student.sh86
عضو جدید
نهههه نگران نبااااشششش............فقط میخواستیم از توانمندیات استفاده کنیم................تو همین تالار که میبینی تا حالا 30-40 تا فاز پالایشگاه پتروشیمی راه انداختیم.......

خواهش می کنمممنون سهیلا خانوم
دارم یه چیزایی می خونم
البته اگه کمتر بیام اینجا این دو سه روزه رو بشینم مثه بچه ادم رساله رو یکم بخونم
نام : سودا .خوب ببخشید شما وقتی خودتنو معرفی نمی کنید ما کف دستمونو که بو نکردیم
به هر حال معذرت
نمی دونستم دخترا هم واسه کنکور استرس دارن:دی![]()
نهههه نگران نبااااشششش............فقط میخواستیم از توانمندیات استفاده کنیم................تو همین تالار که میبینی تا حالا 30-40 تا فاز پالایشگاه پتروشیمی راه انداختیم.......![]()
طراحی فضایه سبز و فضاهایه اداری پالایشگاه ها به عهده ی مننهههه نگران نبااااشششش............فقط میخواستیم از توانمندیات استفاده کنیم................تو همین تالار که میبینی تا حالا 30-40 تا فاز پالایشگاه پتروشیمی راه انداختیم.......![]()
نام : سودا .
یعنی چی دخترا استرس دارن؟ اتفاقا بر عکس اینکه گفتی. الان خون جلو چشامو گرفته ها.![]()
دوسی درست شد.ممنون.راستی کجا می خوای مصاحبه بدی؟می شناسم مخلصیم
شوخی کردم
بچه ها ایشون به دعوت من اومدن و دوست خوبمون هستن
دوسی درست شد.ممنون.راستی کجا می خوای مصاحبه بدی؟
دوسی درست شد.ممنون.راستی کجا می خوای مصاحبه بدی؟
طراحی فضایه سبز و فضاهایه اداری پالایشگاه ها به عهده ی من
آره قربون دستت.......اون طرفم یه پارک بازی طراحی کن برا اوقات فراغت بایم تاب بازیییییییییییی...............
میگم شهرام حالا کجا قراره مصاحبه بدی .تهران باید بری؟
چه ابهتی داشتما. میبینی؟.............
چه ابهتی داشتما. میبینی؟
اره یه جایی هم طراحی کن واسه تفریحات سالم که اگه سنتی جلوه کنه بهتره.![]()
دقیقا عسلویه چند تا جایی تفریحی مهندسین همین شکلیه که شما فرمودین..........خوش میگذره بهشون..............
این شالله موفق باشی،تو بری بعد از عید اهواز منم برم شرکت نفت بوشهرنه بابا به تو چیکار دارن
اره دوست من
اهواز قبول شدم
باشه،منم میگم تا کی بچه بازی و سرگرمیایه صنعت و کار و ....همون پارک مفید تره،چشم سینما 4 بعدیم یادم می مونهمن که اساسی موافقم...... اصلا بی خیال صنعت و این بچه بازیا میشیم ....میریم سراغ کارای اساسی و بنیادی..... فقط سینما 4 بعدی حتما داشته باشه هاااااا........................
نه باباکی حوصله ورزش داره این ازهمه تفریخات سالمتره
ببینم چطور طراحی میکنی .فضا طبیعی باشه مثلا اب از کنارمون عبور کنه
خلاصه خوب باشه
نه باباکی حوصله ورزش داره این ازهمه تفریخات سالمتره
ببینم چطور طراحی میکنی .فضا طبیعی باشه مثلا اب از کنارمون عبور کنه
خلاصه خوب باشه
سلااااااااامسلام سهیلا خانم
چرا پشت پرده هستید .بفرمایید داخل
اره موافقم قلیون هم باشه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |