s.matavos
عضو جدید
دخیخا!سیا آواتار نو مبارک.
سلام سودی جون. خوفی؟
دخیخا!سیا آواتار نو مبارک.
سلام سیناخوبی؟دخیخا!
سلام سودی جون. خوفی؟
سلام! من پیش سلام بودم! چرا پست تو سریع تر اومد؟! قبول نیست!سلام سیناخوبی؟
سلام! فیرست آو آل، تایپ این پرژن لنگویج آلفابتس پلیز!salam,intor ke shoma goftin adam narahat mishe.man daneshjuye in reshteam ,yekam az ayayandash begin omidvar shim![]()
سلام سیننناییدخیخا!
سلام سودی جون. خوفی؟
سلام ویدا جونیییییییییییی.لوبیا پلو درستیدم.فعلا مایشو البته.سلام سودی جون
خوبی؟
اااااااا سینا از فینگلیشم یه پله جلوتریا.سلام! فیرست آو آل، تایپ این پرژن لنگویج آلفابتس پلیز!
سکند، وات دید وی سِی ابات آور میجور فیلد دت مِیکس یو سو دپ؟!
حتما همون پستای دیروزو خونده.راجع به کار.سلام! فیرست آو آل، تایپ این پرژن لنگویج آلفابتس پلیز!
سکند، وات دید وی سِی ابات آور میجور فیلد دت مِیکس یو سو دپ؟!
اااااااا سینا از فینگلیشم یه پله جلوتریا.
چه باحال شده .
آها، پست منفیای وحید و سیا؟!حتما همون پستای دیروزو خونده.راجع به کار.
نوش جونت عزیز.....خابگاه چطوره؟سلام ویدا جونیییییییییییی.لوبیا پلو درستیدم.فعلا مایشو البته.
دیگه دیگهسلام! من پیش سلام بودم! چرا پست تو سریع تر اومد؟! قبول نیست!
مشخصه ترمای اول تا سومی! نه!؟ چون اونایی که بیشتر از 3 ترم از تاریخ دانشجوییشون میگذره، بالاجبار تایپ فارسیشون تند میشه! مخصوصا واسه پروژه! از حالا سعی کن عادت کنی! چی دوست داری بدونی؟ بپرس، همه واسه جواب دادن در خدمتیم!sorry.type farsi sakhte...bibakhshid ..kollan dust daram ayandeye karish bedunam khoshhal sham..
دروووود! همین الان داشتم غیبتت می کردم!سلام دوستان...
آره.آها، پست منفیای وحید و سیا؟!
از دست این دو تا!
خوابگاهه دیگه من چون 4سال کارشناسی خوابگاه بودم به شرایطش عادت دارم. به کسی کاری ندارم که کسی هم بهم کار نداشته باشه با4-5 نفر صمیمی ترم.نوش جونت عزیز.....خابگاه چطوره؟
دیگه دیگه
ببین عزیزم از همین تایپه ساده باید شروع کنی.sorry.type farsi sakhte...bibakhshid ..kollan dust daram ayandeye karish bedunam khoshhal sham..
سلام وحید جون.سلام دوستان...
آها، پست منفیای وحید و سیا؟!
از دست این دو تا!
کف کردم! چه عجبی یه نفر تو مایه های اخلاق خودم یافت شد! الله اکبر! جل الخالق!آره.
خوابگاهه دیگه من چون 4سال کارشناسی خوابگاه بودم به شرایطش عادت دارم. به کسی کاری ندارم که کسی هم بهم کار نداشته باشه با4-5 نفر صمیمی ترم.
خودتو شطرنجی کن سینادروووود! همین الان داشتم غیبتت می کردم!
دروووود! همین الان داشتم غیبتت می کردم!
دیدی گفتم؟! من که نگفتم فقط پروژه، گفتم مخصوصا پروژه! کم کم راه میفتی! ولی سودی راست میگه، از همین جملات کوچولو و ساده شورع کنی خیلی راحت تری!barik.akhe ki hosele dare khodesh porozhe type kone...terme 3am ..man sherkat naft mhkham....hala hame begin che konamtaze partiyam nadaram!!
اینجوری که تو گفتی کار هست، منم داشتم نا امید میشدم! سیا که دیگه سنگ تموم گذاشت! آهای سیا... کجایی؟! مگر دستم بهت نرسه!کاکو حرف در نیار!!!!منکه میگفتم کار هست!!!!سیا میگفت کار نیست!!
سلام وحید جون.
خودتو شطرنجی کن سینا![]()
فرمولشو بلد نیستم! چجوریه؟! فرمول شطرنجی شدنو بده!خودتو شطرنجی کن سینا![]()
هه هه چطور مگه؟کف کردم! چه عجبی یه نفر تو مایه های اخلاق خودم یافت شد! الله اکبر! جل الخالق!![]()
جوووووووووون؟barik.akhe ki hosele dare khodesh porozhe type kone...terme 3am ..man sherkat naft mhkham....hala hame begin che konamtaze partiyam nadaram!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |