mahz
کاربر حرفه ای
ناراحتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی من لو پاسخ با نقل قول کلید میکنم...![]()
ناراحتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی من لو پاسخ با نقل قول کلید میکنم...![]()
بابا 25 تموم میشه میرم تو 26حسابتم ضعیفه
بابا 25 تموم میشه میرم تو 26
ینی تااین حد حساب مشکل داری
خب معلومه که نالاحتم شما منو هی دعوا میکنی جلوی بقیه ...حالا چون ازتون کوچولوترم باید هی منو دعوا کنید؟
بعدشم من وقتی پاسخ با نقلو قولو میزنم زیرش یه کادر باز میشه که روش نوشته پاسخ سریع ...داخلشم حرفای اون طرف نوشته شده ... اوناروپاک میکنم حرفای خودمو مینویسم ...بعدشم ارسال پاسخ سریع رو میزنم
شما درست میگید25ینی تااین حد حساب مشکل داری
ببین بیاخب معلومه که نالاحتم شما منو هی دعوا میکنی جلوی بقیه ...حالا چون ازتون کوچولوترم باید هی منو دعوا کنید؟
بعدشم من وقتی پاسخ با نقلو قولو میزنم زیرش یه کادر باز میشه که روش نوشته پاسخ سریع ...داخلشم حرفای اون طرف نوشته شده ... اوناروپاک میکنم حرفای خودمو مینویسم ...بعدشم ارسال پاسخ سریع رو میزنم
اوووووووووووییییییییییی لاس میگی...معلومه که لاس میگی ...اووووووووووووو...ملسیییییییییییییییییی ...دست شما درد نکنه ...لاستی شیر کایکایوشم خیلی خوشمزه بود ...ممنون...اشتباهت همینه پاکشون نکن دخملی
شما درست میگید25
شمامردادوست دارین سنتونو ببرین بالا برعکس ما........
شب بخیر
خب یاد گرفتم ...دیگه منو دعوا نکنیا...ببین بیا
کنار اون کروشه کلیک کن
بعد پیامت رو پشتش بنویس
اوووووووووووییییییییییی لاس میگی...معلومه که لاس میگی ...اووووووووووووو...ملسیییییییییییییییییی ...دست شما درد نکنه ...لاستی شیر کایکایوشم خیلی خوشمزه بود ...ممنون...
خب یاد گرفتم ...دیگه منو دعوا نکنیا...
شما اقا احسانید ....دست شما درد نکنه ...خب من ابجی کوچیکم منو باید دوس داشته باشید..منم چاکر شمامببین بیا
کنار اون کروشه کلیک کن
بعد پیامت رو پشتش بنویس
دختر خوب دیدی درست میشهخب یاد گرفتم ...دیگه منو دعوا نکنیا...
شب شما هم بخیر...از احسان تشکر کن نه من
نوش جان گوارای وجود
شبت بخیرنازنین
حق با شماستدختر خوب دیدی درست میشه
ببخشید اگر تند حرف زدم
میتونی همیشه رو کمکم حساب کنی ابجی کوچیکه
شبتون خوشحق با شماست
شما هم منو ببخشید اگه اعصابتونو خرد کردم...
چاکرتم داداش....ممنون که راهنماییم کردین...![]()
سلوووووووم ...م اینجایییییییییییییم ابجی کوچیکهكجا هستند ايرانيان واقعي؟؟؟
![]()
سلام ابجي....سلوووووووم ...م اینجایییییییییییییم ابجی کوچیکه![]()
والا سوال که دارم...ولی خب الان نمیپرسم ...چه خبر حال شما چطوره ...خوبید؟سلام ابجي....
هنوزم كلس ي سوال داري يا نه ديگه؟؟؟!!!
ممنون منكه خوبه خوبم مثل هميشه سرحال و پر انرژي....والا سوال که دارم...ولی خب الان نمیپرسم ...چه خبر حال شما چطوره ...خوبید؟
خب خداروشکر...گوشه شیطون کر... بزن به تخته ای چیزی...ایشالا که همش شادو پرانرژی باشیدممنون منكه خوبه خوبم مثل هميشه سرحال و پر انرژي....
سلام سلامسلام به دوستان من برگشتم
سلام سلام
خوش اومدیییییییییییییییییییییی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |