مجموعه کنترل فرآیند.
کد محل دانشگاهی | نام محل دانشگاهی | جنسیت |
---|---|---|
197 | واحد شهرضا | زن و مرد |
---|---|---|
197 | واحد شهرضا | زن و مرد |
---|---|---|
104 | واحد شاهرود | زن و مرد |
رفتم. ای خدا! برم به کی بگم آخه! فقط مهندسی شیمی بی گرایش! علوم و تحقیقات فارس!سلام دفترچه انتخاب رشته!
مال اسپم کردن تو اون تاپیک آزاد91 هستش
گفتم بهشون که پاک کنن اسپم هارو
azmoo.org برو دیگه
رفتم. ای خدا! برم به کی بگم آخه! فقط مهندسی شیمی بی گرایش! علوم و تحقیقات فارس!
آنا به خدا خوش به حالت!
خدا از زبونت بشنوه!همونو بزن قبولی بابا.
من چی کار کنم با این همه حق انتخاب آخیشششششش.محیط زیست نداره!
اصلا کسی نیومده محیط زیست رو ثبت نام کنه.!یه نگاه بنداز سینا ببین داره!
فدای تو آبجی گل! مرسی از این همه انرژی مثبت!من یه لحظه برم با این کارمند صحبت کنم بیام ببینم تراز هارو واسم گرفته
میگه زنگ بزنم.
میگما به خدا قبولی سینا رتبت خوبه پسر .بخدا قبولییییییییییی
سلام! چرا هنگ کردی، مشکلت کجاس؟!سلام.هنگ کردم پس رشته های ارائه شده چرا اینجورین؟بعضی گرایش ها رو اصلا نداره؟![]()
سلام. عزیزم. از دست این کاراشون. یعنی تکمیل نمیگیره ماهشهر؟سلام این رشته ها چرا اینجورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماهشهر هیچی نداره ه ه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی همه رشته هاش پر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آهان راست میگه ها!اینایی که ماهشهر زدن چی میشه تکلیفشون؟؟؟!!!طراحی و جداسازی(واسه تهران)هم که اصلا نداره!سلام این رشته ها چرا اینجورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهندسی شیمی 12 تا گرایش داره. نزدیکترینش بهت کدومه؟ ترازت چقدره؟یعنی جز مهندسی شیمی هیچ انتخاب دیگه ای نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رشته شناوری چیزی؟![]()
سلام. عزیزم. از دست این کاراشون. یعنی تکمیل نمیگیره ماهشهر؟
5700 نمی دونمممممممممممممممممهندسی شیمی 12 تا گرایش داره. نزدیکترینش بهت کدومه؟ ترازت چقدره؟
یعنی ماهشهر کلا نداره هیچی؟ تازه شده مثل شیراز ما! تو خودت چیکار کردی؟آهان راست میگه ها!اینایی که ماهشهر زدن چی میشه تکلیفشون؟؟؟!!!طراحی و جداسازی(واسه تهران)هم که اصلا نداره!
ببین توی لیست رشته ها رو خوب نگاه کنی گرایش های دیگه مهندسی شیمی مثل پدیده ها و... رو داره.سینا میگم بیوتکنولوژی چطوره به نظرت؟اصلا به ما می خوره؟ترازش چه جوریاس؟برای ادامه تحصیل چطوره.به درد بخور هست؟(الان باز سینا میگه دوباره گیر دادی به گرایش!)یعنی جز مهندسی شیمی هیچ انتخاب دیگه ای نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رشته شناوری چیزی؟![]()
فقط رنگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیا شهر ما! نسبتا نزدیکه بهت! یه نیگای دیگه به این 12 تا گرایش کن ببین کدوماش بهت نزدیکه. آرامش خودتو حفظ کن.5700 نمی دونمممممممممممممممم
سلام.هنگ کردم پس رشته های ارائه شده چرا اینجورین؟بعضی گرایش ها رو اصلا نداره؟![]()
ببین توی لیست رشته ها رو خوب نگاه کنی گرایش های دیگه مهندسی شیمی مثل پدیده ها و... رو داره.سینا میگم بیوتکنولوژی چطوره به نظرت؟اصلا به ما می خوره؟ترازش چه جوریاس؟برای ادامه تحصیل چطوره.به درد بخور هست؟(الان باز سینا میگه دوباره گیر دادی به گرایش!)![]()
ببین توی لیست رشته ها رو خوب نگاه کنی گرایش های دیگه مهندسی شیمی مثل پدیده ها و... رو داره.سینا میگم بیوتکنولوژی چطوره به نظرت؟اصلا به ما می خوره؟ترازش چه جوریاس؟برای ادامه تحصیل چطوره.به درد بخور هست؟(الان باز سینا میگه دوباره گیر دادی به گرایش!)یعنی جز مهندسی شیمی هیچ انتخاب دیگه ای نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رشته شناوری چیزی؟![]()
سلام این رشته ها چرا اینجورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا می خندی الان؟!
آنایی چیکار کردی؟ چی شد؟!پاشو بیا اصفهان خب نمیتونی!
خب کدوم رشته آخه؟؟؟؟؟؟؟؟پاشو بیا اصفهان خب نمیتونی!
جیجلی خب نمیگیرن. احتمالا ظرفیتش توی همون مرحله اول پر شده. مگه دخمل نیستی؟ سربازی که نداری. بشین بخون از الان واسه بهمن و اردیبهشت سال بعد امتحان بده!من اصلا شرکت نمی کنم....................
اینا خیلی دورن....
من فرایند خودمو می خوام ماهشهر......![]()
بیو به همه ترازا می خوره اما بعد که تموم شد باید بشینی توی خونه چون توی آزمایشگاه هم نمخوانمون حتیببین توی لیست رشته ها رو خوب نگاه کنی گرایش های دیگه مهندسی شیمی مثل پدیده ها و... رو داره.سینا میگم بیوتکنولوژی چطوره به نظرت؟اصلا به ما می خوره؟ترازش چه جوریاس؟برای ادامه تحصیل چطوره.به درد بخور هست؟(الان باز سینا میگه دوباره گیر دادی به گرایش!)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |