ممنونخوب اینم از دید بازتونه...![]()
ممنونخوب اینم از دید بازتونه...![]()
همونو میگم این همه زحمتسلاممممممممم
اره بابا 4 سال درس خوندیم که اینو بگن![]()
بوگو مهندس تا خدام خوشش بیاداز نظر شما هر چی خوب میاد بگو من راجبش حرف میزنم..............
داف نشد یه چی دیگه![]()
بیا پیش خودم تا برات از بحث انفجار خرابکاری بگم....شوهر کیلو چندهامروز همش بحث ازدواج بود حالم گرفته شد
بعدا یواشکی در گوشم بگو![]()
دقیقا ظاهر آدما بعد یه مدت عادی میشه حالا هر چقدر که خوش قیافه و خوش تیپ باشهممنون...
این نظر شخصیمه...
به نظر من باطن خیلی مهمه و ظاهرم هم اهمیت داره...
ولی آدم دختر نجیب و مهربون پیدا کرد باید نگاه کنه ببینه ظاهرش چطوره!؟مثلا مورد محسن جان رو میگم...به قدش دقت کنه...مثلا اگه 160 بود نگه این به درد من نمیخوره...کافیه به این فک کنی که شاید اون دختری که 180 قدش بوده نجابتی نداشته...منظورم اینه که به خاطر باطن از ظواهر بگذر ولی به خاطر ظاهر از باطن نگذر...
[چی بگم ویدا خانوم این روزا پسرای هیذ بیشتر خاطرخواه دارن...دخترای نا نجیبم راحت تر بختشون باز میشه...نمیدونم خدا چی تو فکرشه...!!!!اما دنیا برعکس شده...
نه بابا وحید جان !!
شما دیگه نزن این حرفارو:دی
پ اتوبان رو چیکار کردی؟
تعطیل شد![]()
خب داداش روال عادی خندیدن با دوستان همینه دیگهمحسن مگه نگفتم برات زوده!!!؟؟؟
بذار زندگیت روال عادیشو بره فعلا...فقط خودت تنهایی یکی رو زیر نظر بگیر...
تنها چیزیم که برات مهم باشه نجابت و مهربونی دختر باشه بقیه چیزا رو میتونی با یه سبک سنگین کردن با خودت کنار بیای...
بذار یکم بگذره مخمون بپکه تا نگن فرار مغز ها صورت گرفته[/COLOR]این قسمت رو باید با طلا نوشت
بعدشم محسن بهت گفتم حیفی اینجا ، برو معطلش نکن![]()
باشه داداشممنون...
این نظر شخصیمه...
به نظر من باطن خیلی مهمه و ظاهرم هم اهمیت داره...
ولی آدم دختر نجیب و مهربون پیدا کرد باید نگاه کنه ببینه ظاهرش چطوره!؟مثلا مورد محسن جان رو میگم...به قدش دقت کنه...مثلا اگه 160 بود نگه این به درد من نمیخوره...کافیه به این فک کنی که شاید اون دختری که 180 قدش بوده نجابتی نداشته...منظورم اینه که به خاطر باطن از ظواهر بگذر ولی به خاطر ظاهر از باطن نگذر...
شوهرخوب وقدی حدود 180 وخوشتیپ وتحصیلکرده وباشخصیت ومهربان وآقا وخانوده داروهمه چی تموم ومسئولیت پذیروخوش اخلاق وپیدا کردی من قبول میکنمویدا نه این که توهم از شوهر بدت میاد![]()
خوشحالم
امیدوارم کردی که هنوزم پسرای خوب وجود دارن
من معتقدم به تعداد دخترای خوب پسرخوب وجود داره وبالعکس واینا قسمت هم میشن
از چیزی که کم حرف میزنم......................شوهر خوبهبوگو مهندس تا خدام خوشش بیاد
باز گفت![]()
شوهرخوب وقدی حدود 180 وخوشتیپ وتحصیلکرده وباشخصیت ومهربان وآقا وخانوده داروهمه چی تموم ومسئولیت پذیروخوش اخلاق وپیدا کردی من قبول میکنم
نه آقا وحید اینو قبول ندارم .اگه اینجوری باشه آخرشم معلومه خب.
شوهرخوب وقدی حدود 180 وخوشتیپ وتحصیلکرده وباشخصیت ومهربان وآقا وخانوده داروهمه چی تموم ومسئولیت پذیروخوش اخلاق وپیدا کردی من قبول میکنم
ایشاله که میرسنآره هم پسر خوب هست هم دختر خوب...تعدادشون خیلی کم شده...ولی هنوز هست...
ولی قسمت هم نمیشن!!!!
مخ بپوکه دیگه اونور قبولت نمیکنن ، باید ببنی اونور چی میگن ، چی میخوانخب داداش روال عادی خندیدن با دوستان همینه دیگه
بدشم ما دنبال مهربون و نجیب و اینا بودیم گیرمون نیومد.........
گفتم حداقل بذار قدش اندازم باشه شاید فرجی شد
بذار یکم بگذره مخمون بپکه تا نگن فرار مغز ها صورت گرفته
باشه داداش
یدونه 157 هست دختر خوبیه
قبوله؟؟![]()
خب داداش روال عادی خندیدن با دوستان همینه دیگه
بدشم ما دنبال مهربون و نجیب و اینا بودیم گیرمون نیومد.........
گفتم حداقل بذار قدش اندازم باشه شاید فرجی شد
بذار یکم بگذره مخمون بپکه تا نگن فرار مغز ها صورت گرفته
باشه داداش
یدونه 157 هست دختر خوبیه
قبوله؟؟![]()
هه هه شیخ داره چشمک میزنه....ازاون سیبیلت خجالت بکش
رو آب بخندی دادا
شبت زیبابچه ها شب بخیر .خوش بگذره با این بحث زیبا.
دقیقا ظاهر آدما بعد یه مدت عادی میشه حالا هر چقدر که خوش قیافه و خوش تیپ باشه
ولی اخلاق و رفتار اگه بد باشه باید یه عمر بسازی و بسوزی
مهم اینه که آدم احساس خوشبختی کنه کنار همسرش![]()
به به پیدا شد که بیا ویدا جون انقدر میگفتی کمهخودم!!!!
قد 181
وزن 87
مهندس
مهربون
خانواده دار و با اصالت و دارای شجره نامه 14 پشت
مسئولیت پذیر
و ورزشکار
و...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |