روز تاسوعا بود گاز قطع شده بود وبعلت سرما یخ زده بود که خواستم درب رو باز کنم منفجر شد .پسر اگه مستقیم روبروش بودم الان دیگه نبودم خلاصه
همینه دیگه تازه بعد کلی بدبختی که میریم سر کار باید با جونمون بازی کنیم
روز تاسوعا بود گاز قطع شده بود وبعلت سرما یخ زده بود که خواستم درب رو باز کنم منفجر شد .پسر اگه مستقیم روبروش بودم الان دیگه نبودم خلاصه
دستشون درد نکنه بی زحمت تازه دم باشهشهرام بیا چای هم اومد
واسه شهرام هم میریزید دیگه؟
وای خدا حسابی بهتون رحم کرده خدا رو شکر بخیر گذشت.روز تاسوعا بود گاز قطع شده بود وبعلت سرما یخ زده بود که خواستم درب رو باز کنم منفجر شد .پسر اگه مستقیم روبروش بودم الان دیگه نبودم خلاصه
همینه دیگه تازه بعد کلی بدبختی که میریم سر کار باید با جونمون بازی کنیم
اون موقع که انتخاب رشته می کردیم باید حواسمون بود که نبود.همینه دیگه تازه بعد کلی بدبختی که میریم سر کار باید با جونمون بازی کنیم
دستشون درد نکنه بی زحمت تازه دم باشه
چشم امری باشه؟؟بشینید که الانا آماده میشه واسه شما خیلی مخصوصه.دستشون درد نکنه بی زحمت تازه دم باشه
عجب....!!!!!!!!پس حسابی ردیفید دیگه چای واسه چی میخواید؟؟منم پررنگ میخام .میلاد اومده بود عیادتم واسم تنباکو دوسیب لیمو اورده بود
ای جانمرسی فدات شم خانمی چند سری اومدم اینجا ولی ندیدمت![]()
قبولتون باشه...صدقه و نذری واقعا تاثیر داره..من که خیلی معتقدم به صدقه..اتفا قا روز تاسوعا خودم هم هرسال نذر داشتم که احساس میکنم واقعا بهم کمک کرد
ببخشید ستاره جون من همراه بیمارم چای شامل حال منم میشه ؟؟وای پس خدا بهتون خیلی رحم کرده.یه صدقه ی حسابی بدید.
خدا رو شکر که بخیر گذشت.بشینید واسه شمام چای بریزم این دفعه استثناء
عجب....!!!!!!!!پس حسابی ردیفید دیگه چای واسه چی میخواید؟؟
دخترا بیاید چای تازه دم خوش رنگ.دی:
کاش فقط خودمون باشیم با جون یه سری افراد هم بطور مستقیم بازی میکنیم .باور کن شهرام هنوز صداش تو گوشمه
اون موقع که انتخاب رشته می کردیم باید حواسمون بود که نبود.![]()
اوهوم.خیلی موثره.ای جان
کم سعادتی از من بوده گلم...
فدا فدا
قبولتون باشه...صدقه و نذری واقعا تاثیر داره..من که خیلی معتقدم به صدقه..
ببخشید ستاره جون من همراه بیمارم چای شامل حال منم میشه ؟؟![]()
چشم امری باشه؟؟بشینید که الانا آماده میشه واسه شما خیلی مخصوصه.![]()
بازم خدا رو شکر زنده ای
منم پررنگ میخام .میلاد اومده بود عیادتم واسم تنباکو دوسیب لیمو اورده بود
شهرام نخوریا من با ستاره تو آشپزخونه بودم واست قهوه آماده کرد از نوع قاجاری.به جوونیت رحم کنچشم امری باشه؟؟بشینید که الانا آماده میشه واسه شما خیلی مخصوصه.![]()
خانم شما ارجحیت داری.من که گفتم بفرمایید چایی واسه خانما آمادست.ببخشید ستاره جون من همراه بیمارم چای شامل حال منم میشه ؟؟![]()
آهان این شد ازین یکی دیگه نمیشه گریختمن تازه از خطر گریختم با من اینکارو نکنید
ولی فکر کنم این انفجار قویتر باشه وبیشتر صدمه ببینم
من هنوز به اون مرحله نرسیدممن که پشیمونم مثه چی![]()
نه به اون غلظت.دی:همراه با مرگ موش![]()
دوست خوب به این میگن
شهرام نخوریا من با ستاره تو آشپزخونه بودم واست قهوه آماده کرد از نوع قاجاری.به جوونیت رحم کن![]()
با کمال افتخار بنده به عنوان یک وب گرد سابقه دار عضو نیستم چه جور سایتی به دردبخوره؟؟راستی بچه ها این سایت ایکمیکا واسه مهندسی شیمی کدومتون عضو هستید؟
شهرام نخوریا من با ستاره تو آشپزخونه بودم واست قهوه آماده کرد از نوع قاجاری.به جوونیت رحم کن![]()
با کمال افتخار بنده به عنوان یک وب گرد سابقه دار عضو نیستم چه جور سایتی به دردبخوره؟؟
دوستای گل منگولی خودم من برم ... خوش و خرم باشید
ستاره جونم ندا جونم بووووووووووووووووووس
بای بای
رفقا منم خیلی خوشحال شدم بعد از مدتها تونستم اینجا زیارتتون کنم
سرم خیلی درد می کنه
برم بخوابم
همتونو دوست دارم
در سایه پروردگار موفق و وید و همیشه سلامت باشید
شب بخیر
فدات دختر طلا.منم میبوسمت.شبت عالی.دوستای گل منگولی خودم من برم ... خوش و خرم باشید
ستاره جونم ندا جونم بووووووووووووووووووس
بای بای
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |