گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
...من درکش میکنم انا رو...خودمم تو همین وضعم...شرایط سخت شده واقعا...هر کاری میخوای بکنی انقدر ادم زیاده شانست میاد پایین

به خدا دارم میترکم!
کار اینجوری
دانشگاه اینجور!
خوب بمیرم سنگین ترم به مولا

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یاعلی 1 آبان یعنی .......
همون که خودت میدونی.
فوقش اینه میفتم واسه بهمن به درک اصلا خوب بهمن میرم اه
....اره انایی حرص نخور فرقی نمیکنه اگه واسه الان رفتن یا بهمن رفتن ناراحتی..اگه از ازاد رفتن دل خوشی نداری اون یک بحث دیگس

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خدا دارم میترکم!
کار اینجوری
دانشگاه اینجور!
خوب بمیرم سنگین ترم به مولا
...اره همین...اگه منم یک کار درست داشتم حداقل نیمه مرتبط هم بود به رشتم بیخیال میشدم شاید ارشد رو..مشکل اینه که همه جوره....:confused:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
...اره همین...اگه منم یک کار درست داشتم حداقل نیمه مرتبط هم بود به رشتم بیخیال میشدم شاید ارشد رو..مشکل اینه که همه جوره....:confused:

آره همه جوره تو اون روحشون نه میذارن بریم اونور اینور هم که هستیم ذجر کش!
نه میمیریم زنده هم که هستیم ذجر کش!اه

s.matavos

عضو جدید
تفکر انسان مانند چتر نجات است هنگامي کاراست که باز باشد.
شادي خود را به هيچ چيز و هيچ كس وابسته نكن تا هميشه از آن برخوردار باشي.
موفقيت يعني آنچه را مي خواهيد به دست آوريد و شادماني يعني از آنچه که به دست آورده ايد لذت ببريد.
هيچ کس نمي تواند بدون رضايت شما در شما احساس حقارت به وجود آورد.
مردم درست به همان اندازه خوشبختند که خودشان تصميم مي گيرند.
هميشه قطعي ترين راه براي موفقيت اين است که يک بار بيشتر تلاش کنيد.
هر چه به فداکاري و خوشبختي خو بگيريم ، کامل تر و خوشبخت تر خواهيم شد.
وقتي عشق و مهارت توام با هم کار کنند انتظار يک شاهکار را داشته باشيد.
شادي ها و لذات زندگي را به تعويق مينداز.
انجام کاري را که مي تواني ، يا مي انديشي که مي تواني، آغاز کن.
بهترين و زيباترين چيزها در جهان ديده نمي شوند آن ها بايستي در درون قلب احساس شوند.
شايد زندگي آن جشني نباشد که آرزويش را داشتي ، اما حالا که به آن دعوت شدي تا مي تواني زيبا برقص.
الماس حاصل فشارهاي سخت است اگر در خودتان لياقت الماس شدن مي بينيد از فشارهاي سخت نترسيد.
سعي کن در زندگي مثل زودپز باشي يعني در اوج جوش آوردنت سوت بزني.
هميشه بهترين راه را براي پيمودن مي بينيم اما فقط راهي را مي پيماييم که به آن عادت کرده ايم.
مهرباني را وقتي ديدم که کودکي مي خواست آب شور دريا را با آب نبات کوچکش شيرين کند.
هيچ وقت عشق را گدايي نکن چون معمولا چيز با ارزشي رو به گدا نمي دن.
آن چه مغز انسان تصور و باور کند به آن مي رسد.
شادي توانايي لذت بردن از گذر زمان است.
اعتماد به نفس نخستين راز موفقيت است.
شادي معنا و هدف زندگي ، و همه آرزو و غايت زندگي بشريت است.
راه شادي در آسمان ها نيست ، آن را در قلب ها جستجو کن.
مهرباني کوششي است که هرگز از بين نمي رود.
اگر نمي تواني بالا بروي سيب باش تا افتادنت انديشه اي را بالا ببرد.
هميشه دليل شادي کسي باش نه قسمتي از شادي او و هميشه قسمتي از غم کسي باش نه دليل غم او.
زندگي تفسير 3 کلمه است 1: خنديدن 2: بخشيدن 3: فراموش کردن . پس تا مي تواني بخند ، ببخش و فراموش کن.
عشق ورزيدن را از کوير بياموز که دريا بودنش را به آفتاب بخشيد.

پيش از آن که اخم کني کاملا مطمئن باش که هيچ چيز ديگري براي لبخند زدن وجود ندارد.
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد ، دليلش آن است که شما هم چيز زيادي از او نخواسته ايد
يک قلب پاک از تمام معابد و مساجد زيباي جهان زيباتر است
خوشبختي يه حس زيبا ، يه هديه قشنگ از طرف خداوند است
موفقيت يعني انجام دادن ، عمل کردن ، عشق ورزيدن ، خلق کردن و تفکر
درياي توفاني ناخداي لايق مي سازد پس هميشه ممنون لحظات سخت زندگي باش

چرخ هاي سنگين و زنگ زده زندگي ، با دست هاي نامريي اميد مي چرخد
آدمي ساخته افکار خويش است ، فردا همان خواهد شد که امروز مي انديشيده است
پروردگارا ! آرامشي عطا فرما تا بپذيرم آن چه را نمي توانم تغيير دهم ، شهامتي که تغيير دهم آن چه را که مي توانم و دانشي که تفاوت آن دو را بدانم
با اراده اگر دري را بکوبي گشاده مي شود
انسان با آرزوي خود پيش مي رود
هر انساني لبخندي از خداوند است ، تبريک به تو که زيباترين لبخند خداوندي خوشبختي دروني است نه بيروني، و از اين رو به آن چه هستيم بستگي دارد ، نه آنچه داريم در نگاه کساني که پرواز را نمي فهمند ، هر چه بيشتر اوج بگيري کوچک تر خواهي شد
شجاعت هميشه فرياد زدن نيست ، گاهي صداي آرامي است که در انتهاي روز مي گويد فردا دوباره تلاش خواهم کرد
قطره آب اگر زنده نيست ، زندگي مي دهد و سرسبزي يادگار اوست
سنگي که طاقت ضربه هاي تيشه را ندارد لايق تنديس شدن نيست.در مقابل سختي ها مقاوم باش که وجودت شايسته تنديس شدن است.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
....اره انایی حرص نخور فرقی نمیکنه اگه واسه الان رفتن یا بهمن رفتن ناراحتی..اگه از ازاد رفتن دل خوشی نداری اون یک بحث دیگس

من باآزاد مشکل ندارم بابا ارشد باشه کوفت باشه اصلا.
خدا چرا منو این وسط بازی میده آخه
یکی نیست بگه خوب بسه امتحانم کردی خوب باشه آخه خدا چند بار میخواد منو امتحان کنه من از چند مرحله باید رد بشم به خاطر کدوم گناه!

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره همه جوره تو اون روحشون نه میذارن بریم اونور اینور هم که هستیم ذجر کش!
نه میمیریم زنده هم که هستیم ذجر کش!اه
...انا حرص نخور الان..فدای سرت....اگه دلت با خوندنش نیست نخون...منم اگه باز بدم نشه شاید قید ارشد رو بزنم....گاهی شاید گذروندن یک دوره یا یک تغییر تو زندگی خیلی به ادم بیشتر کمک کنه

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سنگي که طاقت ضربه هاي تيشه را ندارد لايق تنديس شدن نيست
دقیقا همینه که تو میگی
من میگم خدا اصلا من رو بیخیال شو همین!
آره من نمیتونم همینه مشکل!

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
...انا حرص نخور الان..فدای سرت....اگه دلت با خوندنش نیست نخون...منم اگه باز بدم نشه شاید قید ارشد رو بزنم....گاهی شاید گذروندن یک دوره یا یک تغییر تو زندگی خیلی به ادم بیشتر کمک کنه

خوب خسته شدم همه رفتن فقط من موندم
کارم تو هواست دانشگاه رو هوا!
محیط کار یه جور باید یه عالمه تحمل کنی تا شاید یه کار زپرتی بدن دستت
گرونی از اون طرف آقا ما نمیخوایم تندیس بشیم لایق هم نیستیم باشه کی رو باید ببینیم!

s.matavos

عضو جدید
سنگي که طاقت ضربه هاي تيشه را ندارد لايق تنديس شدن نيست
دقیقا همینه که تو میگی
من میگم خدا اصلا من رو بیخیال شو همین!
آره من نمیتونم همینه مشکل!
توی مسیر درستی هستی، فقط یه ذره سرعت گیر داره مسیرت حالا، خدا موقعی بیخیالت میشه که ازت دل بریده باشه.
تو نمی خوای، نخواستن با نتونستن فرق می کنه.

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی مسیر درستی هستی، فقط یه ذره سرعت گیر داره مسیرت حالا، خدا موقعی بیخیالت میشه که ازت دل بریده باشه.
تو نمی خوای، نخواستن با نتونستن فرق می کنه.
چطور همه سرعت گیرا ماله من
همه دارن باسرعت میرم
من نخواستم این همه امتحان و توجه رو بابا!

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه دارن باسرعت میرم
...مال تو نیست بابا من الان 2 سال اقلا تو گل گیر کردم انایی...تو این شرایط فقط با ید امیدورا بود چون اگه بخوای نا امید شی دیگه خیلی سخت میشه شرایط

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
...من درکش میکنم انا رو...خودمم تو همین وضعم...شرایط سخت شده واقعا...هر کاری میخوای بکنی انقدر ادم زیاده شانست میاد پایین
میدونم.منم درکتون میکنم ولی خب چه میشه کرد.

جانم؟
شما در جریان مسائل شخص من نیستین آخه!
اوکی.موفق باشی.روزتون بخیر

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
...مال تو نیست بابا من الان 2 سال اقلا تو گل گیر کردم انایی...تو این شرایط فقط با ید امیدورا بود چون اگه بخوای نا امید شی دیگه خیلی سخت میشه شرایط

امیدوار به چی به باد هوا
پارسال این موقع من از همه شماها امیدوارتر بود دیدی امیدواری بیشتر تو گل منو فرو کرد!
ساعت 4.30 وقت دادم به ملت واسه مشاوره تا ساعت 8 سرکارم من اخه با کدوم روحیه به ملت امید قبولی بدم!

s.matavos

عضو جدید
همه دارن باسرعت میرم
کی گفته فقط مال تو هست؟ چند وقت پیش بود بهت گفتم... سعی می کنم آدم شادی باشم ولی هیچ کدومتون توی این تالار بیشتر از من تحت فشار نبودین. اینقدر سختی کشیدم که خود خدا می دونه و خانوادم فقط...
همه ش هم حل شد. یه زمانی نا امید تر از من توی هم سن و سالام وجود نداشت. الانه ولی بعد از اون همه سختی، تازه یه ریزه حالم بهتر شده اونم نه کامل.
الان اعصابت خورده، به خودت که بیای به این مسائل می خندی. اینا اصلا اسمش هم مشکل نیست چه برسه به وجودش...

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی گفته فقط مال تو هست؟ چند وقت پیش بود بهت گفتم... سعی می کنم آدم شادی باشم ولی هیچ کدومتون توی این تالار بیشتر از من تحت فشار نبودین. اینقدر سختی کشیدم که خود خدا می دونه و خانوادم فقط...
همه ش هم حل شد. یه زمانی نا امید تر از من توی هم سن و سالام وجود نداشت. الانه ولی بعد از اون همه سختی، تازه یه ریزه حالم بهتر شده اونم نه کامل.
الان اعصابت خورده، به خودت که بیای به این مسائل می خندی. اینا اصلا اسمش هم مشکل نیست چه برسه به وجودش...

میدونم چی میگی.به قول خودم هرکس یه ظرفیتی داره شاید من ظرفیت حتی یه ذره سختی هم ندارم!
واسه همینه که کسی کسی رو درک نمیکنه!

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیدوار به چی به باد هوا
پارسال این موقع من از همه شماها امیدوارتر بود دیدی امیدواری بیشتر تو گل منو فرو کرد!
ساعت 4.30 وقت دادم به ملت واسه مشاوره تا ساعت 8 سرکارم من اخه با کدوم روحیه به ملت امید قبولی بدم!
...ببین پارسال منم مثل خودت ارشد رو از ابان خوندم با یک پایه متوسط...شرایطمون مثل هم بوده از نظر علمی....ولی خوب تلاشمون رو هم کردیم...ضعف ما نبود این رقابت مسخرس که باعث میشه هممون به حقمون نرسیم

s.matavos

عضو جدید
...چی شده پسر پس؟تو که انرزی مثبت بودی بشی این وای به حال بقیه ما
درست میشه. کار نشد نداره.
همه که دل بریدن خدام روش آخر باید تنها بریم تو قبر فرقی نداره!
آخر همه همینه. پس همین الان کل 7 میلیارد آدم این کره باید خود کشی کنن. زنده بمونن واسه چی؟ همه که آخرش تنها میرن تو قبر...
امیدوار به چی به باد هوا
امید درست نه واهی.
من 8 ماه نشستم بکوب خوندم. 8ماه روزی حداقل 9 ساعت. آخر کار هم سر امتحان بیهوش شدم. باید گله کنم؟ نه، این راه نشد راه دیگه.

بالا