یهو خاموش میشه نمیدونم فکنم داغ میکنه ایراد از فنش باشه
دخترا حساس ترن ولی بی مورده این حساسیتشون. من که فشار خدمت هم رومه...
....اره میدونم...حالا تو که دختری(هر چند شخصا اعتقاد دارم که فرقی نمیکنین با مرد ولی از دید جامعه کوفتی خودمون گفتم)ببیم من یا سینا مثلا چی میکشیم..تحمل کن عزیز دل شکسته...
آره واقعا... بیکاری اون هم واسه پسر تحقیره خالیه از جانب دوروبریاش. خدمت هم که از اون طرف. هر از گاهی می گم خوش به حال دخترا......نگاه سنگینی که ناشی از بیکاری روم بود 2 سال رو واقعا سخت فراموش کنم...اره فشار خدمت هم هست واقعا سخته سینا
...فن چی گفتی بگیرم؟؟...افدای اون سیبیلت شم خب یه دونه فن تری بخر لپ تاپتو بذار روش تا شب کار کن باهاش...

یه جورایی حق می دم بهش. دانشگاهشون بی برنامه عمل کرده. منم بودم ناراحت میشدم.
ولی آنایی زیادی ناراحته. اینجوری فقط خودشو داغون می کنه کاری هم درست نمیشه. باید خودشو دوست داشته باشه. لایق بهترین هاست. ولی یه کوچولو عجوله
بذار ببینم شاید اینجوری حالیت شد!...فن چی گفتی بگیرم؟؟...ا![]()
....حالا همون فعلا درست رو بخون اگه تونستی با وثیقه برو از ایران بیرون واسه دکترا...خیلی ها این کارو کردنآره واقعا... بیکاری اون هم واسه پسر تحقیره خالیه از جانب دوروبریاش. خدمت هم که از اون طرف. هر از گاهی می گم خوش به حال دخترا...
این سازمان سنجش منگله ها!ماها که مجازیم با تکمیل ظرفیت فکر نکنم تهش رشته به درد بخوری گیرمون بیاد ...ورداشتن غیر مجاز ها رو هم گفتن انتخاب رشته کنین![]()
زده به سرش حتما...این سازمان سنجش منگله ها!ماها که مجازیم با تکمیل ظرفیت فکر نکنم تهش رشته به درد بخوری گیرمون بیاد ...ورداشتن غیر مجاز ها رو هم گفتن انتخاب رشته کنین![]()
آره واقعا... بیکاری اون هم واسه پسر تحقیره خالیه از جانب دوروبریاش. خدمت هم که از اون طرف. هر از گاهی می گم خوش به حال دخترا...
....اها الان تازه فهمیدم چی میگیبذار ببینم شاید اینجوری حالیت شد!
When you find any sufficient time, go for a buy and gen a fan tray!
Got it?!
زده به سرش حتما...
اعتماد به نفس میدن به آدم واقعا. کی هست تکمیل؟این سازمان سنجش منگله ها!ماها که مجازیم با تکمیل ظرفیت فکر نکنم تهش رشته به درد بخوری گیرمون بیاد ...ورداشتن غیر مجاز ها رو هم گفتن انتخاب رشته کنین![]()
اه بی برنامن دیگه. فقط پول باید ریخت تو حلقشون.حالا آنا یعنی الان 100% شده بهمن؟میگن تعداد زیاده ما نمیتونیم ساپورت کنیم
تو دلم گفتم تو غلط بیجا کردی تکمیل ظرفیت زدی
استاده اومده میگه حالا بیفتی بهمن مگه چیه!
یعنی تو روحشون که فقط حراستشون قویه!
..خبرشون نمیزنن تو سایت زودتر ادم ببینه اصلا چی مونده واسه تکمیل!فکن فقط مجازی ها مونده باشه چه قدر با مزه میشهیعنی خاک برسرشون با اون برنامه ریزیشون

...قرار بود امروز باشه افتاد دوشنبه دیگه!...تو هم شرکت کن تو تکمیل سودی جوناعتماد به نفس میدن به آدم واقعا. کی هست تکمیل؟
اه بی برنامن دیگه. فقط پول باید ریخت تو حلقشون.حالا آنا یعنی الان 100% شده بهمن؟
می دونم چی میگی. همه حرف من و ماها اینجا اینه که خودتو به خاطر بی برنامگی و عدم صلاحیت اون بالایی ها داغون نکنیه لحظه نمیتونی جای من باشی سینا!
اعتماد به نفس میدن به آدم واقعا. کی هست تکمیل؟
اه بی برنامن دیگه. فقط پول باید ریخت تو حلقشون.حالا آنا یعنی الان 100% شده بهمن؟
...اره باور کن...که از تقدیر و حال ما در این دنیا کسی چیزی نمیداند...می دونم چی میگی. همه حرف من و ماها اینجا اینه که خودتو به خاطر بی برنامگی و عدم صلاحیت اون بالایی ها داغون نکن
همه دوستت دارن که بهت میگن وگرنه می گفتن برو اینقدر اعصابتو خورد کن تا منفجر شی
ولی همه میدونیم که اینا ارزش اینو ندارن که یه گل دخملی مثل تو اینجوری شه اعصابش واسه یه مشت آدم... *** ** *
..خبرشون نمیزنن تو سایت زودتر ادم ببینه اصلا چی مونده واسه تکمیل!فکن فقط مجازی ها مونده باشه چه قدر با مزه میشه![]()
منم دارم همین کارو میکنم. گرچه دانشگاه قبلیم یه استاد داشت، دکترای پلیمر، میگفت دانشگاه های آزاد تهران و مخصوصا علوم تحقیقاتش، شیراز، ماهشهر، شهرضا و دو سه جا دیگه شانس زیادی واسه دکتری و حتی رفتن دارن.....حالا همون فعلا درست رو بخون اگه تونستی با وثیقه برو از ایران بیرون واسه دکترا...خیلی ها این کارو کردن
من حاضرم!بیخود بیا جاتو با من عوض کن
همینه دیگه! می دونستم اینجوری حالیت میشه!....اها الان تازه فهمیدم چی میگی![]()
...زاهدان و کرمانبرو پیش خجسته خانوم پس اگه مجازی مونده
زاهدان یا کرمان میری آخه؟

می دونم چی میگی. همه حرف من و ماها اینجا اینه که خودتو به خاطر بی برنامگی و عدم صلاحیت اون بالایی ها داغون نکن
همه دوستت دارن که بهت میگن وگرنه می گفتن برو اینقدر اعصابتو خورد کن تا منفجر شی
ولی همه میدونیم که اینا ارزش اینو ندارن که یه گل دخملی مثل تو اینجوری شه اعصابش واسه یه مشت آدم... *** ** *
میدونی وقتی وسط درگیریهای ذهنیت حس میکنی به آخر خط رسیدی،
چی میچسبه؟؟
یـــــــه فـنــــــــجـــــــون صـــــــداقـــتِ داغ !!!!!
سلام و تشکر!میدونی وقتی وسط درگیریهای ذهنیت حس میکنی به آخر خط رسیدی،
چی میچسبه؟؟
یـــــــه فـنــــــــجـــــــون صـــــــداقـــتِ داغ !!!!!
...شانس پذیرش سینا بیشترش دست خود ادمه..که چقدر معدل بیاره چقدر زبانش خوب باشه و مقاله اگه تونست بده..واسه همین تا میتونی دنبال این 3 کارباش.منم دارم همین کارو میکنم. گرچه دانشگاه قبلیم یه استاد داشت، دکترای پلیمر، میگفت دانشگاه های آزاد تهران و مخصوصا علوم تحقیقاتش، شیراز، ماهشهر، شهرضا و دو سه جا دیگه شانس زیادی واسه دکتری و حتی رفتن دارن.
من حاضرم!
همینه دیگه! می دونستم اینجوری حالیت میشه!
خوب همینا مونده دیگه چی میخوای...زاهدان و کرمان
...اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی؟؟؟![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |