گرایش خیلی خوبی داری. بعدا توی ایران خوب جای کار داره.
آره تا جایی که میتونی درس بخون خلاص بشی از سربازی.
ایشالا هر گرایشی دوست داری قبول بشی. چند هفته دیگه هم میاد نتایجتون.
شما گرایشتون تو کارشناسی چ بوده چرا میخوای بری محیط زیست؟؟//
گرایش خیلی خوبی داری. بعدا توی ایران خوب جای کار داره.
آره تا جایی که میتونی درس بخون خلاص بشی از سربازی.
شما گرایشتون تو کارشناسی چ بوده چرا میخوای بری محیط زیست؟؟//
بدون گرایش.
چون که توی این زمینه سابقه تحقیقاتی دارم. بعدشم الان کشورای دیگه معمولا هزینه های پژوهشیشونو صرف مسائل محیط زیستی میکنن.
اما برای کشور ما که بنیادش روی نفت و گاز این گرایشا بهتر هستن.
شما چه گرایشی میخونید؟
پایین گفتم .......صنایع شیمیایی شما چطور؟
بابا تحقیقاتتتتتتتتتت..............اقای نوری رو میشناشین فکر کنم تو دانشگاه تهران درس میده (البته تو دانشگاه ما که هستتتتتتتت)......؟؟؟؟؟؟
پایین گفتم .......
اهه اهه مهندسی شیمی گرایش فراوری و انتقال گاز............. اره گفتیییییییییییییییییییییی ییییی من که میخوام ادامه تحصیل بدم تا دکترا میگن دکترا معافن....................
ایشون یه کنفرانس یا همیایش گذاشته بودن در مورد اینکه چطوری مقاله ISI بدین و ازین حرفا خودشم تو محیط زیسته یه سایت خیلی خوبی هم داره حالا پیدا کردم بهتون میدم
رو والتون گذاشتم ...........مرسی لطف میکنی.
البته من بلتم که چطوری مقاله ISI بدم.
محیط زیست آینده تحقیقاتی خارج از کشورش خوبه. اما ایران نه خیلی. اهمیت نمیدن اینجا زیاد.
رو والتون گذاشتم ...........
پیشاپیش روز مرد , روز روباه مکار , گربه نره , شاهزاده همیشه گدا , پینوکوی دروغگو , خرس پشمالو , گرگ شکمو , جغد شب بیدار , مزاحم همیشگی زیبای خفته مبارک باد .
تبریک میگم مهندس
آآآآآآآآآآآخیییییییییزیبا بود
دیدی همه این بدا اقایون حالا خانوما خورشید خانوم و خانوم گل وووووو ...........هرچی صفت خوبه واسه خانوما استفاده میکنن بد سر اقایون وای وای وای چی بگم؟
دیدی همه این بدا اقایون حالا خانوما خورشید خانوم و خانوم گل وووووو ...........هرچی صفت خوبه واسه خانوما استفاده میکنن بد سر اقایون وای وای وای چی بگم؟
پس چییییی؟ میخواستی به گل سوسن و لاله تشبیهتون کنن؟
آخه تقصیر آقایونه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها حتما بدن دیگه
آره عالیه. دیدم قبلا#53444این عکس روخودم گرفتم.........
آخه تقصیر آقایونه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها حتما بدن دیگه
آخه هدیه باید با ارزش آدما متناسب باشه غصه نخور مهندس پیر میشی هیچکس بهت دختر نمیده هاحالا میدونی بیشتر ادم از چی درد میکشههههههههههه روز زن طلا و لباس گران قیمت و کیک ووووووووووو روز مرد لباس زیر و جوراب خیلی بخوان حال بدن یه پیراهنی چیزی میخرن سرو تشو میبندن
حالا میدونی بیشتر ادم از چی درد میکشههههههههههه روز زن طلا و لباس گران قیمت و کیک ووووووووووو روز مرد لباس زیر و جوراب خیلی بخوان حال بدن یه پیراهنی چیزی میخرن سرو تشو میبندن
آخه هدیه باید با ارزش آدما متناسب باشه غصه نخور مهندس پیر میشی هیچکس بهت دختر نمیده ها![]()
مثلا چیییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟جوراب مارک دار.........خارج از شوخی من همیشه به پدرم این هدایا را ندادم همیشه کادوهای بهتر خریدم
قبلنا که کوچیک بودم مامانم نمیزاشت فیلم ترسناک نگاه کنم , منم که تخس رفتم یه چنتا فیلم روز وحشتناک گرفته بودم , یه شب که خونه تنها بودم تصمیم گرفتم ببینمشون)
فیلم هارو ریخته بودم تو البوم موزیک های متین دو حنجره که کسی شک نکنه
بعد فیلمش واقعآ ترسناک بود تموم که شد داشتم از ترس سکته میکردم هوا تاریک خونه تنها
رفتم تو اشپزخونه یه لیوان آب بخورم حالم بیاد سر جاش
تیتراژ فیلم تموم شد و آهنگ ها پلی شد. 90% اهنگاشم متین دو حنجره با داد شروع میکنه.
لیوان اب تو دستم تو چهار چوب تکیه دادم به اُپن یهو دیدم یکی از تو اتاق داد میزنه : هووووووووووووووووووووو , مگه بهت نگقته بود.... ؟؟؟
منو میگی جو گیر لیوات رو انداختم جیغ میزدم کی اونجاست ؟؟ میگم کی اونجاست ؟؟
مثلا چیییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟جوراب مارک دار.........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |