ستاره67
عضو جدید
یعنی به اندازه یه عروسی آدم اومده بوده خونشون![]()

ایشاله اعلام نتایج نزدیکه داداشی حواست باشه ما سر قولمون هستیم.ایشالا عروسی خودم همه دعوتین![]()
یعنی به اندازه یه عروسی آدم اومده بوده خونشون![]()
ایشاله اعلام نتایج نزدیکه داداشی حواست باشه ما سر قولمون هستیم.ایشالا عروسی خودم همه دعوتین![]()
آهان حالا گرفتم چی شد.آره پاگشا میدونم چیه.ما هم رسم داریم
نه بابا تو دیگه چرا تو که نزدیک خودمونی باید از این اصطلاحات سر در بیاری. یعنی همون پا گشا تهرانی ها
وقتی عروس داماد عروسی کردن یه مدت بعد خاله عمو ........ همه دعوتشون می کنن پا گشا یه مهمونیه
ایشاللهایشالا عروسی خودم همه دعوتین![]()
یه جورایی آره موافقم.
آخی خوشبخت شن الهی.خوبه که پسر باید کاری باشه.
آخ خودم نبودم 2دسمالشو بگیرم![]()
ایشالله
عجب جشنی بشه، فک کنم فقط هزارتا از مهمونات از دوستای مجازیت باشن
چه شود![]()
اینو اول بار بود که میشنفتم، خب بعضی از اصطلاحاتامون باهم فرق دارن دیگه
نه بابا تو دیگه چرا تو که نزدیک خودمونی باید از این اصطلاحات سر در بیاری. یعنی همون پا گشا تهرانی ها
وقتی عروس داماد عروسی کردن یه مدت بعد خاله عمو ........ همه دعوتشون می کنن پا گشا یه مهمونیه
چه جالب.
ایشاله اعلام نتایج نزدیکه داداشی حواست باشه ما سر قولمون هستیم.
فکرشو کن داماد 4 سال از من کوچیکتره دایم می گفتن ایشالا عروسی اقا شهرام پاک ابرومون رفت. ما هم هی سرخ سفید می شدیم می گفتیم شما یه کار بدین به ما حالا عروسی پیشکش.
خسته نباشی داداش شهرام.عروس مهمونی یعنی چی؟؟
به جان شهرام منم کشیدم
میدونم چی میگی. تازه من شاغلم هستم
پس منم میشم بن چوپی
اره ولی خودم سسر چوپی بودم ها دودسماله کار خودمه![]()
به جان شهرام منم کشیدم
من روحیاتم خیلی حساستر از اینه بخوام با زن کنار بیامخو داداش تو منتظر چی هستی یه دستی بجنبون دیگه
سلام.....شب خوش
فکرشو کن داماد 4 سال از من کوچیکتره دایم می گفتن ایشالا عروسی اقا شهرام پاک ابرومون رفت. ما هم هی سرخ سفید می شدیم می گفتیم شما یه کار بدین به ما حالا عروسی پیشکش.
؟؟؟!!!دودستماله چیه دیگه؟؟
اره ولی خودم سسر چوپی بودم ها دودسماله کار خودمه![]()
نچ خیلی هم خوبه..... مگه بده؟
چشم ما کوچیکیم داداش.چشم شوما دعا کن من مخلص همتونم در بست
آقا میلاد تو باشگاه کلی دختر خوب سراغ دارم....آستین بالا بزنم واست؟
نه قربون دستت نسختو برا خودت نگهدارآقا میلاد تو باشگاه کلی دختر خوب سراغ دارم....آستین بالا بزنم واست؟
نخیر مثه اینکه بسیج شدین که بفرستینم خاکسپاری؟نه قربون دستت نسختو برا خودت نگهدار![]()
مشکوک میزنی ها حامد راستی کولینگ تاور واسه چیته؟
آخی ایشاله کارتونم درست میشه.
؟؟؟!!!دودستماله چیه دیگه؟؟
نچ خیلی هم خوبه.
چشم ما کوچیکیم داداش.
نه قربون دستت نسختو برا خودت نگهدار![]()
خوب پس اول نوبت شماست دیگه ما مردیم اینقدر گفتیم عروسی.
به جان شهرام منم کشیدم
بله توضیح دادان ممنون حامد خان.منظورش همون پاگشاست
علیک برادر.سلام.....شب خوش
میگم بیاید اول آقا میلادو سر و سامون بدیم خوب.خو داداش تو منتظر چی هستی یه دستی بجنبون دیگه
همش اصطلاحات محلی من نمیدونم چین خوب؟؟!!پس منم میشم بن چوپی![]()
آره ما داریم وارد عمل میشیم.آقا میلاد تو باشگاه کلی دختر خوب سراغ دارم....آستین بالا بزنم واست؟
اوه اوه پس سخت میشه واستون آستین بالا زد.من روحیاتم خیلی حساستر از اینه بخوام با زن کنار بیام![]()
نخیر مثه اینکه بسیج شدین که بفرستینم خاکسپاری؟
اقا بهنام کجایی که میخوان بیچارم کنن؟خلاصه تعارف نکن...کافیه مشخصات بگی
چرا گریه؟؟خوب خیلی بامزه شرح ماوقع میدید.اولا خنده نداره باید به حال زار من گریست
ثانیا دو دسماله یه رقص کردی هست که هم می تونه تکی هم می تونه دست جمعی برگزار بشه.
نمی تونم تئوری توضیح بدم ولی اینو بگم خیلی با حاله
ممنون.قشنگه.این از نوع زنونشه
![]()
شمام دست بخیرید هان.عضو گروه ما بشید خوب.خلاصه تعارف نکن...کافیه مشخصات بگی
زبونم لال مگه هر که زن بگیره گوره خودشو کنده؟
راستی اقا میلاد این جایی که داری میری یه ابدارچی راننده ای نظافت چی در بانی چیزی نمی خواد مابیاییم مشغول شیم. شاید نفت قبول نشدیم اونوقت عاطل باطل می مونیم.من که هیچ سهمیه ای ندارم اخرم می ترسم از این ناحیه ضربه بخورم
تو اصلا حق نداری حتی فکر قبول نشدنو بکنیزبونم لال مگه هر که زن بگیره گوره خودشو کنده؟
راستی اقا میلاد این جایی که داری میری یه ابدارچی راننده ای نظافت چی در بانی چیزی نمی خواد مابیاییم مشغول شیم. شاید نفت قبول نشدیم اونوقت عاطل باطل می مونیم.من که هیچ سهمیه ای ندارم اخرم می ترسم از این ناحیه ضربه بخورم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |