سلام آره عکس خودمه البته 4 سال پیش...منم خوبم میگذرونیم. عکس خودته داش وحید؟
سال اول دانشگاه الان خیلی پیر شدم!!!!یونیت 2 پیرم کرد...
فیفا چه رشته ای هستی؟
سلام آره عکس خودمه البته 4 سال پیش...منم خوبم میگذرونیم. عکس خودته داش وحید؟
واقعا بسیجی میخوان؟؟؟
من یه ثانیه هم ندارم!!!!؟؟؟
ای بابا....
بابا سالاری بودی واسه خودت. سالارترم شدی. منم یه استاد داشتم اون پیرم کرد. حسابداری خوندم.سلام آره عکس خودمه البته 4 سال پیش...
سال اول دانشگاه الان خیلی پیر شدم!!!!یونیت 2 پیرم کرد...
فیفا چه رشته ای هستی؟
پس دکترای من چی؟حامدازطرف منم گفتش.هر2مون حامدیم دیگه[/QUOTE]64643]با عرض تبریک و خسته نباشید..................از همین لحظه شما مدرک دکتری افتخاریو از طرف مدیریت تالار دریافت کردید........................تششششوییق
نگار نمیذاری دیگه الان ریا شد دیگه جلو همه....واسه اینکه ریا نشه من تمام مقاله هامو بدون نام چاپ کردم اونوقت امشب همه رو لو دادم.....
حالا که اینجوری شد پس دوستان بذارین بگم من حامد نیستم من لونم.....لون اشپیل...حتما کتاب راکتورمو خوندین
خوب...مقاله هم که هیچکدوم نداریید..............تاریخ مسابقه هم اعلام نمیشه که هیچکی از قبل آمادگی نداشته باشه............
دادش وحیدبایدحتمابسیج فعال روجورکنی برای قرارگاه خاتم.واقعا بسیجی میخوان؟؟؟
من یه ثانیه هم ندارم!!!!؟؟؟
ای بابا....
مادربزرگ چندتامقاله داری؟راستی منم داداش لون اشپیلمخوب...مقاله هم که هیچکدوم نداریید..............تاریخ مسابقه هم اعلام نمیشه که هیچکی از قبل آمادگی نداشته باشه............
پس دکترای من چی؟حامدازطرف منم گفتش.هر2مون حامدیم دیگه
خوب بچه ها شب همگی خوش..........خیلی خوشحال شدم....برای تک تکتون آرزوی موفقیت،سلامت و شادی دارم.
امیدوارم به آرزوهاتون برسید................کنکور قبول شید.........سربازی معاف شید.......یک کار عالی پیدا کنید.
و باز هم تاکیید میکنم که شااااااد باشید.
شب خوش.
شما از مقاله هاتون بگین خانوم مهندس
دادش وحیدبایدحتمابسیج فعال روجورکنی برای قرارگاه خاتم.
مادربزرگ چندتامقاله داری؟راستی منم داداش لون اشپیلم
مهندسی شیمی که حتما میخوان آخه همه کاراشون عسلویس...مال سپاهه دیگه...حالا مسیرت تهران خورد برو یه سر بزن ضرر نداره ببین اصلا مهندسی شیمی پذیرش میکنن!! شاید خدا خواست گرفتن
فرزندانم صبر کنید جواب آن مقاله هایمان که revise خورده بود بیاید آنوقت که تعدادشان از 5 بیشتر خواهد شد و جواب دقیق خواهم داد............. دعا کنید زودتر accept نهایی بشوند که واقعا جانمان را بر سر این راه گذاشتیم.................
کلی سوال داشتماااا خانوم![]()
حسابداری رشته ی خیلی کارامدیه همه جا میخوانش ولی اشباع شده...بابا سالاری بودی واسه خودت. سالارترم شدی. منم یه استاد داشتم اون پیرم کرد. حسابداری خوندم.
شب خوش نگارخانم.داداش وحیدوحامدوفیفجون شبتون بخیر.شب خوبی داشته باشیدپرسش نامه ای تنظیم کن، به روی چشم ، در آینده ای نه چندان دور تمامی آنها را پاسخ خواهم گفت فرزندم....ببخشید که نمیتوانم بیش از این بمانم....اکنون بروم.
شب خوش.
پرسش نامه ای تنظیم کن، به روی چشم ، در آینده ای نه چندان دور تمامی آنها را پاسخ خواهم گفت فرزندم....ببخشید که نمیتوانم بیش از این بمانم....اکنون بروم.
شب خوش.
رشته خوبی بود. خدا بیامرزتش. خیلی بانکها رفتم دیدم طرف با لیسانس ادبیات شده کارمند بانک، اما مایی که درسشو خوندیم بیکاریم. ان شاالله هر چی دلت میخواد خدا بهت بده. مطمئن باش اون روز میرسه اونوقت حالشو بگیر. بزن تو برجکش.حسابداری رشته ی خیلی کارامدیه همه جا میخوانش ولی اشباع شده...
پارتی داشته باشی بری تو بانک دیگه حال میکنی...
یه روز منم به یه جایی میرسم اگه خدا بخواد دهن دکتر رحیمی مدیر گروهمون رو سرویس میکنم...
به خودشم گفتم...
گفتم بترس ازینکه یه روزی کارت بمن بیفته...
پرسش نامه که تنظیم شد ولی اگه میخوایی بری مزاحمت نمیشم
شب شمام بخیر.شب خوش نگارخانم.داداش وحیدوحامدوفیفجون شبتون بخیر.شب خوبی داشته باشید
شب خوش نگارخانم.داداش وحیدوحامدوفیفجون شبتون بخیر.شب خوبی داشته باشید
شب بخیر داداش....شب خوش نگارخانم.داداش وحیدوحامدوفیفجون شبتون بخیر.شب خوبی داشته باشید
شبت بخیر...ما هم بریم...شب همه ی دوستان خوش
شک نکن دهنشو سرویس میکنم....رشته خوبی بود. خدا بیامرزتش. خیلی بانکها رفتم دیدم طرف با لیسانس ادبیات شده کارمند بانک، اما مایی که درسشو خوندیم بیکاریم. ان شاالله هر چی دلت میخواد خدا بهت بده. مطمئن باش اون روز میرسه اونوقت حالشو بگیر. بزن تو برجکش.
ایول حالشو بگیر، یاد اون استاد مزخرفم افتادم. چه بی جنبه هایی استاد میشن!شک نکن دهنشو سرویس میکنم....
به سلامت داش وحید.منم برم دیگه...
ش همگی بخیر...
خداحافط همه ی دوستان .....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |