دوستان من با اجازه باید برم
همگی شب خوشی رو سپری کنید
شب بخیر
دوستان من با اجازه باید برم
همگی شب خوشی رو سپری کنید
نوکرممممممممممممممممم احسان جان حلال زاده ای چند صفحه قبل یادت کردم خیلی حلال زاده ای کجایی تو پسر چند ماهه نیستیسلام به همگی خبید امیدوارم امتحاناتون خوب بوده باشه کیا هستن حضور بزنن ببینم
مرسی خوبمچطوری مریمی
دلم براتون تنگ شده بودا
جمعتون جمع خدا رو شکر
خوشحالم همچنان دور هم هستید
چسبیدم به بخاری..شاید بخاطر اینه
[/QUOTE
مواظب باش نسوزی
منم هستم حامد خان
بيام كمك؟![]()
آقایی شرکت نفتیه سالار...سیستمه این تالار اینجوریه همه باهم متحد میشن حمله میکنن به یکی
نوکرممممممممممممممممم احسان جان حلال زاده ای چند صفحه قبل یادت کردم خیلی حلال زاده ای کجایی تو پسر چند ماهه نیستی
نسوزمچسبیدم به بخاری..شاید بخاطر اینه
[/QUOTE
مواظب باش نسوزی![]()
مرسی خوبم
ما هم دلمون تنگ شده بود
به کی؟آقایی شرکت نفتیه سالار...سیستمه این تالار اینجوریه همه باهم متحد میشن حمله میکنن به یکی
من بعد 62 ماه و نیم اومدم هیییییشکی دلش واسه من تنگ نشده بود....
شهرام داداش بیا بوس بوس بخل فدا فدا
سرم شلوغه داداشینوکرممممممممممممممممم احسان جان حلال زاده ای چند صفحه قبل یادت کردم خیلی حلال زاده ای کجایی تو پسر چند ماهه نیستی
من بعد 62 ماه و نیم اومدم هیییییشکی دلش واسه من تنگ نشده بود....
شهرام داداش بیا بوس بوس بخل فدا فدا
به کی؟![]()
داداش چیه تو عشقمی اخه ادم که نمی تونه به داداشش به چشم عشق نیگاه کنهمن بعد 62 ماه و نیم اومدم هیییییشکی دلش واسه من تنگ نشده بود.... شهرام داداش بیا بوس بوس بخل فدا فدا
تاييد ميشه!به لوییه شانزدهم.......به من دیگه
به لوییه شانزدهم.......به من دیگه
آره واقعا نمیشهداداش چیه تو عشقمی اخه ادم که نمی تونه به داداشش به چشم عشق نیگاه کنه
کوچیکتم سالار.اقا بهنام تشریف داشتید هنوز دوست گلم سلام شهرام خان با شما هستمااااااااااااااااااااااااااا![]()
کله پوک نامرد حرف بدیه واسه یه مرد. تازه اگه مثه من لوتی مسلک هم که باشه خیلی بده بش بگی نامرد. فوحش بده ولی بهم نگو نامرد.آخه ی طفلک حامد ...... میبینی شهرام چه نامرده
حقشه دادا بسکی خبیثه این حامد می گم شمام اگه تنت می خواره یه حمله ای بهت کنیم:دیتاييد ميشه! من قبلا شاهد حملات مكرر اعضاي اين تالار به حامد خان بودم![]()
داداش چیه تو عشقمی اخه ادم که نمی تونه به داداشش به چشم عشق نیگاه کنه
بازم زدید تو انحرافاتآره واقعا نمیشه![]()
کله پوک نامرد حرف بدیه واسه یه مرد. تازه اگه مثه من لوتی مسلک هم که باشه خیلی بده بش بگی نامرد. فوحش بده ولی بهم نگو نامرد.
کله پوک نامرد حرف بدیه واسه یه مرد. تازه اگه مثه من لوتی مسلک هم که باشه خیلی بده بش بگی نامرد. فوحش بده ولی بهم نگو نامرد.
بازم زدید تو انحرافات
مریم از اون یکی مریم چه خبر
هنوز برای هم اواز میخونید
![]()
برید بخوابید دیگه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |