سلام به مدیر خودمون.. راستی دوستان من سلام کردم به همتون قبلا سرعتم پایینه نمیتونم برم صفحات قبلی...دوباره سلام میکنم...سلام بچها. خوبین همگی؟
سلام به مدیر خودمون.. راستی دوستان من سلام کردم به همتون قبلا سرعتم پایینه نمیتونم برم صفحات قبلی...دوباره سلام میکنم...سلام بچها. خوبین همگی؟
سلام بچها. خوبین همگی؟
سلام به مدیر خودمون.. راستی دوستان من سلام کردم به همتون قبلا سرعتم پایینه نمیتونم برم صفحات قبلی...دوباره سلام میکنم...
سلام آقای مدیر به لطف شما همگی خوبیم.امیدوارم شمام خوب باشین.سلام بچها. خوبین همگی؟
باریکلا آقا محسن.فقط محسن جان یه سوال سفرش کو؟؟؟؟؟ولی خوشگله.به قول حامد آورین.
این هف سینشهباریکلا آقا محسن.فقط محسن جان یه سوال سفرش کو؟؟؟؟؟ولی خوشگله.به قول حامد آورین.
خیلی جالب بود سوالتون!!!:دی... فک کنم پرسیدین تا هرکی جواب بده بهش بخندین نه! البته زیادم عیب نداره و طبیعیه آخه...?????dostan ye soal khabar nadarid baro bache sanaie kojan tanhaee delam gereft
سلام شهرام خانسلام به همه
سلام به دوست خوبم وحید سالار
سلام به همه
سلام به دوست خوبم وحید سالار
سلام روبینااااااااا خوبی تو؟دوستان گرامی سلام..................
خوبین....؟؟؟؟؟؟
![]()
به به به به ...عزیز دلوم چطوری کوکا... من نوکرتوم...سلام به همه سلام به دوست خوبم وحید سالار
سلام..........دوستان گرامی سلام..................
خوبین....؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام شهرام خان
راستی من بستنی سالار مبهن خ دوست دارم
وقتی میگی سالاری یاد اون میافتم وقتی بستنی سالار هم میخورم یادشما![]()
سلام روبینااااااااا خوبی تو؟
سلام محسن جانسلام داداش شهرام...........
مخلصم..........
سروری تو به خدابه به به به ...عزیز دلوم چطوری کوکا... من نوکرتوم...
خودت هم حسابی سالاری.....سالارچی کنم دیگه کسایی رو که خیی دوست دارم میگم سالار.
چون واقعا سالارن
شبت بخیر.دوستان با اجازتون من از حضورتون مرخص میشم
شب همگی خوش
داش شهرام آمارتو از حامد مجهول گرفتم که رفتی اهواز... چطور بود؟ یه پستیم گذاشتم برگردی بخونیش بد نیست... نوشتم هیچوقت مطمئن نباشین.. راستی تا پرونده های دبستانتونم بررسی میشه اگه یه دعوا هم کرده باشین تو مدرسه بعدا ازتون سوال میپرسن... چقد نامردن بخدا...
من کوچیکتم... هی داداش چی بگم ؟؟؟والا سرمونو کردیم زیر پتو میگیم خوبه.بابا خیلی گرونه!شلوار جین خریدم امروز 95 تومن اونم یه شلوار معمولی!!!!؟؟؟قبلا خوبشو میگرفتم 90 تومن!!! رفتم بازار ضربه فنی شدم برگشتم خونه... سالاره همه ی سالارا خودتی کوکا...سلام محسن جان اقایی شما داداش گلم سروری تو به خدا چه خبر وحید؟ روزگار بر وفق مراد هستش؟
من کوچیکتم... هی داداش چی بگم ؟؟؟والا سرمونو کردیم زیر پتو میگیم خوبه.بابا خیلی گرونه!شلوار جین خریدم امروز 95 تومن اونم یه شلوار معمولی!!!!؟؟؟قبلا خوبشو میگرفتم 90 تومن!!! رفتم بازار ضربه فنی شدم برگشتم خونه... سالاره همه ی سالارا خودتی کوکا...
دوستان خوبم من رفتم شب همگی بخیر.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |