منم با اجازتون برم..شبتون خوش سهیلا خانوم
شبتون بخیر
منم با اجازتون برم..شبتون خوش سهیلا خانوم
سلام به شما..صبح شما هم بخیر..هرچی این عددا کمتر میشه بیشتر دلمون میگیرهسلام به هخمه و صبح به خیر
داش حامد من هم تبریک می گم
شما هم دیگه نفتی شدید![]()
سلام به شما..صبح شما هم بخیر..هرچی این عددا کمتر میشه بیشتر دلمون میگیره![]()
چه بااحساس میرقصن..چقدم خوشملن...شهرام مواظب باش زمین نخوریشهرام و سپیده![]()
![]()
بچه ها همه بیاید اینجا
تولد عروس دریا
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...اه-عروس-دریا-**********?p=4984844#post4984844
سلام سالارسلامون علیکم
خیلی خوشگلین!!!!!چه رمانتیک
ای ملعون.
ببخشید سلام نکردم
سلام به شما داداش...خوبین؟
مرسی..منم خوبم خداروشکر که خوبین...همش عجله دارین..برین به کارتون برسید.موفق باشید..سلام سارا جان خوبی ؟
شکر خیلی خوبم.
دلیلی واسه بد بودن ندارم.
فقط باید الان زودی برم
چقدر هم بهت میاد![]()
دیروز یه اتفاق خنده دار برام افتاده بود..سوار تاکسی شده بودم موقع پیاده شدن به جای 500تومن تراول 50ایی به راننده میدم میرم بعد راننده صدام میکنه میگه خانم مطمئنی 500تومن پول دادین؟ گفتم چطور مگه؟گفت تراول دادین حواستون نیست؟ضایع شدم..اخه داخل ماشین لامپ نداشت تاریک بود... بعدش گفت شانس آوردی دست یه ادم نااهل نیفتاد...خداروشکر راننده رو میشناختم..آدم مطمئنی بود..ولی بدجوری ضایع شده بودم![]()
منظورم از گفتن این قضیه این نبود که فوری قضاوت کردیننتیجه اخلاقی : سارا پول دار است و همیشه تراول همراه دارد![]()
منظورم از گفتن این قضیه این نبود که فوری قضاوت کردینشما پولدارترین..ما پولمون کجا بود..
گفتم یه کم بخندیم ولی مثل اینکه اینطوری برداشت کردین
![]()
امروز که تولد مریمه تالار خلوته![]()
خوب منم خندیدم
اما اون نتیجه اخلاقی بود دیگه![]()
اون موقع که من نیستم میانامروز که تولد مریمه تالار خلوته![]()
به سلامت..موفق باشیدمن بااجازه دوستان میرم
فعلا
خوشم میاد که دوستای اردیبهشتی زیاد دارم..همشون بامعرفتن..اردیبهشت بهترین ماه ساله نه اینکه خودم تو این ماه به دنیا اومدم بگمااا..کلی میگم تو منطقه ما که این ماه خیلی خوشگله..بیشتر نعمت خدا تو این فصل و ماهه..مخصوصا گوجه سبز یا همون الوچه...
سلام.
فردا شاید شلوغ شد.
فردا تولدشه.
باور کن اینجوری که شهرام داره پیش میره من مجبور میشم با چادر بیام برقصم.شهرام و سپیده![]()
![]()
سلام داداش حامد مجهول...منم بهتون تبریک میگم بابت استخدامتون توی شرکت نفت..امیدوارم همیشه موفق باشید..برای منم کارت دعوت میفرستین بیام مهمونی؟منم با اجازتون برم..شبتون خوش سهیلا خانوم
باور کن اینجوری که شهرام داره پیش میره من مجبور میشم با چادر بیام برقصم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |