واسه همه ...بالاخره هرکی یه چی داره میخوره...سوووختی؟!خب اول فوتش کن بچه
خوب شد بلاخره مشخص شد داری باکی حرف میزنی...در ضمن بچه خودتی...
واسه همه ...بالاخره هرکی یه چی داره میخوره...سوووختی؟!خب اول فوتش کن بچه
خوب شد بلاخره مشخص شد داری باکی حرف میزنی...در ضمن بچه خودتی...
تورو خدا اینجوری نگو گریه ام میگیره!من به کسی الکی امید نمیدم!!!!
اصن دختر رو چه به صنعت؟؟؟
اونم صنعت نفت!!!!مگه الکیه؟؟؟هرجا نفت هست دما بالای 60 درجس!دخترا برن کرماشون آب میشه!!این حداقلشه!!!
اگه دوس دارین مستقل باشین باید ادامه تحصیل بدین تا دکترا و استاد بشین...
گریه چرا؟! مگه صنعت رو دوست داری؟ ♣♦◘○•☺☻♥تورو خدا اینجوری نگو گریه ام میگیره!
خب دوست دارم که اومدم دیگه!به خدا گریه ام میگیره ایجوری میگه1گریه چرا؟! مگه صنعت رو دوست داری؟ ♣♦◘○•☺☻♥
دخمل خوب، صنعت خوبه، محیطش بده. تا حالا رفتی توی یه محیط صنعتی؟ خطرناکه. چرا دوست نداری استاد شی؟خب دوست دارم که اومدم دیگه!به خدا گریه ام میگیره ایجوری میگه1
گریه نکن. با شرایط کنار بیا .یه راهه خوب پیدا کن.تورو خدا اینجوری نگو گریه ام میگیره!
سلام سینایی چی خوردی؟من گذاشتم دم بکشه.گریه چرا؟! مگه صنعت رو دوست داری؟ ♣♦◘○•☺☻♥
سلام خجمل دخمل! ماکارونی. جات سبز.گریه نکن. با شرایط کنار بیا .یه راهه خوب پیدا کن.
سلام سینایی چی خوردی؟من گذاشتم دم بکشه.
سلام به روی ماهت! خوبی؟سلاام به همگی.سینا سودی ثنا جان خوبین؟
مرسی سینا جان.سینا میگم گفتی آخرین ترار قبولی فارس چند بود؟سلام به روی ماهت! خوبی؟![]()
مرسی سینا جان.سینا میگم گفتی آخرین ترار قبولی فارس چند بود؟
دخمل خوب، صنعت خوبه، محیطش بده. تا حالا رفتی توی یه محیط صنعتی؟ خطرناکه. چرا دوست نداری استاد شی؟
سلام نازنین جون.سلاام به همگی.سینا سودی ثنا جان خوبین؟
آخی دلت خواست؟سلام خجمل دخمل! ماکارونی. جات سبز.
کی آبکش کردی برنجتو که تاااااازه گذاشتی دم بکشه؟!
لوبیا چشم بلبلیه دیگه؟ وای که چقدر لوبیا پلو دوست دارم، مخصوصا با سینه مرغ!![]()
آخی عیبی ندارهدست رو دلم نذااااار! 6400.
اخه گریه نداره هی بگن یه خانوم واسه صنعت خوب نیس. من نمیتونم کنار بیام با این قضیه!گریه نکن. با شرایط کنار بیا .یه راهه خوب پیدا کن.
سلام سینایی چی خوردی؟من گذاشتم دم بکشه.
استاد میشی کلی مقاله آی اس آی میدی، کلی کنفرانس شرکت می کنی، فرصتای مطالعاتی داری، حقوقش چند برابره (هیئت علمی مخصوصا)، خطر جانی نداره و کلی مزایای دیگه!اره کاراموزی پالایشگاه نفت کرمانشاه بودم.محیطشم بد نبود .چرا خطرناکه؟استاد شدن خوبه اما هیجان کارو تو صنعت نداره. وقتی مرغوبیت بنزین و می سنجی با دکتر تست بعد میگردی دنبال علت و کاهش مرغوبیت خب خیلی بهتره تا استاد شی و هی درسارو مرور کنی.
اشتباهی برداشت شد! اینجا یه سوء تفاهم پیش اومده که برطرف شه بهتره! صنعت واسه یه خانوم خوب نیست، نه اینکه یه خانوم واسه صنعت خوب نیست. اصلاح شه لطفا!اخه گریه نداره هی بگن یه خانوم واسه صنعت خوب نیس. من نمیتونم کنار بیام با این قضیه!
6000!آخی عیبی نداره.شما چند بودی؟
سلاام به همگی.سینا سودی ثنا جان خوبین؟
اوهوم! یه نصف بشقابشو برام نگه دار بیام ازت بگیرم!سلام نازنین جون.
آخی دلت خواست؟الان 15مینه که گذاشتم دو بکشه.آخه اومده بودن تامیرات نتونستم برم آشپزخونه. نه با لوبیا سبز.تا حالا با چشم بلبلی درس نکردم.![]()
اشتباهی برداشت شد! اینجا یه سوء تفاهم پیش اومده که برطرف شه بهتره! صنعت واسه یه خانوم خوب نیست، نه اینکه یه خانوم واسه صنعت خوب نیست. اصلاح شه لطفا!![]()
سلام عزییزم .نه خوب نیستم چرا همه میخوان بگن کار صنعت فقط واسه اقایونه
سینا واقعا خوش سلیقه ای هااوهوم! یه نصف بشقابشو برام نگه دار بیام ازت بگیرم!
تعمیرات چی؟ کجا خرابه؟!
یه بار با چشم بلبلی امتحان کن، پشیمون نمیشی!![]()
به اندازه کافی هست بیا بیا.در کتابخونه قفل شده بود لپ تاپه یکی از بچه ها مونده بود اون تو و مشکلات شیرآلات آشپزخونه که دومی حل نشد.اوهوم! یه نصف بشقابشو برام نگه دار بیام ازت بگیرم!
تعمیرات چی؟ کجا خرابه؟!
آشپزیم خوبه! دوره تخصصی سس رو 5 سال پیش گذروندم!سینا واقعا خوش سلیقه ای ها![]()
حتما امتحان میکنم.اوهوم! یه نصف بشقابشو برام نگه دار بیام ازت بگیرم!
تعمیرات چی؟ کجا خرابه؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |