s.matavos
عضو جدید
حیف که زورم بهت نمیرسه!حال میده سینا رو اذیت کنی.![]()

حیف که زورم بهت نمیرسه!حال میده سینا رو اذیت کنی.![]()
کاملا موافقم! 90% کار، دانشجوهه، 7% محل تحصیل، 3% بقیه عوامل از جمله استاد!خب تو سراسریم همینه دیگه .هرجا باشی خودت درس نخونی سطح علمیت میاد پایین. اگه با بچه های سراسری در ارتباط باشی واقعا به این حقیقت میرسی که خود دانشجو خیلی تاثیر گذاره تو سطح علمیه خودش.
اومدم اما باز دارم میرمنه نرو! حجم ADSL تموم شد تا شارژ کردم و اعمال کردن، طول کشید! ببشخید!![]()
خنگه مگه چراغمو ندیدی خاموشه !عصر میام برو خودتم استراحت کن.زیر چشات سیاه شده!آنایی...رفتی؟!![]()
خب تو سراسریم همینه دیگه .هرجا باشی خودت درس نخونی سطح علمیت میاد پایین. اگه با بچه های سراسری در ارتباط باشی واقعا به این حقیقت میرسی که خود دانشجو خیلی تاثیر گذاره تو سطح علمیه خودش. کجا خوندی؟ قبول شدی مصاحبه نفت؟ کجا رفته بودی واسه مصاحبه؟
دو تا حس در من وجود ندارن: عصبانیت و ناراحتی! اصلا از روی اواتارم معلومه!اومدم اما باز دارم میرم
نگران بودم که یهو ناراحت شو باشی گفتم بیام ببینم اومدی یا نه!اما آورین ناراحن نشدی!
ناهار که خوردم کمک مامانم که کردم داداشم که تختت تخت خوابش برد میام باز.
بازم میگم کوفتت شه همینی که خوردی.من عاشق دسرم .دسر باشه کوفت باشه!
قربونت فعلا باسودی برمیگردم
جا ویدا هم خالی.![]()
اییییییششششش! عصر که برگشتی، جوابت میدم!خنگه مگه چراغمو ندیدی خاموشه !عصر میام برو خودتم استراحت کن.زیر چشات سیاه شده!![]()
فیلن.بهرررو.
قبول. درس آکادمیک یه طرفه، دانشجو بودن طرف دیگه. شما توی همین سال تولید محتوای بچه های آزاد رو با سراسریا قیاس کن... بچه های سراسری تا به سال دوم ارشد نرسن اصلا نمی دونن تولید محتوی چیه. همه شون تا 5 سال مثل دانش آموز هستن فقط درس می خونن. حتی فرق تعریف بین دانشجو و دانش آموز رو هم بلد نیستن. بگذریم از استثنائات. اما سطح سواد برمیگرده به عمق شناختت از رشته ت و اینکه چه چیزایی رو باید بلد باشی، نه اینکه چه چیزایی رو باید یادت بدن. بعدشم خودت برو دنبالش. مثل من...منظورمو نگرفتی.من معدلم نسبتا خوب بود.این یعنی اینکه درسی رو که تدریس میشد خوب میخوندم.اما چه درسی تدریس میشد؟الان فکرشو میکنم خیلی اعصابم خرد میشه.مثلا موازنه فقط مقدمه و فصل اولش رو تدریس کردن.استادی که واسه مکانیک اورده بودن مقدماتش رو هم بلد نبود.بچه ها انقد دستش انداختن گذاشت رفت تا اخر ترم.اخه تو سراسری کجا اینطوریه؟کم کم این سطح پایین علمی عادی میشه و همه عادت میکنن و در نتیجه بی سواد بار میان.اما تو سراسری استاد از دانشجو کار میکشه.و دانشجو به زحمت کشیدن عادت میکنه.خیلی خیلی کم پیش میاد که تو ازاد دانشجو شرایط رو درک کنه و خودش بره زحمت بکشه و کار کنه.
اره کرمانشاه نبود.ایشالا سری بعد قبول میشی .چیزای که واسه مصاحبه خوند و اگه خواستی بهت میدم.ولی به خدا میگفت هشتاد درصد بچه های ازاد قبول شدن.منظورمو نگرفتی.من معدلم نسبتا خوب بود.این یعنی اینکه درسی رو که تدریس میشد خوب میخوندم.اما چه درسی تدریس میشد؟الان فکرشو میکنم خیلی اعصابم خرد میشه.مثلا موازنه فقط مقدمه و فصل اولش رو تدریس کردن.استادی که واسه مکانیک اورده بودن مقدماتش رو هم بلد نبود.بچه ها انقد دستش انداختن گذاشت رفت تا اخر ترم.اخه تو سراسری کجا اینطوریه؟کم کم این سطح پایین علمی عادی میشه و همه عادت میکنن و در نتیجه بی سواد بار میان.اما تو سراسری استاد از دانشجو کار میکشه.و دانشجو به زحمت کشیدن عادت میکنه.خیلی خیلی کم پیش میاد که تو ازاد دانشجو شرایط رو درک کنه و خودش بره زحمت بکشه و کار کنه.
مصاحبه کرمانشاه بودم دیگه.مگه داداشت جای دیگه بود؟اونجا نه قبول نشدم.
من کاملا موافقم.قبول. درس آکادمیک یه طرفه، دانشجو بودن طرف دیگه. شما توی همین سال تولید محتوای بچه های آزاد رو با سراسریا قیاس کن... بچه های سراسری تا به سال دوم ارشد نرسن اصلا نمی دونن تولید محتوی چیه. همه شون تا 5 سال مثل دانش آموز هستن فقط درس می خونن. حتی فرق تعریف بین دانشجو و دانش آموز رو هم بلد نیستن. بگذریم از استثنائات. اما سطح سواد برمیگرده به عمق شناختت از رشته ت و اینکه چه چیزایی رو باید بلد باشی، نه اینکه چه چیزایی رو باید یادت بدن. بعدشم خودت برو دنبالش. مثل من...
قبول. درس آکادمیک یه طرفه، دانشجو بودن طرف دیگه. شما توی همین سال تولید محتوای بچه های آزاد رو با سراسریا قیاس کن... بچه های سراسری تا به سال دوم ارشد نرسن اصلا نمی دونن تولید محتوی چیه. همه شون تا 5 سال مثل دانش آموز هستن فقط درس می خونن. حتی فرق تعریف بین دانشجو و دانش آموز رو هم بلد نیستن. بگذریم از استثنائات. اما سطح سواد برمیگرده به عمق شناختت از رشته ت و اینکه چه چیزایی رو باید بلد باشی، نه اینکه چه چیزایی رو باید یادت بدن. بعدشم خودت برو دنبالش. مثل من...
اره کرمانشاه نبود.ایشالا سری بعد قبول میشی .چیزای که واسه مصاحبه خوند و اگه خواستی بهت میدم.ولی به خدا میگفت هشتاد درصد بچه های ازاد قبول شدن.
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
سلام به روی مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهت!سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
من کارشناسی نا پیوسته خوندم. کاردانیم سراسری بوده. توی جفتش بودم. کارشناسیم از روی ناچاری آزاد رفتم. و ... آزاد رو ترجیحش می دم.دستت واسه کارای تحقیقاتی خیلی باز تره. توی همین دو ساله، دو تا کتاب نگارش کردم، یکیش تموم شده، یکیش در دست اتمامه!این قسمتشو قبول دارم.با وجود این بنظر من یه دانشگاه ازادی راهی جز اینکه خودش بره دنبال یادگیری نداره.اما تو سراسری شرایط خیلی فرق داره.
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااسلام به روی مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهت!![]()
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
عجیبه! چون اولویت اول بومی گزینی بود.الان کجاس؟
بازم موافقم.من کارشناسی نا پیوسته خوندم. کاردانیم سراسری بوده. توی جفتش بودم. کارشناسیم از روی ناچاری آزاد رفتم. و ... آزاد رو ترجیحش می دم.دستت واسه کارای تحقیقاتی خیلی باز تره. توی همین دو ساله، دو تا کتاب نگارش کردم، یکیش تموم شده، یکیش در دست اتمامه!
این قسمتشو قبول دارم.با وجود این بنظر من یه دانشگاه ازادی راهی جز اینکه خودش بره دنبال یادگیری نداره.اما تو سراسری شرایط خیلی فرق داره.
ئه عسیسمم که اومده.سلام من اومدممممممممم![]()
منظورمو نگرفتی.من معدلم نسبتا خوب بود.این یعنی اینکه درسی رو که تدریس میشد خوب میخوندم.اما چه درسی تدریس میشد؟الان فکرشو میکنم خیلی اعصابم خرد میشه.مثلا موازنه فقط مقدمه و فصل اولش رو تدریس کردن.استادی که واسه مکانیک اورده بودن مقدماتش رو هم بلد نبود.بچه ها انقد دستش انداختن گذاشت رفت تا اخر ترم.اخه تو سراسری کجا اینطوریه؟کم کم این سطح پایین علمی عادی میشه و همه عادت میکنن و در نتیجه بی سواد بار میان.اما تو سراسری استاد از دانشجو کار میکشه.و دانشجو به زحمت کشیدن عادت میکنه.خیلی خیلی کم پیش میاد که تو ازاد دانشجو شرایط رو درک کنه و خودش بره زحمت بکشه و کار کنه.
مصاحبه کرمانشاه بودم دیگه.مگه داداشت جای دیگه بود؟اونجا نه قبول نشدم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |