ihih_jimbo
عضو جدید
آواتار نزاشتی مسقطیم نمیدی بخوریم..................خوب والا...................شما برو قلیونتو بکش ایشالا که فشار همتون بیافته سرگیجه بگیرین منم بتون مسقطی نمیدم.توجه مینمویی؟

نه توجه نمووووووووووووووووووووووووووووووونیم
آواتار نزاشتی مسقطیم نمیدی بخوریم..................خوب والا...................شما برو قلیونتو بکش ایشالا که فشار همتون بیافته سرگیجه بگیرین منم بتون مسقطی نمیدم.توجه مینمویی؟
سلااااااااااااااااااام بر شیمیست های گرامی...
مهمون نمی خواید؟!!![]()
سلام بهاره جون.خوش اومدین عزیزم.ما تو آسمونا دنبالتون میگشتیم.
اره درسته که از شرکت اخراج شدی ولی در صحبت با افراد شرکت مراقب باش.تازه قلیون باید سرگیجه بیاره وگرنه فایده ای نداره
به شما میگن کاربر فعال
و پرسنل نمونه
سلام .......................خوش اومدی به این جمع.........................جمعن همه قلیونیاسلااااااااااااااااااام بر شیمیست های گرامی...
مهمون نمی خواید؟!!![]()
به به بهار خانوم
مبارکه مبارکه به پای ایم حامدی پیر بشی ایشاله
بهنام خان یه سمت مدیریتی که خالیه رو اعلام کن استخدامی دارم
همینه که هست.....منو اخراج میکنی؟؟؟؟؟ببین بهنام جان ما تو خونمون دست کم 15 تا قلیون داریم اونام همه با خوانسار چاق میشن من با این همه تجربه میگم از حامد گرفته که مدیر عامله تا شما و اون حمید که حراست بودو مهرداد و بقیه عمرا این کاره باشین.شماها اصن میدونین قلیون یعنی چی؟اره درسته که از شرکت اخراج شدی ولی در صحبت با افراد شرکت مراقب باش.تازه قلیون باید سرگیجه بیاره وگرنه فایده ای نداره
منم باهات رشت نمیامآلما جون شرمندتم گفتم قلیون نکش ضرر میکنی.من فقط به ویدا و نگارو بهار خانوم که تازه اومدن مسقطی میدم.
خب بچه های عزیزم......سپیده مریم روبینا ویدا الما بهنام مهرداد محسن حامد و...... (ببخشید اگه اسم حضارو جا انداختم )
خدانگهدار.....ایشالا که یه سال بسیار خوب داشته باشید....سرشار از سلامتی و شادی و اتفاقای خوب..........موقع تحویل سال دعا میکنم که به تمام آرزوهاتون برسید (البته به شرطی که تلاش میکنید براشون...:دی)
سالی پر از نشاط و فعالیتو براتون آرزو دارم......بدرود دوستان عزیزم. سه هفتهی دیگه میبینمتون.
سلام .......................خوش اومدی به این جمع.........................جمعن همه قلیونیا![]()
...........همچنین واسه شما..................نگار اگه سفر میری سوغاتی یادت نره؟!خب بچه های عزیزم......سپیده مریم روبینا ویدا الما بهنام مهرداد محسن حامد و...... (ببخشید اگه اسم حضارو جا انداختم )
خدانگهدار.....ایشالا که یه سال بسیار خوب داشته باشید....سرشار از سلامتی و شادی و اتفاقای خوب..........موقع تحویل سال دعا میکنم که به تمام آرزوهاتون برسید (البته به شرطی که تلاش میکنید براشون...:دی)
سالی پر از نشاط و فعالیتو براتون آرزو دارم......بدرود دوستان عزیزم. سه هفتهی دیگه میبینمتون.
من که خیلی تفریحی میکشمهمینه که هست.....منو اخراج میکنی؟؟؟؟؟ببین بهنام جان ما تو خونمون دست کم 15 تا قلیون داریم اونام همه با خوانسار چاق میشن من با این همه تجربه میگم از حامد گرفته که مدیر عامله تا شما و اون حمید که حراست بودو مهرداد و بقیه عمرا این کاره باشین.شماها اصن میدونین قلیون یعنی چی؟
منم باهات رشت نمیام
خوب قلیون دوس دارم چرا نکشم؟
نهههههههههه هههههه اون بهار که قضیش یه چی دیگست نگفته این حامدی؟!!
خوبی شما ویدا خانوم!!![]()
عید نهایتش 13 روزه شما کجا 3 هفته بسلامتی؟ از هیئت مدیره مرخصی گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا بهار جون ما همین جا بودیم داشتیم یه راه حل واسه مشکلات آقا حامد پیدا میکردیم که خدا شمارو رسوند کار مام راحت شد.به هر حال من خوشحالم که اومدین اینجا دوستم.
نه جان خودم تو زمین بودم!!!
شما کجا بودین؟!!
فدات عزیزم خوش بگذره بهت منم دعا کن نمک.خب بچه های عزیزم......سپیده مریم روبینا ویدا الما بهنام مهرداد محسن حامد و...... (ببخشید اگه اسم حضارو جا انداختم )
من که خیلی تفریحی میکشم
اگه مسافرتی دشتی دمنی عیدی بهاری چیزی باشه اونم با خانواده![]()
همینه که هست.....منو اخراج میکنی؟؟؟؟؟ببین بهنام جان ما تو خونمون دست کم 15 تا قلیون داریم اونام همه با خوانسار چاق میشن من با این همه تجربه میگم از حامد گرفته که مدیر عامله تا شما و اون حمید که حراست بودو مهرداد و بقیه عمرا این کاره باشین.شماها اصن میدونین قلیون یعنی چی؟
مرسیییییییییی خوشم می یاد خانومای تالارتون فقط خانومی می کننیعنی اشتباه شده
شما اون بهار نیستین
ازدست این حامدا
ببخشید بهارحونم
خوش اومدی به جمع ما
حامد وبهنام ومهرداد سریع پذیرایی کنید
چشم حتما.................همچنین واسه شما..................نگار اگه سفر میری سوغاتی یادت نره؟!
والا من مسئول فروشم.............امور استخدامی و مصاحبه با حامد جانسلام...
بــــــــــــله راستی راستی جذب نیرو ندارین؟!!
میگم حالا اون بهارم باشه بد نیستایعنی اشتباه شده
شما اون بهار نیستین
ازدست این حامدا
ببخشید بهارحونم
خوش اومدی به جمع ما
حامد وبهنام ومهرداد سریع پذیرایی کنید
اراده فرمودیم سه هفته جیم شویم.....بله مرخصیمان را بهنام خان امضا نمودند.....جناب عالی تالارهای ذیگر تشریف داشتید.
بهترینارو واست آرزو میکنم نگار جون.تا درودی دیگر دو صد بدرود.خب بچه های عزیزم......سپیده مریم روبینا ویدا الما بهنام مهرداد محسن حامد و...... (ببخشید اگه اسم حضارو جا انداختم )
اراده فرمودیم سه هفته جیم شویم.....بله مرخصیمان را بهنام خان امضا نمودند.....جناب عالی تالارهای ذیگر تشریف داشتید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |