د بیاااا...نخیر مثل اینکه بچه ها ضد حال زدنو نوبتی کردن..هرشب یکیبچه ها من از فردا شب خیلی کم سر خواهم زد
امشب شب آخرمه...........................![]()
د بیاااا...نخیر مثل اینکه بچه ها ضد حال زدنو نوبتی کردن..هرشب یکیبچه ها من از فردا شب خیلی کم سر خواهم زد
آره منم همینطور دیگه نزدیک عیده کلیم کار داریم.تازه الان باید برم غذا درست کنمبچه ها من از فردا شب خیلی کم سر خواهم زد
آره منم همینطور دیگه نزدیک عیده کلیم کار داریم.تازه الان باید برم غذا درست کنم![]()
چیه خب !!!!!کلی کار داریم دیگه.شما پسرا که مجبور نیستین این کارارو انجام بدین
سعی میکنم بیامد بیاااا...نخیر مثل اینکه بچه ها ضد حال زدنو نوبتی کردن..هرشب یکی
ایشالا ک باز همدیگه رو میبینیم خانوومآره منم همینطور دیگه نزدیک عیده کلیم کار داریم.تازه الان باید برم غذا درست کنم![]()
چیه؟؟؟کدبانو ندیدی؟؟؟؟
دیدی تورو خدا اینا فکر کردن ما میایم اینجا کارو زندگی نداریم.والا با این نوناشون.[/QUOTE]چیه؟؟؟کدبانو ندیدی؟؟؟؟
دیدی تورو خدا اینا فکر کردن ما میایم اینجا کارو زندگی نداریم.والا با این نوناشون.[/QUOTE]چیه؟؟؟کدبانو ندیدی؟؟؟؟
دیدی تورو خدا اینا فکر کردن ما میایم اینجا کارو زندگی نداریم.والا با این نوناشون.
دیدی تورو خدا اینا فکر کردن ما میایم اینجا کارو زندگی نداریم.والا با این نوناشون.
من هم با اجازتون 1 سر میرم ولی زود برمیگردمدوستان دیگه تنهاتون میذارم.ساعت 10:30-11 دوباره میام اصلا غصه نخورین.فعلا.......
زودی بگو پس چرا اونجوری نگاه کردی؟؟؟[/QUOTE]ما کی این فکرو کردیم....!!!
دوستان دیگه تنهاتون میذارم.ساعت 10:30-11 دوباره میام اصلا غصه نخورین.فعلا.......
من هم با اجازتون 1 سر میرم ولی زود برمیگردم
در پناه حق
من که واسه طب رفته بودم قدم 180 وزنم 68
ای حامد خیلی لاغری بچه یکم بخور البته ورزش برو حتما.دیدی این بادی بیلدینگا میکن فلانی تو حجمه همش سیب زمینی میخورن شمام این کارو بکن.
اگه ایندفه بیام ببینم اینجا کسی حرفی از رفتن میزنه میزنم تاپیکو منفجر میکنم این دمه عیدی بی خانمان بشید هااااااااااا![]()
کسی جواب سلام ما رو نداد ما رفتیم
امیر امیره خود امیره
سلام
اره خودمم یه ساعت منتظر یه سلامم بابا
بد نیستم یه نفسی میاد میرهخب شرمنده
حالتون خوبه؟بچه کجایی؟چندسالته؟مجردیامتاهل؟چندتاخواهربرادرین؟
بد نیستم یه نفسی میاد میره
من بچه جنوبم بوشهر نزدیکای عسلویه است
من 24 سالمه
معلومه مجرد
یه خواهر یه برادر
and you ???
نه ناراحت نمی شم شما پرسیدین منم خواستم بپرسمببشگیدا ناراحت نشین ولی خانوما که سنشونو نمیگن بقیشم نمیتونم بگم آخه من دخترم وباید باملاحظه ترباشم
ای باباچراناراحت میشی
نشودیگه
باشه امیری؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |