گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهرام و سپیده:D
چه بااحساس میرقصن..چقدم خوشملن...شهرام مواظب باش زمین نخوری:biggrin:

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز یه اتفاق خنده دار برام افتاده بود..سوار تاکسی شده بودم موقع پیاده شدن به جای 500تومن تراول 50ایی به راننده میدم میرم بعد راننده صدام میکنه میگه خانم مطمئنی 500تومن پول دادین؟ گفتم چطور مگه؟گفت تراول دادین حواستون نیست؟ضایع شدم..اخه داخل ماشین لامپ نداشت تاریک بود... بعدش گفت شانس آوردی دست یه ادم نااهل نیفتاد...خداروشکر راننده رو میشناختم..آدم مطمئنی بود..ولی بدجوری ضایع شده بودم:redface:

javad_arash2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز یه اتفاق خنده دار برام افتاده بود..سوار تاکسی شده بودم موقع پیاده شدن به جای 500تومن تراول 50ایی به راننده میدم میرم بعد راننده صدام میکنه میگه خانم مطمئنی 500تومن پول دادین؟ گفتم چطور مگه؟گفت تراول دادین حواستون نیست؟ضایع شدم..اخه داخل ماشین لامپ نداشت تاریک بود... بعدش گفت شانس آوردی دست یه ادم نااهل نیفتاد...خداروشکر راننده رو میشناختم..آدم مطمئنی بود..ولی بدجوری ضایع شده بودم:redface:

نتیجه اخلاقی : سارا پول دار است و همیشه تراول همراه دارد :d

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتیجه اخلاقی : سارا پول دار است و همیشه تراول همراه دارد :d
منظورم از گفتن این قضیه این نبود که فوری قضاوت کردین:razz:شما پولدارترین..ما پولمون کجا بود..:Dگفتم یه کم بخندیم ولی مثل اینکه اینطوری برداشت کردین:D

javad_arash2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم از گفتن این قضیه این نبود که فوری قضاوت کردین:razz:شما پولدارترین..ما پولمون کجا بود..:Dگفتم یه کم بخندیم ولی مثل اینکه اینطوری برداشت کردین:D

خوب منم خندیدم
اما اون نتیجه اخلاقی بود دیگه :d

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.
فردا شاید شلوغ شد.
فردا تولدشه.
خوشم میاد که دوستای اردیبهشتی زیاد دارم..همشون بامعرفتن..اردیبهشت بهترین ماه ساله نه اینکه خودم تو این ماه به دنیا اومدم بگمااا..کلی میگم تو منطقه ما که این ماه خیلی خوشگله..بیشتر نعمت خدا تو این فصل و ماهه..مخصوصا گوجه سبز یا همون الوچه...

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با اجازتون برم..شبتون خوش سهیلا خانوم
سلام داداش حامد مجهول...منم بهتون تبریک میگم بابت استخدامتون توی شرکت نفت..امیدوارم همیشه موفق باشید..برای منم کارت دعوت میفرستین بیام مهمونی؟:Dاخه من حتما باید کارت دعوتو ببینم بیام:D

بالا