آنایی قول نمیدمبچه ها باید من باید برم نون بگیرم باز میام
سودی نریا ویدا بمون تا بیام نیم ساعت دیگه!
ببخشید
چون خواهرم هی میگه من کاردارم پاشو
...............
ولی سعی میکنم بمونم
آنایی قول نمیدمبچه ها باید من باید برم نون بگیرم باز میام
ببخشید
سلام به روی ماهتسلّام!![]()
ادای منو در میاری؟ یکی طلبت!سلام به روی ماهت
هه هه :دی
باشه عزیزم من با این نت فرقونم میمونم.بچه ها باید من باید برم نون بگیرم باز میام
سلام ویدا جونی.سلام دوستیاااااااااااااااااااااا
چیو؟آنایی! بگو دیگه! سودی تو بگو!
نام کاربریتو نمیفهممادای منو در میاری؟ یکی طلبت!![]()
من رفتم برمیگردم نرید هاااا
جیگرن دیگه.ریز نمراتو کارنامه کنکور میخواد .نمیدونم بر اساسه نمره های کارشناسی میخواد بده یا درصدای کنکور. ظلم نیست تو رو خدا؟ کلی عقب میفتیم.بیا دعباش کن سینا9 واحد پیش نیاز؟ پیش نیاز واسه چیشونه دیگه؟ مگه مهندسی شیمی نخوندی؟!![]()
ادای منو در میاری؟ یکی طلبت!![]()
درود برنویسنده ی جوان تالارمیم شیمیادای منو در میاری؟ یکی طلبت!![]()
ماه طاووسه.نام کاربریتو نمیفهمم
...........
سودی کجایی؟
حالا چراماه طاووس؟ماه طاووسه.
سرعتم پایینه.
هستیم داداش سر کار بیشتر میخوان کار بلد باشی.هیچ وقت اعتماد به نفست رو نیار پایین .بالاخره تو هم زحمت کشیدی .
قربون شما دوستای گلم.اما تنها بحث من و شما نیست.من بنظر شما احترام میذارم.این حرفارو هم از رو تجربیاتم میگم.خودم تو تکمیل ظرفیت قبول شدم.اما وقتی به دوستام نگاه میکنم یکی اشپز شده.یکی با پدرش میره بنایی.یکی تو کارخونه شیر کار میکنه.یکیشون سوپرمارکت زده.خیلیاشونم بیکار.فقط دو سه نفر به حقشون رسیدن.من تا الان سه تا پشنهاد کار داشتم. سه تاشون هم خودشون دعوتم کردن! ولی چون سربازی نرفتم، پرید اونم چه جاهایی...
آناهیتا راست میگه، ارشد اگه قوی کار کنی، همه چی حله. این فقط حرف آنا نیستا، مدیر گروه و مدیر پژوهشمم همینو میگه! قدر خودتو بدون گل پسر.
فامیلیمهنام کاربریتو نمیفهمم
...........
سودی کجایی؟
سلام من تورونیشناسم؟کجادرس خوندی؟سربازی رفتی مگه که بازم بیکاری؟قربون شما دوستای گلم.اما تنها بحث من و شما نیست.من بنظر شما احترام میذارم.این حرفارو هم از رو تجربیاتم میگم.خودم تو تکمیل ظرفیت قبول شدم.اما وقتی به دوستام نگاه میکنم یکی اشپز شده.یکی با پدرش میره بنایی.یکی تو کارخونه شیر کار میکنه.یکیشون سوپرمارکت زده.خیلیاشون بیکار.فقط دو سه نفر به حقشون رسیدن.
اوکیمیم الف طا الف واو سین! ماطاوس!
رو درصد کنکور حذف میکنن ولی اضافه نمی دن!جیگرن دیگه.ریز نمراتو کارنامه کنکور میخواد .نمیدونم بر اساسه نمره های کارشناسی میخواد بده یا درصدای کنکور. ظلم نیست تو رو خدا؟ کلی عقب میفتیم.بیا دعباش کن سینا![]()
![]()
تکمیل ظرفیت ازاد؟قربون شما دوستای گلم.اما تنها بحث من و شما نیست.من بنظر شما احترام میذارم.این حرفارو هم از رو تجربیاتم میگم.خودم تو تکمیل ظرفیت قبول شدم.اما وقتی به دوستام نگاه میکنم یکی اشپز شده.یکی با پدرش میره بنایی.یکی تو کارخونه شیر کار میکنه.یکیشون سوپرمارکت زده.خیلیاشونم بیکار.فقط دو سه نفر به حقشون رسیدن.
اوهوم!اوکی
فامیلیته یعنی؟
سلام به روی ماهت. خوش اومدی!سلااااام بچه ها.من اومدم
سلام من تورونیشناسم؟کجادرس خوندی؟سربازی رفتی مگه که بازم بیکاری؟
نه.تکمیل ظرفین استخدامی نفت پارسال قبول شدمتکمیل ظرفیت ازاد؟
خب شاید اونا دورنمای قشنگ و کاملی از رشته شون نداشتن... میدونی چی میگم...وگرنه دوستای من، همه آزاد خوندن، همه هم مرتبط با رشته مشغول حرفه هستن.
سلامسلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
دونه ای چند؟!اومدمممممممممممممممممم
دیدی وایسادم تابرگردیاومدمممممممممممممممممم
میم الف طا الف واو سین! ماطاوس!
قربون شما دوستای گلم.اما تنها بحث من و شما نیست.من بنظر شما احترام میذارم.این حرفارو هم از رو تجربیاتم میگم.خودم تو تکمیل ظرفیت قبول شدم.اما وقتی به دوستام نگاه میکنم یکی اشپز شده.یکی با پدرش میره بنایی.یکی تو کارخونه شیر کار میکنه.یکیشون سوپرمارکت زده.خیلیاشونم بیکار.فقط دو سه نفر به حقشون رسیدن.
ادامه هم داره. آرامیانچه فامیلیه جالبی!
بابام دیشب گفت آنا تو برو بخر زیاد نگرفتم بابام همیشه نون میگیره!دیدی وایسادم تابرگردی
الان دیگه بایدبرم
چراداداشت نرفته نون بخره آنایی؟؟؟؟
منم که فوضول
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |