....مرسی نازنین..افت کرده خیلی فراره این زبان عین الکل صنعتی میمونهسینا راست میگه زبانت خیلی خوبه سیاوشی.![]()

....مرسی نازنین..افت کرده خیلی فراره این زبان عین الکل صنعتی میمونهسینا راست میگه زبانت خیلی خوبه سیاوشی.![]()
به نظر من که همچنان خوبه! فراخوان مقاله میدم من اینجا! هر کسی دوست داره در زمینه تدوین مقاله همکاری کنه، موافقتش رو اعلام کنه!....مرسی نازنین..افت کرده خیلی فراره این زبان عین الکل صنعتی میمونه![]()
....مرسی نازنین..افت کرده خیلی فراره این زبان عین الکل صنعتی میمونه![]()
...مرسی سینا جونبه نظر من که همچنان خوبه! فراخوان مقاله میدم من اینجا! هر کسی دوست داره در زمینه تدوین مقاله همکاری کنه، موافقتش رو اعلام کنه!
....نازنین باید هر روز تو زبان خودتو به روز کنی..لغت جدید اصطلاح جدید..واقعا چیزی نیست که یک دوره بخونی ول کنی..زبان اکادمیک البته دیگه با زبان محاوره ای کاری ندارممنم خودم یه زمانی زبانم خوب بود![]()
الان چی؟!منم خودم یه زمانی زبانم خوب بود![]()
ولی من کل زبان رو در محاوره می بینم! آکادمیکم فقط موقعی که بخوای آزمونی چیزی بدی!....نازنین باید هر روز تو زبان خودتو به روز کنی..لغت جدید اصطلاح جدید..واقعا چیزی نیست که یک دوره بخونی ول کنی..زبان اکادمیک البته دیگه با زبان محاوره ای کاری ندارم![]()
الان بیشتر لغات یادم رفته!الان چی؟!![]()
.....دیگه اخرای اعتبارشه گرون هم شده خیلی...چرا مشکوک ؟؟ولی من کل زبان رو در محاوره می بینم! آکادمیکم فقط موقعی که بخوای آزمونی چیزی بدی!
راستی، ایلتست چقد دیگه اعتبار داره؟ iBT من که منقضی شده. باید ترم سه ارشد دوباره به فکرش باشم. چرا iBT نمیدی تو؟ مشکوک می زنی! می خوای در بری، هاااااان؟!![]()
باا اون بریتیشت! هنوز پیپیر بیس هست یا اینکه پیشرفت کردن؟!.....دیگه اخرای اعتبارشه گرون هم شده خیلی...چرا مشکوک ؟؟
....با ایلتس راحترم کلا سیستم بریتیش خوندم از اول اخه
...اون مسئله ای نیست یادت میاد سریعالان بیشتر لغات یادم رفته!
ال اگری!...اون مسئله ای نیست یادت میاد سریع
...کتاب landmark بعدشم fce و CAE result....هد وی و TRUE TO LIFE هم قبلنا خوندم ولی اینهایی که گفتم اول سیستموش بر پایه بریتیشه کامل...والا من زودتر میخواستم در رم قسمت نشد تا ببینیم خدا چه خواهدباا اون بریتیشت! هنوز پیپیر بیس هست یا اینکه پیشرفت کردن؟!
آیلتس اونایی میگیرن که می خوان در رن برن یوروپ! مشکوک!
کتابت چی بود؟ من هِد وِی کار کردم.
یه کم کتاب بخون اگه خواستی! بابا من با یه هد وی رفتم سراغش! اونوقت به من میگه خر خون! ووچرش 450 بود دفعه قبل. الان چند شده؟ دلار دولتی میدن یا نرخ ازاده؟...کتاب landmark بعدشم fce و CAE result....هد وی و TRUE TO LIFE هم قبلنا خوندم ولی اینهایی که گفتم اول سیستموش بر پایه بریتیشه کامل...والا من زودتر میخواستم در رم قسمت نشد تا ببینیم خدا چه خواهد![]()
برو در پناه خدا.بچه ها من باید برم دیگه.فعلا بای![]()
...والا یکی 2 روز پیش دیدم شده 700!!...هد وی هم بد نبود من اولین کتابی بود که خوندم...این ها جدید تره..مگه کلاس نمیرفتی خود خوان بودی؟اره قطعایه کم کتاب بخون اگه خواستی! بابا من با یه هد وی رفتم سراغش! اونوقت به من میگه خر خون! ووچرش 450 بود دفعه قبل. الان چند شده؟ دلار دولتی میدن یا نرخ ازاده؟
خدا که خیر بنده ش رو می خواد! ایشالا میزنی میری!![]()
...خداحافظت نازنین...بچه ها من باید برم دیگه.فعلا بای![]()
یا قرآن! 700؟!؟!؟!؟!؟؟!...والا یکی 2 روز پیش دیدم شده 700!!...هد وی هم بد نبود من اولین کتابی بود که خوندم...این ها جدید تره..مگه کلاس نمیرفتی خود خوان بودی؟اره قطعا![]()
....فعلا که شده انقدر واقعا مسخرس...خوب اره اون زمان هد وی رو بورس بود..من از 84 تا 90 رفتم ولییا قرآن! 700؟!؟!؟!؟!؟؟!ارزون تر میشه یا نه؟! (حرفی زدما!!!!!) نه بابا، کاش خودخوان بودم. از تیر 79 تا شهریور 84. دانشگاه شیراز. هم let's go هم headway. واسه vocab هم 504 خوندم.
آره، واقعا شورشو در آوردن.....فعلا که شده انقدر واقعا مسخرس...خوب اره اون زمان هد وی رو بورس بود..من از 84 تا 90 رفتم ولی![]()
....اره تازه اونم تا الان چند دوره به تعویق افتاده!من کلا سر پیری یاد همه چی میافتمآره، واقعا شورشو در آوردن.
چه جالب! تا تموم کردم شروع کردی! پس آپدیت تری تو!
اگه همه پیرا مثه تو بودن که دیگه جوونا باید میزدن جاده خاکی! نفرمایید!....اره تازه اونم تا الان چند دوره به تعویق افتاده!من کلا سر پیری یاد همه چی میافتم
![]()
سلام!سلام
من شرمنده گل روی همتون هستم
مهمون ناخونده داره میاد خونمون
فعلا باید برم آماده بشم.
شاید باز برگشتم
سلام سیناهییسلام!
حالا هی بیا منو حرص بده برو!![]()
سلام سیابشی....فعلا که شده انقدر واقعا مسخرس...خوب اره اون زمان هد وی رو بورس بود..من از 84 تا 90 رفتم ولی![]()
/....سلام ویداییی خوبی تو؟سلام سیابشی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |