وای نگو سرخورده شدیم بابا. یکی از دوستامم لج کرده هی همینو میگه.من اگه بخوام ارشد بخونم فقط به یه دلیله:اینکه احساس حقارتی که دانشگاه ازاد برام بوجود آورده از بین ببرم.پس به هیچ وجه حاضر نیستم بازم برم آزاد.
من اگه بخوام ارشد بخونم فقط به یه دلیله:اینکه احساس حقارتی که دانشگاه ازاد برام بوجود آورده از بین ببرم.پس به هیچ وجه حاضر نیستم بازم برم آزاد.
واقعا؟! قول؟حالا لیورتو یه ور نکنمیام بازم تا میام فیض ببر گوگولی![]()
لوسلوله کشی چیه گاز آب یا....؟![]()
چه میدونم والا چند واحد گرفتی!!؟آنایی آزاد 5شنبه ها تعطیله. کلاسای من شد 2شنبه 4شنبه.نه اوله نه آخره .چی شد معلوم نیست.
یا چی؟!لوله کشی چیه گاز آب یا....؟![]()
سالاد الوویه. جات سبز!حالا ببینم تا چی میشه!
ناهار چی خوردی سینایی؟
وای نگو سرخورده شدیم بابا. یکی از دوستامم لج کرده هی همینو میگه.
بهتون حق میدم.اما اگه یه مدت دنبال کار باشید میفهمید من چی میگم.چه طرز فکری!
قبول ندارم این فکر رو کدوم احساس حقارت!!؟
سالاد الوویه. جات سبز!![]()
بهتون حق میدم.اما اگه یه مدت دنبال کار باشید میفهمید من چی میگم.
کاش همه مثل تو فضول بودن!نوش جوونت!
اسنک دوم رو خوردی؟
اسنک دوم چی خوردی؟
من فضول هستتتتتم
الموافق!هستیم داداش سر کار بیشتر میخوان کار بلد باشی.هیچ وقت اعتماد به نفست رو نیار پایین .بالاخره تو هم زحمت کشیدی .
من تا الان سه تا پشنهاد کار داشتم. سه تاشون هم خودشون دعوتم کردن! ولی چون سربازی نرفتم، پرید اونم چه جاهایی...بهتون حق میدم.اما اگه یه مدت دنبال کار باشید میفهمید من چی میگم.
آنایی! بگو دیگه! سودی تو بگو!
تخیلی 12 تا گرفتم ولی ثبت نهایی نکردم. فردا باید بریم بهمون میخواد پیشنیازم بده تازه .بدبخت شدیم. 2تا درسو نهایتا حذف میشه شایدم 3تا.چه میدونم والا چند واحد گرفتی!!؟
سلّام!سلام دوستیاااااااااااااااااااااا
9 واحد پیش نیاز؟ پیش نیاز واسه چیشونه دیگه؟ مگه مهندسی شیمی نخوندی؟!تخیلی 12 تا گرفتم ولی ثبت نهایی نکردم. فردا باید بریم بهمون میخواد پیشنیازم بده تازه .بدبخت شدیم. 2تا درسو نهایتا حذف میشه شایدم 3تا.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |