ستاره67
عضو جدید
ویدا خانوم شما به نمایندگی از خانمها چند تا چایی بیار تا بعد در این مورد صحبت کنیم
از شما بعیده آقا بهنام
ویدا خانوم شما به نمایندگی از خانمها چند تا چایی بیار تا بعد در این مورد صحبت کنیم
بابا نگاه کن فضا چقدر معنویه .ادم لذت میبره
تو این فضا آدم به کجاها که پرواز نمیکنهسلام بر مریم خانوم....مریم کلی تلاش کردیما تا به مناسبت ورود شما فضا حسابی عرفانی بشه...بفرما قل......
در راستای درست مصرف کردن بعد از کمی کام گرفتن زغالا رو باز کنید تا تنباکو زود نسوزه تا یه کمکی هم به اقتصاد مملکت شده باشه![]()
وااااییییییی.ببنید تو رو خدا آدم دیگه به چشناش هم نباید اعتماد کنه.داداشای ما رو تو رو خدا!!!!!!!!!دخترا مواظب باشید درست انتخاب کنید.در راستای درست مصرف کردن بعد از کمی کام گرفتن زغالا رو باز کنید تا تنباکو زود نسوزه تا یه کمکی هم به اقتصاد مملکت شده باشه![]()
باید از نظر عملی هم آزمون بدن. حامد یکی از اون فرمای استخدامی جور کن تا فردا دست بکار شیم
سلام بر مریم خانوم....مریم کلی تلاش کردیما تا به مناسبت ورود شما فضا حسابی عرفانی بشه...بفرما قل......
از شما بعیده آقا بهنام
ااااااااااااااا اقا بهنام مواظب باش گولت نزننبهنامی خیلی بدی دیگه دوست ندارم........گفتم مهربونی
مهربونی جواب نمیده ویدا جونم کار این پسرا ازین حرفا گذشته.بهنامی خیلی بدی دیگه دوست ندارم........گفتم مهربونی
بهنامی خیلی بدی دیگه دوست ندارم........گفتم مهربونی
ااااااااااااااا اقا بهنام مواظب باش گولت نزنن
میگم بهمراه داشتن قلیون که تقلب محسوب نمیشه؟دخترا گوش کنین...شرکت ملی دود ایران استخدام میکند...شرایط استخدام:
1) حداکثر سن 25 سال
2)معدل بالای 17
3)آشنا به انواع تنباکو و مارک انها و همچنین آشنا به مبانی موات شناسی
4)داشتن دست کم 4 بار ترک ناموفق در کمپ
5)دم کردن چایی و قهوه در حد لالیگا
دخترایی که در مرحله کتبی حداقل نمره رو کسب کنن واسه مصاحبه عملی که شامل تست ظرفیت ریه با قلیون اختصاصی و تنباکوی 2 سیب نعناع و همچنین دم کردن چایی هست دعوت میشن
وااااییییییی.ببنید تو رو خدا آدم دیگه به چشناش هم نباید اعتماد کنه.داداشای ما رو تو رو خدا!!!!!!!!!دخترا مواظب باشید درست انتخاب کنید.
میگم این مصاحبه دست کم این مزایا رو وایه شما داشته.دخترا گوش کنین...شرکت ملی دود ایران استخدام میکند...شرایط استخدام:
1) حداکثر سن 25 سال
2)معدل بالای 17
3)آشنا به انواع تنباکو و مارک انها و همچنین آشنا به مبانی موات شناسی
4)داشتن دست کم 4 بار ترک ناموفق در کمپ
5)دم کردن چایی و قهوه در حد لالیگا
دخترایی که در مرحله کتبی حداقل نمره رو کسب کنن واسه مصاحبه عملی که شامل تست ظرفیت ریه با قلیون اختصاصی و تنباکوی 2 سیب نعناع و همچنین دم کردن چایی هست دعوت میشن
شما دیگه چرا میخواید همشهریتونو معتاد کنید آقای مهندس.ااااااااااااااا اقا بهنام مواظب باش گولت نزنن
مرسی عزیز دلم..بد نیستمخوب حالا شمام به روم نیار دیگه.
سلام عسیسم.خوبی گل مریم؟؟
اگه اینجا چایی در کاره یکی اعلام آمادگی کنه..............
اگه نیست برم واسه خودم یه چایی بریزم بدجور حوس کردم..............![]()
شوخی کردم شما خواهشا به دل نگیر
من منظورم این بود که چای دست شما یه چیز دیگه است
میگم بهمراه داشتن قلیون که تقلب محسوب نمیشه؟
یکی هم واسه من بریزید لطفا.اگه اینجا چایی در کاره یکی اعلام آمادگی کنه..............
اگه نیست برم واسه خودم یه چایی بریزم بدجور حوس کردم..............![]()
ما که انتخابامونو کردیم بیاین طلاق بگیریم ازشون....مهریمونم کامل میگیریم.....بچه هاروهم میندازیم تو کلشونو میریم......به این میگن پرواز نه دخترا
میگم بهمراه داشتن قلیون که تقلب محسوب نمیشه؟
ااااااااااااااا اقا بهنام مواظب باش گولت نزنن
نه معلومه امشب روبراه نیستی.دلم گرفت یه ذره بخند.مرسی عزیز دلم..بد نیستم
ما که انتخابامونو کردیم بیاین طلاق بگیریم ازشون....مهریمونم کامل میگیریم.....بچه هاروهم میندازیم تو کلشونو میریم......به این میگن پرواز نه دخترا
معتاد دیگه چی چیه ستاره خانوم ما بیماریم و باید قرصامونو به موقع بخوریممیگم این مصاحبه دست کم این مزایا رو وایه شما داشته.
شما دیگه چرا میخواید همشهریتونو معتاد کنید آقای مهندس.
شما چه پسر خوبی بودی.....چه مهربونی....بیا برات چایی بریزم......وای چقد تو خوبی
چه خبر مریمی؟؟بالش ها رو نمیدی بازی کنیم؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |