student.sh86
عضو جدید
حامدخاموش نکن.به حرفای مادربزرگ گوش نکن.تازه تالارصفاپیداکرده
بی شوخی من اگه راز علاقه ی شما پسرا به دود رو پیدا میکردم خیلی خوب میشد.....................
آهاااا حالا بهتر شد.................البته عالی نبود ولی بهتر بود.................
اصلا یه مسابقه مهندسی یه روز برگزار میکنیم اینجا....مثلا یه سوال ساده مکانیک سیالات یا یه طراحی عملیات واحد..................اگه پسرا زودتر جواب دادن که زحمت کشیدن اگه دخترا زودتر جواب دادن تا یک سال ظرف شستن با پسراست............قبوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داش حامد چطوری؟؟
شرکت نفت قبول شدی؟؟؟
بدون شوخی منم. اصلاازدودخوشم نمیاد.قلیونم تاحالاتجربه نکردم.بااین که خیلی ازدوستام اهلش بودم.ولی تاحالاهیچ موقع خوشم نیومدهبی شوخی من اگه راز علاقه ی شما پسرا به دود رو پیدا میکردم خیلی خوب میشد.....................
4 پایه ام.....ولی به ضرر شماست شک نکن...چون پسرای این تالار نهایت مهندسی شیمی هستن و من هم پشت سر همشون....بنابر این باختتون رو از همین الان تبریک میگم...
یه بار واسه 2 سال پیش درسارو خوندم ارشد یبار واسه آزمون نفت یبار واسه ارشد امسال....دیگه عددای کتاب تستا هم حفظ شدم
بی شوخی من اگه راز علاقه ی شما پسرا به دود رو پیدا میکردم خیلی خوب میشد.....................
بدون شوخی منم. اصلاازدودخوشم نمیاد.قلیونم تاحالاتجربه نکردم.بااین خیلی ازدوستام اهلش بودم.ولی تاحلاهیچ موقع خوشم نیومده
سلام خانوم مهندس...بی شوخی من اگه راز علاقه ی شما پسرا به دود رو پیدا میکردم خیلی خوب میشد.....................
نگار باورت میشه چقدر از دود سیگار متنفرم؟؟؟
یچی میگیم اینجا سرگرم شیم....قلیونم مثلا اگه چند ماهی یبار با دوستا یجا باشیم که جور بشه وگرنه اونم درگیرش نیستم...
دقیقا مشکل اینجاست که فکر میکنی توی این مسابقه کتاب تستایی که خوندی به دردت میخره. خیر فرزندم. خیر.
مگه من وزارت علوم هستم......... سوالایی که مطرح میکنیم تماما کاربردی خواهند بود یا اصلا شاید برنامه نویسی مطرح بشه که امکان تقلبش کمتر باشه................ بی دلیل به من نمیگن مادربزرگ................تازه هم فوتبال استقلال پرسپولیس نیست که کری خوندن فایده داشته باشه ها.....نه............در عمل خودتو نشون بده فرزندم.........................
خدا بزرگه...بد نیستم...تا حالاش که آره تا بعدش ببینیم چی میشه خدا چی میخواد
مامان بزرگ، بچه ها سلامآفرین فرزندم.....نوه ی خلفی هستی..................
اینو گفتم چون خیلی از پسرا احساس قدرت میکنن وقتی مثلا یه نخ سیگار دست میگیرن ( تاکید میکنم ......بعضی از آقایون................نزنید منو.............)..............
مادربزگ به حرف نوه خلفت گوش کن.مطمئن باش میبازید.تودوره کاراموزی شرکت نفت پارس بودیم.آخردوره یه امتحان گرفتن.7گروه 4نفره بودیم.3تاگروه دختربودن 4تاگروه پسر.گروهای اول تاسوم همش پسرابودن.تازه گروه دختراامیرکبیروعلم صنعتی بودن.ولی گروه های پسراازدانشگاههی دیگه هم بودشدقیقا مشکل اینجاست که فکر میکنی توی این مسابقه کتاب تستایی که خوندی به دردت میخره. خیر فرزندم. خیر.
مگه من وزارت علوم هستم......... سوالایی که مطرح میکنیم تماما کاربردی خواهند بود یا اصلا شاید برنامه نویسی مطرح بشه که امکان تقلبش کمتر باشه................ بی دلیل به من نمیگن مادربزرگ................تازه هم فوتبال استقلال پرسپولیس نیست که کری خوندن فایده داشته باشه ها.....نه............در عمل خودتو نشون بده فرزندم.........................
سلام خانوم مهندس...
همه که مثل هم نیستن....
با اینکه دود هیچ عیبی نداره ولی خداییش تا حالا هیچ کدوم رو امتحان نکردم نه سیگار نه قلیون ....
مامان بزرگ، بچه ها سلام
منم دود و دم دوست ندارم مامان بزرگ.![]()
اگه امسال خونده بودم ننداخته بودم کنار که قبول بودم...منظورم مفاهیم مهندسی شیمیه...برنامه نویسی منظورت چیه دقیقا؟ اگه منظورت زبان های برنامه نویسیه که خب من بلد نیستم خیلی از زبان ها رو تنها چیزی که بهش واردم ویژواله....نه برنامه نویسی که خیلی مهندسی شیمی نمیشه یه سوال عادلانه طرح کن خودت که جوابشم بلد نباشی![]()
مادربزگ به حرف نوه خلفت گوش کن.مطمئن باش میبازید.تودوره کاراموزی شرکت نفت پارس بودیم.آخردوره یه امتحان گرفتن.7گروه 4نفره بودیم.3تاگروه دختربودن 4تاگروه پسر.گروهای اول تاسوم همش پسرابودن.تازه گروه دختراامیرکبیروعلم صنعتی بودن.ولی گروه های پسراازدانشگاههی دیگه هم بودش
خدا بزرگه...
تا اینجاشم هر کسی نیومده بود تو اومدی بقیشم میری...
منه بدبخت کی میرسم به این شرایط!!!!؟؟؟
سلام فیفا چطوری؟؟؟مامان بزرگ، بچه ها سلام
منم دود و دم دوست ندارم مامان بزرگ.![]()
سلام داش وحید. بهتری؟ آره من دیگه استخونامم پوسیده.سلام فیفا چطوری؟؟؟
تو هم پدر بزرگی هستی برا خوت!!!!
چند روز پیش رفته بودم خونه دوستام مهمون اومد براشون یه 10 نفری بودیم سیگار آوردن بهمه تعارف کردن همشون برداشتن و روشن کردن فقط من!!!!
آبروم رفت!!!
عین این بچه سوسولا که مامانشون میگه از خونه بیرون نرو بهم نگاه میکردن!
منم خونسرد نشستم وسط همشون و نکشیدم!!!
عرض کردم....................کری خوندن ممنوع هست......................میبینیم نوه جان...................راستی هر کسی تعداد مقاله هاشو عنوان کنه.....سریع زود.................
آره درست میگی داداش...منم یه روزی جای تو بودم...دانشجو و خدمت نرفته میگفتم کی میرسم به شرایط الانم...جالبه الان که رسیدم میگم ای کاش دانشجو بودم...این حرف من نیست حرف همست...راهیه که همه میرن و میبینن موقعیتی که توش بودن چقدر خوب بوذه و ازش فرار میکردن...تو هم یه روز خیلی نزدیک میشی مثل من و البته چرا من ! خیلی بهتر...
ولی از من میشنوی فقط بچسب به درس....ارشد سال دیگتو تضمین کن تو یه دانشگاه خوب بعدش راحت امریه میگیری ..حیف جوونیه که تو خدمت بگذره..البته اگه مثل خیلیای دیگه عشق کاری با همین لیسانس برو سربازی و از اونجام بیا برو صنعت...
من مخلصتم...سلام داش وحید. بهتری؟ آره من دیگه استخونامم پوسیده.
آفرین به تو پسر خوب. کاری که درسته رو باید انجام بدی بذار بقیه هر چی میگن بگن.
ای باباااا.....آخه ریا میشه هااا...حامد جون داداش تو شروع میکنی یا من؟؟؟؟؟
به نام خدا
من 23 تا مقاله ISI دارم در زمینه های مختلف ( 22 تاش در مورد مضرات دود سیگار و یکیش در مورد قلیون)
12 تا کتاب ترجمه کردم
6 تا کتاب درسی تالیف کردم خودم تنها
و...............
داش بهنام.حرف حامدواقعادرسته.وقتی چندسال بعدحسرت دوران دانشجویی رومیخوری.چه روزایی بودن مخصوصاترم 7و8منم یه روزی جای تو بودم...دانشجو و خدمت نرفته میگفتم کی میرسم به شرایط الانم...جالبه الان که رسیدم میگم ای کاش دانشجو بودم...این حرف من نیست حرف همست...راهیه که همه میرن و میبینن موقعیتی که توش بودن چقدر خوب بوذه و ازش فرار میکردن...تو هم یه روز خیلی نزدیک میشی مثل من و البته چرا من ! خیلی بهتر...
ولی از من میشنوی فقط بچسب به درس....ارشد سال دیگتو تضمین کن تو یه دانشگاه خوب بعدش راحت امریه میگیری ..حیف جوونیه که تو خدمت بگذره..البته اگه مثل خیلیای دیگه عشق کاری با همین لیسانس برو سربازی و از اونجام بیا برو صنعت...
مسابقه کی هستش؟مقاله که شرمنده.عرض کردم....................کری خوندن ممنوع هست......................میبینیم نوه جان...................راستی هر کسی تعداد مقاله هاشو عنوان کنه.....سریع زود.................
آره درست میگی داداش...
من خیلی دوس دارم مستقل بشم و دیگه خرجم از رو دوش بابام برداشته بشه....
ولی ارشد خیلی خوبه آدم بگیره...
داداشم سر کاره داره همزمان ارشدم میخونه دانشگاه آزاد شهرمون...
اینجور بهتره...
ولی کو کار؟؟
میترسم کار گیرم نیاد!!
امریه هم که شده موش رفته تو سوراخ...اگه امریه گیرم بیاد میرم سربازی...
از امریه خاتم خبری ندار ی؟
منم خوبم میگذرونیم. عکس خودته داش وحید؟من مخلصتم...
ولی تو اون جمع آب شدم بخدا....
بیخیال...
من خوبم تو چطوری؟
واقعا بسیجی میخوان؟؟؟با فوق راحتتر گیرت میاد امریه ...الان ماشالا همه مهندسن...خاتم باید بسیجی داشته باشه فعال...اگه داشته باشی بری دنبالش شاید بخوان ..البته بعضی رشته هارو میگیرن
با عرض تبریک و خسته نباشید..................از همین لحظه شما مدرک دکتری افتخاریو از طرف مدیریت تالار دریافت کردید........................تششششوییق
داش بهنام.حرف حامدواقعادرسته.وقتی چندسال بعدحسرت دوران دانشجویی رومیخوری.چه روزایی بودن مخصوصاترم 7و8
مسابقه کی هستش؟مقاله که شرمنده.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |