همون چیزیو داره که شما رو کشونده باشگاهبرو تا شهید نشدی در راه این باشگاه
عزیزم اخه مگه اینجا چی داره![]()

همون چیزیو داره که شما رو کشونده باشگاهبرو تا شهید نشدی در راه این باشگاه
عزیزم اخه مگه اینجا چی داره![]()
ای داد بیداد
چرا مگه؟
خدا رو شکر اصلا عضو فیس نیستم هی دوستام میان اغفال کنن من عضو شم ولی موفق نمیشناره واقعا مخصوصا این فیس بوک واقعا ادم رو معتد میکنه هی میخوای بری چک کنی چی بگم ...........
اره واقعا مخصوصا این فیس بوک واقعا ادم رو معتد میکنه هی میخوای بری چک کنی چی بگم ...........
بیخیال بشیم بهتره اخه طولانی بعد مناسب این مجلس هم نیست
ولی الان چند وقت دارم آشتی میکنم
بی خبر سلامتی یه دعایی کنین ما هم اینجارو به طور کل ترک کنیماره بهتره تو فکرش نری .بزرگ میشی یادت میره
چه خبرا؟
منو تو چقدر وضعیتمون مثل همه منم شام نخوردم نمازم هم نخوندم جالبهواییییییییییی خدا نمازمو نخوندم..دیدین چقد اثرات بدی داره اینجامن دیگه برم..فعلا..
از فیس بوک خوشم نمیاد..خدارو شکر اونجا عضو نیستم که بخوام ترک کنم..فکر کنم اونجا ترک کردنش از ترک کردن شیشه و کراک سختتره..البته اینجا هم دست کمی از اون نداره ها
![]()
ما كه خالصيم ، صاف بي ريا ....... اهل دود كه نه ولي اهل دل چرا!!!!!!1بله اقا میلاد برمنکرش لعنت
شما اهل دود نیستی ولی دود اهل شماست
خدایش این دخترایی که این عکسا رو میزارن یکم هم فکر ما باشن دیگه ..........منم میخوامسلام به همه دوستان شبتون قشنگ
![]()
ما كه خالصيم ، صاف بي ريا ....... اهل دود كه نه ولي اهل دل چرا!!!!!!1
واقعا خواب و زندگي نذاشته برامون......اره واقعا مخصوصا این فیس بوک واقعا ادم رو معتاد میکنه هی میخوای بری چک کنی چی بگم ...........الان من فردا میان ترم دارم ولی قبلش اومدم ببینم کسی چیزی نوشته پیام داده یا نه ..........
ما كه خالصيم ، صاف بي ريا ....... اهل دود كه نه ولي اهل دل چرا!!!!!!1
ادرس فیستو بده ....................واقعا خواب و زندگي نذاشته برامون......
تازه جديدا ياهو مسنجر و اسكايپ و بقيه برنامه ها هم ميتوني توش بكار ببري و از ليست دوستاش استفاده كني.... ديگه خيلي بدتر شده
اینجا به گرد پای فیس بوک هم نمیره خواهشن مقایسه نفرمایید .........
دوس دارم هرچه زودتر بيام كرمانشاه كه با هم يه سري به طاقوسان بزنيمتایید مینماییم قربان
اون حامد نیستش تا یه سری به فضا بزنیم
milad pawادرس فیستو بده ....................
منو تو چقدر وضعیتمون مثل همه منم شام نخوردم نمازم هم نخوندم جالبه![]()
اینجا به گرد پای فیس بوک هم نمیره خواهشن مقایسه نفرمایید .........
اخه نمیدونی چه فازی میده موقع درس همه اینا واست مهم میشن من دیگه کم کم میرم شب همگی خوش منم دعا کنید فردا لو نرم سر امتحان هه هههههاقا حسین سلام
خوبی؟
میگم نمیدونم شما چرا هروقت امتحان داری میای نت
بععله اون که البته...ما كه خالصيم ، صاف بي ريا ....... اهل دود كه نه ولي اهل دل چرا!!!!!!1
دوس دارم هرچه زودتر بيام كرمانشاه كه با هم يه سري به طاقوسان بزنيم
milad paw
اخه نمیدونی چه فازی میده موقع درس همه اینا واست مهم میشن من دیگه کم کم میرم شب همگی خوش منم دعا کنید فردا لو نرم سر امتحان هه ههههه
عجب عکسی گذاشته
كدومو ميگي؟عجب عکسی گذاشته
عکس کاورت خویه ...........كدومو ميگي؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |