بهنام جان دوره زمونه برعکس شده.........................من که ابروهام دست نخوردست..........
از آواتارم معلوم![]()
صدرصد تایید میشه
بهنام جان دوره زمونه برعکس شده.........................من که ابروهام دست نخوردست..........
از آواتارم معلوم![]()
مرسسسسسسسسسسسسییییییییییییی...........آره هستن البته ریا نشهزنده باد هرچی خرم آبادی..................میگن لرا خیلی خیلی با مرامن؟!
راست میگن؟!
روبینا جون چه میکنی با درسا؟خوب پیش میره؟يکي از روزها ناخداي يک کشتي و سرمهندس آن در اين باره بحث مي کردند که در کار اداره و هدايت کشتي کدام يک نقش مهم تري دارند. بحث به شدت بالا گرفت و ناخدا پيشنهاد کرد که يک روز جايشان را با هم عوض کنند. قرار گذاشتند که سرمهندس سکان کشتي را به دست بگيرد و ناخدا به اتاق مهندس کشتي برود. هنوز چند ساعتي از جابه جايي نگذشته بود که ناخدا عرق ريزان با سر و وضعي کثيف و روغن مالي بالا آمد و گفت: «مهندس سري به موتورخانه بزن. هرقدر تلاش مي کنم، کشتي حرکت نمي کند.» سرمهندس فرياد کشيد: «البته که حرکت نمي کند، کشتي به گل نشسته است.»
مریم جان به خاطره سپیده باید بگم تو آواتاری که بهت فول دادم سیبیلامو میزنمبزار ببینم..![]()
بچه ها طبق خبرای دسته اول آقا حامد تو راه تالارن.....................
آره واقعا ....بابا کی به حامد زن میده خیلی سخت میشه راضیشون کنیم.نمیدونم میگفت پرستار است .تقارن دو بهار برای حامد
بهار زندگی وبهار طبیعت
عجب سمفونی جالبی
رشت م.ش پیشرفتست.من گذشتم بابا از خیر اصفهان دیگه.خرم آباد نداره نه؟سلاااااام الما جونم چطوری تو؟من بیشتررشت که سهله من کابلم باشه میرم.شما که باشی چه بهتر.
مرسی دوستممریم جان به خاطره سپیده باید بگم تو آواتاری که بهت فول دادم سیبیلامو میزنم![]()
روبینا جون چه میکنی با درسا؟خوب پیش میره؟
داداش بهنام با این حامد نگردیا این صد باربه احتمال زیاد رفته سرکوچه یه بسته تنباکو بخره.الان سر وکله اش پیدا میشه
نه فدات نداره اینجا.آزمون افتاده 18 فروردین.من که اصلا فرصت نکردم یه نگاه به کتابام بندازمرشت م.ش پیشرفتست.من گذشتم بابا از خیر اصفهان دیگه.خرم آباد نداره نه؟
چیکار میکنی آزمون دادی واسه پتروشیمی؟
نه بهنام منو حامد سر شب که هیچ کس نبود کلی فلیون چاقیدیم.........................به احتمال زیاد رفته سرکوچه یه بسته تنباکو بخره.الان سر وکله اش پیدا میشه
چه عرض کنمروبینا جون چه میکنی با درسا؟خوب پیش میره؟
نخیرم قبول نیستمریم جان به خاطره سپیده باید بگم تو آواتاری که بهت فول دادم سیبیلامو میزنم![]()
چطور مگه؟این روبینا خانم ما هم که همش تو فکر قایق و کشتی هست
نه بهنام منو حامد سر شب که هیچ کس نبود کلی فلیون چاقیدیم.........................
احتمالا رفته قل بعدیو بچاقه![]()
باشه پس فقط یه شب چون بهت قول دادم................میخوام بخندیمنخیرم قبول نیست
همونو باید بزاری.حالا ما چیکار اسمش داریم؟![]()
نمیدونم چرا آدم دلش نمیاد کار نکنه انگار عادت شده.حالا خونه ها همیشه تمیزه ولی این دم عیدی خیلی آدم جو گیر میشه.چه عرض کنم
بیشتر ک درگیر خونه تکونی هستیم تا درس!!!
سلامسلام به همه.هم اونا که می شناسم و هم اون دوستانی که افتخارآشناییشون رو نداشتم.
بعضی پستا رو خوندم.به قول مریم جون واسه هم و واسه همه دعا کنید.
دوستون دارم.دلمون نیومد بدون پست برم.شبتون آروم و عالی.التماس دعا.
باوشهباشه پس فقط یه شب چون بهت قول دادم................میخوام بخندیم![]()
سلام به همه.هم اونا که می شناسم و هم اون دوستانی که افتخارآشناییشون رو نداشتم.
سلامسلام دوستان....
شبتون بخیر
سلام....شب بخیر!سلام به همه.هم اونا که می شناسم و هم اون دوستانی که افتخارآشناییشون رو نداشتم.
سلام...سلام دوستان....
شبتون بخیر
حالا اشکال نداره بذار...باشه پس فقط یه شب چون بهت قول دادم................میخوام بخندیم![]()
آره دیگه باید تو تالار یه کمپ ترک اعتیادم بزنیم....................................................NA.............................................گفتم توی تالار بوی دود میومد
سلا آقا محسن .شبت خوش.سلام دوستان....
شبتون بخیر
سلام عزیزدلمسلام به همه.هم اونا که می شناسم و هم اون دوستانی که افتخارآشناییشون رو نداشتم.
سلام آقا محسنسلام دوستان....
شبتون بخیر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |