گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سینا راست میگه زبانت خیلی خوبه سیاوشی.
....مرسی نازنین..افت کرده خیلی فراره این زبان عین الکل صنعتی میمونه:D

s.matavos

عضو جدید
....مرسی نازنین..افت کرده خیلی فراره این زبان عین الکل صنعتی میمونه:D
به نظر من که همچنان خوبه! فراخوان مقاله میدم من اینجا! هر کسی دوست داره در زمینه تدوین مقاله همکاری کنه، موافقتش رو اعلام کنه!

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم خودم یه زمانی زبانم خوب بود
....نازنین باید هر روز تو زبان خودتو به روز کنی..لغت جدید اصطلاح جدید..واقعا چیزی نیست که یک دوره بخونی ول کنی..زبان اکادمیک البته دیگه با زبان محاوره ای کاری ندارم;)

s.matavos

عضو جدید
....نازنین باید هر روز تو زبان خودتو به روز کنی..لغت جدید اصطلاح جدید..واقعا چیزی نیست که یک دوره بخونی ول کنی..زبان اکادمیک البته دیگه با زبان محاوره ای کاری ندارم;)
ولی من کل زبان رو در محاوره می بینم! آکادمیکم فقط موقعی که بخوای آزمونی چیزی بدی!
راستی، ایلتست چقد دیگه اعتبار داره؟ iBT من که منقضی شده. باید ترم سه ارشد دوباره به فکرش باشم. چرا iBT نمیدی تو؟ مشکوک می زنی! می خوای در بری، هاااااان؟! :D

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی من کل زبان رو در محاوره می بینم! آکادمیکم فقط موقعی که بخوای آزمونی چیزی بدی!
راستی، ایلتست چقد دیگه اعتبار داره؟ iBT من که منقضی شده. باید ترم سه ارشد دوباره به فکرش باشم. چرا iBT نمیدی تو؟ مشکوک می زنی! می خوای در بری، هاااااان؟! :D
.....دیگه اخرای اعتبارشه گرون هم شده خیلی...چرا مشکوک ؟؟:D
....با ایلتس راحترم کلا سیستم بریتیش خوندم از اول اخه

s.matavos

عضو جدید
.....دیگه اخرای اعتبارشه گرون هم شده خیلی...چرا مشکوک ؟؟:D
....با ایلتس راحترم کلا سیستم بریتیش خوندم از اول اخه
باا اون بریتیشت! هنوز پیپیر بیس هست یا اینکه پیشرفت کردن؟!
آیلتس اونایی میگیرن که می خوان در رن برن یوروپ! مشکوک!
کتابت چی بود؟ من هِد وِی کار کردم.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باا اون بریتیشت! هنوز پیپیر بیس هست یا اینکه پیشرفت کردن؟!
آیلتس اونایی میگیرن که می خوان در رن برن یوروپ! مشکوک!
کتابت چی بود؟ من هِد وِی کار کردم.
...کتاب landmark بعدشم fce و CAE result....هد وی و TRUE TO LIFE هم قبلنا خوندم ولی اینهایی که گفتم اول سیستموش بر پایه بریتیشه کامل...والا من زودتر میخواستم در رم قسمت نشد تا ببینیم خدا چه خواهد:smile:

s.matavos

عضو جدید
...کتاب landmark بعدشم fce و CAE result....هد وی و TRUE TO LIFE هم قبلنا خوندم ولی اینهایی که گفتم اول سیستموش بر پایه بریتیشه کامل...والا من زودتر میخواستم در رم قسمت نشد تا ببینیم خدا چه خواهد:smile:
یه کم کتاب بخون اگه خواستی! بابا من با یه هد وی رفتم سراغش! اونوقت به من میگه خر خون! ووچرش 450 بود دفعه قبل. الان چند شده؟ دلار دولتی میدن یا نرخ ازاده؟
خدا که خیر بنده ش رو می خواد! ایشالا میزنی میری! ;)

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه کم کتاب بخون اگه خواستی! بابا من با یه هد وی رفتم سراغش! اونوقت به من میگه خر خون! ووچرش 450 بود دفعه قبل. الان چند شده؟ دلار دولتی میدن یا نرخ ازاده؟
خدا که خیر بنده ش رو می خواد! ایشالا میزنی میری! ;)
...والا یکی 2 روز پیش دیدم شده 700!!...هد وی هم بد نبود من اولین کتابی بود که خوندم...این ها جدید تره..مگه کلاس نمیرفتی خود خوان بودی؟اره قطعا;)

s.matavos

عضو جدید
...والا یکی 2 روز پیش دیدم شده 700!!...هد وی هم بد نبود من اولین کتابی بود که خوندم...این ها جدید تره..مگه کلاس نمیرفتی خود خوان بودی؟اره قطعا;)
یا قرآن! 700؟!؟!؟!؟!؟؟! :eek: ارزون تر میشه یا نه؟! (حرفی زدما!!!!!) نه بابا، کاش خودخوان بودم. از تیر 79 تا شهریور 84. دانشگاه شیراز. هم let's go هم headway. واسه vocab هم 504 خوندم.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یا قرآن! 700؟!؟!؟!؟!؟؟! :eek: ارزون تر میشه یا نه؟! (حرفی زدما!!!!!) نه بابا، کاش خودخوان بودم. از تیر 79 تا شهریور 84. دانشگاه شیراز. هم let's go هم headway. واسه vocab هم 504 خوندم.
....فعلا که شده انقدر واقعا مسخرس...خوب اره اون زمان هد وی رو بورس بود..من از 84 تا 90 رفتم ولی:D

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من شرمنده گل روی همتون هستم
مهمون ناخونده داره میاد خونمون
فعلا باید برم آماده بشم.
شاید باز برگشتم

بالا