معلمی که نمیدن به مهندس!!!!!!!؟؟؟؟؟؟مهندسی شیمی یعنی توی لیسانس کار حسابی هست یا مصلا معلمی و...
کارم هست اگر پارتی نداشته باشین و دختر نباشین...
معلمی که نمیدن به مهندس!!!!!!!؟؟؟؟؟؟مهندسی شیمی یعنی توی لیسانس کار حسابی هست یا مصلا معلمی و...
معلمی که نمیدن به مهندس!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
کارم هست اگر پارتی نداشته باشین و دختر نباشین...
چرا یه دفعه سکوت سنگینی حاکم شد؟
سلام داداش حامد...........سلام بر شب زنده داران...
سلام داداش حامد...........
خوبی؟
ممنون داداشی......سلام داداش عزیزم آقا محسن گل گلاب...خوبی ؟؟ چراغ تالارو تا دیر وقت روشن نگه میدارینااا.خدا خیرتون بده
سالاری...تا ما اومدیم خلوت شد یهو!!!ممنون داداشی......
خوبم................
وظیقمونه تالار رو سرپا نگهداریم![]()
خودم در خدمتت هستم داداشی..سالاری...تا ما اومدیم خلوت شد یهو!!!
راستی داداشی............سالاری...تا ما اومدیم خلوت شد یهو!!!
راستی داداشی............
شیرینی ما چی شد؟![]()
بفرمابرادرا ببخشید وسط گفتمانتون......میتونم یه سوال بپرسم؟
برادرا ببخشید وسط گفتمانتون......میتونم یه سوال بپرسم؟
داداشی..............شیرینی؟کی؟کجا؟من کیم؟شیرینی چیه؟راستش محسن جان بدجوری سر 2 راهی موندم شرایط کاریش خیلی جالب نیست نمیدونم چکار کنم
داداشی..............
منظورت شرایط منطقست؟
اول شرایط کار و آینده ای که با(یا بدون) این کار برات میتونه حاصل بشه رو با هم مقایسه کن بعد با مشورت با چندتا باتجربه تر تصمیمتو بگیر.........
البته ببخشید اینجوری گفتم بعنوان یه پیشنهاد از من بشنو...........![]()
سهیلا جان فکر میکنم داداش محسن بهتر میتونه کمکت کنه....من که تمام نمره های پایینم از همین درسای عمومی بود
به نظرم 2 تا آزمایشگاه با یه درس معرف میتونه کمک کنه.سلام....شرمنده نفرمایید!!
سوالم راجع به انتخاب واحدمه...من ترم پیش زبان و فارسی برداشتم...این ترم نمی دونم واسه اینکه معدلم بره بالا چی بردارم...کدوم درسا به نسبت بقیه آسون تره؟![]()
مرسی....پس شما واقعا مهندسی
من دقیقا برعکس شمام!
مرسی....پس شما واقعا مهندسی
من دقیقا برعکس شمام!
استادارو که نمیشناسم...باید برم تحقیقات!!به نظرم 2 تا آزمایشگاه با یه درس معرف میتونه کمک کنه.
من ترم 1 فارسیم حذف شد بجاش یه معارف و یه آزمایشگاه گرفتم..........
فارسی رو گزاشتم برای ترم 2 که موازنه و اینا داشتم............
نمره گرفتن تو درس عمومی 50/50 ه یعنی نصفش به استاد بستگی داره و نصفش به دانشجو................
اگه استاد سختگیر تو دروس معرف میشناسی به هیچ وجه باهاش کلاس نگیر.
چون بقول یکی از اساتید دروس عمومی برای پایین آوردن معدل دانشجو نیست بلکه کمکیه تا بتونه معدلشو بالا بیاره.
دانشگاه آزادیم....میگفتن امسال دانشگاهای دولتی تو مقطع کارشناسی گرایشو برداشتن ولی گرایش ما نفتهکدوم دانشگاه میخونین؟چه گرایشی؟
خداحافظ حامد جان..........دوستان عزیز محسن جان و سهیلا خانوم شبتون قشنگ..البته صبحتون قشنگ دیگه....شب رو دوست دارم و شب زنده دارها رو بیشتر...خوش باشین..خدانگهدارتون
سهیلا خانوم............دانشگاه آزادیم....میگفتن امسال دانشگاهای دولتی تو مقطع کارشناسی گرایشو برداشتن ولی گرایش ما نفته
مرسی....شمام همینطورسهیلا خانوم............
اگه امری نیست منم از حضورتون مرخص شم..........
موفق باشید.............
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |