نگهبان شب صحبت میکنه .همه چیز امن امانه بخوابید ای اعضای تالار مهندسی شیمی
lمنم نگهبان روز هستم..همه چی کاملا آرومه
نگهبان شب صحبت میکنه .همه چیز امن امانه بخوابید ای اعضای تالار مهندسی شیمی
سلام دوستان
سلام داداش..خوبین؟سلام دوستان
سلام داداش..خوبین؟
سلام به همه دوستان
خواهش میکنم داداش..انقد امروز سرمون شلوغ بود که زیاد اینجا نبودم..الانم دارم میرم..موفق باشید...غروب دوباره برمیگردم..منم شدم سنجدسلام ابجی سارا خوبی
شرمنده دیر جواب دادم داشتم تو تالار درخواستا به سوالات خلق الله می رسیدم.
ثواب داره
ماشالله دست خیر زیاد دارین..ایشاله خدا بهتون اجربده...من رفتم..روز خوش ..بای همگی..
مرسی داداش..ایشاله یه روزی بشه شما هم برین سرکار حقوق بگیرین..براتون دعا میکنم داداش گل...خیلی اقایی...ما رفتیم..به سلامت می بینم که اول برجه حقوق رو گرفتین و گل از گلتون شکفته
ایشالا همیشه خنده رو لباتون باشه
سلااااااااااااامدوستان این یک ماه هم ما رو تحمل کنید کم کم دارم کوله بارمو می بندم .فکر کنم اگه خدا بخواد دارم رفتنی میشم.
خداروشکرشهرام جون.کارم خوب پیش میره.کجامیخوای بری پسر؟دوستان این یک ماه هم ما رو تحمل کنید کم کم دارم کوله بارمو می بندم .فکر کنم اگه خدا بخواد دارم رفتنی میشم.
سلام آقای مهندسخداروشکرشهرام جون.کارم خوب پیش میره.کجامیخوای بری پسر؟
سلام مریم خانم.خداروشکر .شماچطوری خانم مهندس ؟سلام آقای مهندس
خوبین؟
سلام مریم خانم.خداروشکر .شماچطوری خانم مهندس ؟
سلااااااااااااام
خوبی؟
واقعااااااا؟خبرایی شده؟؟؟آره؟؟؟؟
به سلامتی...نه هنوز ولی دیگه احتمالا واسه اول خرداد باید دعوت بکار باشه.
البته اینکه میگم میرم نه واسه همیشه.
باید برم ببینم برنامه اونجا چطوریه حتما سر میزنم ولی خوب مسما وقت ازادم نسبت به الان خیلی کم میشه و کمتر میتونم بیام
به سلامتیدوستان این یک ماه هم ما رو تحمل کنید کم کم دارم کوله بارمو می بندم .فکر کنم اگه خدا بخواد دارم رفتنی میشم.
سلامت باشیبه سلامتی
موفق باشی
پس قبل از رفتن سفارشات لازم به بچه ها بده که در غیاب شما طوری نشه که فقط هفته ای یه بار پست بزارن
به سلامتي شهرام جان حالا قراره كجا مشغول بشي؟
به سلامتی...
به سلامتینه هنوز ولی دیگه احتمالا واسه اول خرداد باید دعوت بکار باشه.
البته اینکه میگم میرم نه واسه همیشه.
باید برم ببینم برنامه اونجا چطوریه حتما سر میزنم ولی خوب مسما وقت ازادم نسبت به الان خیلی کم میشه و کمتر میتونم بیام
سلام خانمی...نه کسی از دوستای شیمی نیست..اومدم مهمونی مثل اینکه خونه نیستن..مثل اینکه اینجا دیگه داره بی روح میشه چون پایه هاش دارن میرنسلام به همه دوستای خوبم ...من خیلی وقته نیومدم حسابی بی خبرم از اینجا...کسی هست؟
...very very nice
آخی عزیزم....آره شما درست میگین بعد از عید نمیدونم چی شد خیلی خلوت شد آدم دلش میگیره میاد اینجا..سلام خانمی...نه کسی از دوستای شیمی نیست..اومدم مهمونی مثل اینکه خونه نیستن..مثل اینکه اینجا دیگه داره بی روح میشه چون پایه هاش دارن میرن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |