بابا دیگه قبول کنین هممون معتادیم من کلی پروژه و درس ریخته سرم ولی بازم شب ها نمی تونم همش انجا نباشم حوصله ادم از درس سر میرهفدات شم نه که شما نیستی.سلام به رو ماهت......
بابا دیگه قبول کنین هممون معتادیم من کلی پروژه و درس ریخته سرم ولی بازم شب ها نمی تونم همش انجا نباشم حوصله ادم از درس سر میرهفدات شم نه که شما نیستی.سلام به رو ماهت......
آخه کلا آدم عجولی هستمچرا انقدر زود؟ حالا چه عجلهیه؟
نه بابا این همه عجله نکن عجله کار شیطونهآخه کلا آدم عجولی هستم![]()
ما این همه خوندیم آخر سر کارمون به اینجا رسید تو کار خوبی میکنی از همین حالا میای.بابا دیگه قبول کنین هممون معتادیم من کلی پروژه و درس ریخته سرم ولی بازم شب ها نمی تونم همش انجا نباشم حوصله ادم از درس سر میره
بابا دیگه قبول کنین هممون معتادیم من کلی پروژه و درس ریخته سرم ولی بازم شب ها نمی تونم همش انجا نباشم حوصله ادم از درس سر میره
آخه کلا آدم عجولی هستم![]()
ما این همه خوندیم آخر سر کارمون به اینجا رسید تو کار خوبی میکنی از همین حالا میای.
منم همینطور دارم بی هوش می شم هر شب این موقع خواب بودم دیروز خواب موندم وسط کلاس رسیدم بابا یه خورده زود تر بیاین خوب من کلی منتظر موندم اینجا هیچ کسی نیومدآره...موافقم اساسی... منم همینطور....باور کن الان داره چشمم در میاد از صبح داشتم کار میکردم اما نرفتم هنوز
پیرشی مادر...........
مگه نمیدونی من داداش کوچیکه ی شیطونم؟!!نه بابا این همه عجله نکن عجله کار شیطونه![]()
مگه نمیدونی من داداش کوچیکه ی شیطونم؟!!![]()
منم همینطور دارم بی هوش می شم هر شب این موقع خواب بودم دیروز خواب موندم وسط کلاس رسیدم بابا یه خورده زود تر بیاین خوب من کلی منتظر موندم اینجا هیچ کسی نیومد
اصلا دیشب و متعاقبا امروز صبحو یادم نیار که انقدر حالم گرفته شده بود که داشتم میمردم تقریبا.........
آره منم موافقم با زودتر اومدن......
کیا حاضرن از فردا شب ساعت 10 در تالارو ببندیم؟ هرکی بعد از ده بیادو را نمیدیم.
ووی ووی ووی چه تصمیم میگیرن واسه خودشون .حالا مثلا ما که از بس بیکاریم تا صبح بیداریم ساعت 12ظهر بیدار میشیم تکلیفمون چیه؟چرا مگه چی شده من وسط کلاس رسیدم حظور و غیاب رو رسیدم موضوع پروژه ام هم ردیف شد و کلا شانس اوردم اینقدر دویدم
من هم موافقم اقا شب زود تر بیایم بعد کاملا موافقم
ووی ووی ووی چه تصمیم میگیرن واسه خودشون .حالا مثلا ما که از بس بیکاریم تا صبح بیداریم ساعت 12ظهر بیدار میشیم تکلیفمون چیه؟
ای بابا اتیش بازی نکن خطرناکه هاسوختن غصه های تمام بروبکس رو در آخرین 4شنبه سال آرزو میکنم.پیشاپیش 4شنبه سوری به همتون مبارک
چرا مگه چی شده من وسط کلاس رسیدم حظور و غیاب رو رسیدم موضوع پروژه ام هم ردیف شد و کلا شانس اوردم اینقدر دویدم
من هم موافقم اقا شب زود تر بیایم بعد کاملا موافقم
ووی ووی ووی چه تصمیم میگیرن واسه خودشون .حالا مثلا ما که از بس بیکاریم تا صبح بیداریم ساعت 12ظهر بیدار میشیم تکلیفمون چیه؟
نه بابا الکی گفتم 12 کجا بود .حالا بذار بقیه بچه ها بیان بعد تصمیم بگیرین.خوب شما می تونی زودتر بخوابین و زود تر بیدار بشین من مجبورم هر روز 7 بلند بشم واقعا 12 بلند می شین بابا سلول های بدنتون می پوسه ها
هیچی...همون ناپیکی که بچه ها درمورد مادراشون نوشته بودن....نمیدونم چرا ولی خیلییییی روم تاثیر گذاشت......البته خدارو شکر صبح استادم یه میل زده بود در مورد پروژم که بسیار روحیم تغییر یافت. هووورااا...پروژم داره میره جلو
فرزندم....صحر خیز باش تا کامروا گردی....اصلا شوما تاحالا طلوع خورشیدو دیدی؟
حوضه ی شیطان پروری غیر انتفاعی شمالنه والا شیطون بگو ببینم کجا می خونی درس من که گفتم تو ناقلا نگفتی
چشمنه بابا الکی گفتم 12 کجا بود .حالا بذار بقیه بچه ها بیان بعد تصمیم بگیرین.
نه بابا الکی گفتم 12 کجا بود .حالا بذار بقیه بچه ها بیان بعد تصمیم بگیرین.
حوضه ی شیطان پروری غیر انتفاعی شمال![]()
واسه من که فرقی نمیکنه.پروژت درباره چی هست؟نه نه حالا هرکی میاد یه سازی میزنه.... آقا از فردا شب ساعت دوازده چراغا خاموش میشن و قانون منع عبور و مرور داریم.
اره 12 که دیگه خیلی دیره بابا اون موقع حکومت نظامیهنه نه حالا هرکی میاد یه سازی میزنه.... آقا از فردا شب ساعت دوازده چراغا خاموش میشن و قانون منع عبور و مرور داریم.
آتیش بازی که دیگه دورش تموم شد.الان باید زد تو کار بمب هسته ای.ای بابا اتیش بازی نکن خطرناکه ها
ای ناقلا اورانیوماتون خلوصش چن در صدهآتیش بازی که دیگه دورش تموم شد.الان باید زد تو کار بمب هسته ای.![]()
دقیقا همین کارو کردی عزیزم ولی چ.ن پسر خوبی هستی ما میگیم کار خوبی کردی.راستی بچه ها اینجا همه بچه ها شیمی هستن غیر شیمی نمیاد اینجا نکنه ما سنت شکنی کرده باشیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |