لومون نده بابارقص زورهحرفم میزنیم ولی با کله ی پر از باد پس از ترکوندن اکس که پخش قرص ها رو ساقی زبردست مریم خانوم به عهده داره

لومون نده بابارقص زورهحرفم میزنیم ولی با کله ی پر از باد پس از ترکوندن اکس که پخش قرص ها رو ساقی زبردست مریم خانوم به عهده داره
سلام مریمم. خوبی عزیزم. چه خبرا؟؟؟سلام عزیزم
چطوری؟
به به سلام دیر اومدی برو اون گوشه ته کلاس یه پا ت رو هم بالا ببر تا این همه دیر نیای که من الان می خواهم برم
سلام مریمم. خوبی عزیزم. چه خبرا؟؟؟
چرا امشب سایت سکته ای شده
سلااااام. اجازه آقا تخصیر ما نبود به خدا. شناکنان از تو تونل مترو اومدیم، ترافیک بود. دیر شد :دی
ااا...لو رفتیم؟؟؟؟؟من که جاهای حساسشو نگفتم
اره سایت وضعش خرابه
وای دختر تا الان بیرون بوده مردم چی می گن مترو ازادی مگه بسته نیست برای بارندگی
زرنگی؟؟؟؟؟جای حساسش چیه مگه سورپرایز دیگه ای هم مونده
نگار خانوم سلام عرض شد شرمنده دیر شد بخاطر همین سکته زدنه سایته![]()
زرنگی؟؟؟؟؟
اینو دیگه نمیشه گفت وقتی اومدی میفهمی![]()
خوبم عزیزم.تازه امشب خوبه.دیشب نبودی جون به لب شدیمسلام مریمم. خوبی عزیزم. چه خبرا؟؟؟
چرا امشب سایت سکته ای شده
شب بخیرمن رفتم شب بخیر خوب بخوابید همه گی و فکر کارهای بدی مثل رقص رو هم از سر بیرون بریزین
دیگه چی موند ؟ااا...لو رفتیم؟؟؟؟؟من که جاهای حساسشو نگفتم
لطف کردی خانومیبرا شنا که بازه...
تازه پلاژ بانوان هم گذاشته بودن.
بچه ها منم برم.
میخواستم حالتونو بپرسم فقط.
شب همگی خوش.
سلام علیکم آقا حامد.
آقا تبریک عرض میکنم. ایشالا همیشه به استخدام و ترفیع و موفقیت باشی. همه خیلی خوشحال شدیم.
خوبم عزیزم.تازه امشب خوبه.دیشب نبودی جون به لب شدیم
شب بخیر
رقص که کار بد نیست
دیگه چی موند ؟![]()
زنده باشین ولی هنوزم خیلی مشخص نیست
بووووووووووووووق
خوبم عزیزم.تازه امشب خوبه.دیشب نبودی جون به لب شدیم
شب بخیر
رقص که کار بد نیست
دیگه چی موند ؟![]()
قراره که شروع بکار از خرداد یا اواسطش باشه ولی جواب نهایی مشخص نشده که مثلا کی کدوم شرکت افتاده..قراره تا 2 هفته دیگه دعوت نامه بفرستنچرااااااا مگه نگفتن
که خرداد باید بیاید؟
آره والا حالا فکر میکنن چه خبره اینجابه حای رقص بگو ایروبیک یا حرکات موزون، کل قضیه حله. والا.............ف ق ط مشکل از اسمشه. باور کن![]()
قراره که شروع بکار از خرداد یا اواسطش باشه ولی جواب نهایی مشخص نشده که مثلا کی کدوم شرکت افتاده..قراره تا 2 هفته دیگه دعوت نامه بفرستن
آره والا حالا فکر میکنن چه خبره اینجامیخوایم 4تا نرمش ساده بریم
![]()
چه بامزه این 1 2 3 4 که گفتی به شکلکه میادخب دیگه. اصل قضیه اینه که میرید سر کار. حالا شرکتو مکانش هرچی صلاحتون باشه. هرجا بیفتید موفق میشید شماها. من مطمئنم. چون هم جوونید هم تحصیلاتتون مرتبطه هم انگیزه و انرژی دارید.
برا ما هم دعا کنید.
آره به خدا. تازه ورزش برا سلامتی هم خوبه. 1 2 3 4....1 2 3 4........ حالا کی به سلامتی؟
خب دیگه. اصل قضیه اینه که میرید سر کار. حالا شرکتو مکانش هرچی صلاحتون باشه. هرجا بیفتید موفق میشید شماها. من مطمئنم. چون هم جوونید هم تحصیلاتتون مرتبطه هم انگیزه و انرژی دارید.
برا ما هم دعا کنید.
آره به خدا. تازه ورزش برا سلامتی هم خوبه. 1 2 3 4....1 2 3 4........ حالا کی به سلامتی؟
چه بامزه این 1 2 3 4 که گفتی به شکلکه میاد
5شنبه شب
اختیار دارین شما باید واسه ما دعا کنین....روم به دیفار ایروبیمنیست همون رقققققصه
ای جاااان..بچم ذوق زده شد..ولی عزیزم خودتو تا 5شنبه نگه دار برو تمرین کن ابروریزی نکنی مثل شهرام و سپیده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |