گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

sana.68

عضو جدید
من چه کاره هستم که بگم کسی بره صنعت یا کسی نره!!!؟؟؟؟
شما کارآموزی رفتین؟؟؟
اصن بیخیال فک کنین کار هست تو صنعت براتون و تو عسلویه...میتونین الان بلند بشین برین اونجا بدون مسکن و جا تا یه هفته بگردین تا کار بهتون بدن؟؟؟من میتونم برم تا 2ماه اونجا تو خیابون بخوابم تا بلاخره یه کاری بم بدن...شما میتونین؟؟؟
بله کاراموزیم پالایشگاه بودم.

s.matavos

عضو جدید
خب آخه روی کلی منطق و حساب کتاب حرف میرنم، اولش کلی فکر میکنم بعد کلی (!) حرف میزنم! واسه همین چون میدونم چی دارم میگم، پای حرفمم وای میستم!
ولی کلا همه دخملا با انواع سلاح سرد و گرم و جنگ مدرن و انتفاظه (!) خوستار نابودی منن! تو یدانشگاه که دیگه اووف اووف! بازم به اینجا!

بگو تا یادت نرفته، پِلاس سلام!
...قابل توجه دخترای باشگاه..سینا دوست نداره دخترا تو صنعت کار کنن میگه باید کانون خونوادرو گرم کنین نقش هیتر رو دارن تو زندگی خانوما:)
همون هیترایی که میگی، اگه نباشن تا مغز استخون خانواده یخ می زنه! حالا هی فتنه گری کن! مرگ بر امریکا!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا فک میکنید صنعت یعنی خوزستان .اره تو شهر خودمون هم نفت داریم هم چندین پتروشیمی هم پالایشگاه و پالایشگاه های در حال احداث.مشکل اینجاس هر وقت میخواد نیرو بگیره مینویسه مرد چون کله گندهاش مصل شما فک میکنن.

هه هه هه هه هه هه هه...منم کلم گندس...هه هه هه هه هه هه...
صنعت یعنی خوزستان....همون پتروشیمی های کرمانشاه هم از خوزستان و عسلویه تأمین میشن...
اونجا صنعت محدوده ولی من گفتم عسلویه که کار بیشتری دارن....مثال زدم...

sana.68

عضو جدید
خب آخه روی کلی منطق و حساب کتاب حرف میرنم، اولش کلی فکر میکنم بعد کلی (!) حرف میزنم! واسه همین چون میدونم چی دارم میگم، پای حرفمم وای میستم!
ولی کلا همه دخملا با انواع سلاح سرد و گرم و جنگ مدرن و انتفاظه (!) خوستار نابودی منن! تو یدانشگاه که دیگه اووف اووف! بازم به اینجا!

...قابل توجه دخترای باشگاه..سینا دوست نداره دخترا تو صنعت کار کنن میگه باید کانون خونوادرو گرم کنین نقش هیتر رو دارن تو زندگی خانوما:)
اره با پنبه هم سر میبره;)

sarang

عضو جدید

:w15:

sana.68

عضو جدید
هه هه هه هه هه هه هه...منم کلم گندس...هه هه هه هه هه هه...
صنعت یعنی خوزستان....همون پتروشیمی های کرمانشاه هم از خوزستان و عسلویه تأمین میشن...
اونجا صنعت محدوده ولی من گفتم عسلویه که کار بیشتری دارن....مثال زدم...
ما خودمون به اندازه کافی نفت داریم.

sana.68

عضو جدید

دخمل خوب، گل دخمل، شماها اگه احساس نداشته باشین، ما پسرا چیکار کنیم پس؟ اگه اینجوری بود... جاش نیست بگم! نظم اکوسیستمو به هم می زدین!
احساسمون که تموم نمیشه با صنعت . شاید نصف شه!:smile:

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
...قابل توجه دخترای باشگاه..سینا دوست نداره دخترا تو صنعت کار کنن میگه باید کانون خونوادرو گرم کنین نقش هیتر رو دارن تو زندگی خانوما:)[/QUOTE]
بازم میخواین جوو متشنج کنین شما 3تاااا؟

sarang

عضو جدید
من؟ نه بابا! تازه شب بخیر هم گفتم تا چیشت درااد!

بخاطر اینکه برامون مهم هستید و بهتون اهمیت میدیم! بخاطر اینکه دوستتون داریم و نمی تونیم ببینیم که سختی میکشید. ایییییشششش! :razz:
سینا ولی همه ی دلیلشم این نیست ها.خیلی وقتا کارخونه طاقت فرساتر از کار بیرونه.اینو چی میگی؟

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[/QUOTE]...سودی چی کار کنیم هر چی تو بگی:D

s.matavos

عضو جدید

احساسمون که تموم نمیشه با صنعت . شاید نصف شه!:smile:
:w05:
:w04:
سینا ولی همه ی دلیلشم این نیست ها.خیلی وقتا کارخونه طاقت فرساتر از کار بیرونه.اینو چی میگی؟
:w09:

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما خودمون به اندازه کافی نفت داریم.

نفت که خوراک پتروشیمی نیست!!!!!!
بگذریم نفتتون واسه خودتون...
ماکه بخیل نیستیم...ایشالا همتون تو شهر خودتون برین سرکار و کسی اینطرفا نیاد واسه کار چون به اندازه ی کافی بیکار داریم!!!ولی اینجا من دختر مهندسی شیمی دیدم که رفته سرکار تو شرکت نفت...

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
...سودی چی کار کنیم هر چی تو بگی:D[/QUOTE]
بابا شرایط که 100%تقصیره ما نیست. حالا به هم میگیم این بره اون نره اینجا بهتره اونجا بهتره. فقط اعصابمون بیشتر خورد میشه.

sana.68

عضو جدید
چند جلسه رفتین؟؟؟چقد کار یاد گرفتین؟؟؟

کل تابستون پارسال. خب خوبیش این بود که قسمتای عملیاتی و اتاق کنترل و دیدیم و قسمتای دیگه و از نزدیک میدیدیم یه مهندس شیمی چیکار میکنه .و تو هر قسمت چه کارایی انجام میشه. در حد یه کار اموز یاد گرفتیم.

sana.68

عضو جدید
ماکه بخیل نیستیم...ایشالا همتون تو شهر خودتون برین سرکار و کسی اینطرفا نیاد واسه کار چون به اندازه ی کافی بیکار داریم!!!ولی اینجا من دختر مهندسی شیمی دیدم که رفته سرکار تو شرکت نفت...

میدونم .میگم فک نکنی ما نفت نداریم:smile: اره خودمم خانومای دیگه رو اونجا دیدم که استخدامیای قدیم بودن.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
...سودی چی کار کنیم هر چی تو بگی:D
بابا شرایط که 100%تقصیره ما نیست. حالا به هم میگیم این بره اون نره اینجا بهتره اونجا بهتره. فقط اعصابمون بیشتر خورد میشه.[/QUOTE]...باشه به خاطر سودی از سر تقصیر سینا میگذریم;)

sana.68

عضو جدید
ما که جنوبی ارو خیلی دوست داریم اما نمیدونم هی تو میخوای یه کاری کنی ما اون طرفا نیایم:) شما که خیلی مهمون نوازید هر کی بیاد میگه دوست نداره برگرده.

بالا