من فقط ميدونم كه عاشق بستنين!بی اطلام واقعا چییییییییییی

من فقط ميدونم كه عاشق بستنين!بی اطلام واقعا چییییییییییی
وا.خوبه همش دونه ای 300 تومنهيواش تر بابا! چه خبره؟! مگه داري از كيسه خليفه مي بخشي؟!!!![]()
فدای تو .قربونت بشم
يواش تر بابا! چه خبره؟! مگه داري از كيسه خليفه مي بخشي؟!!!![]()
بازم شما اطلاعاتتون کامل تره.آفرینمن فقط ميدونم كه عاشق بستنين!![]()
شوخي كردم بابا! واستون بستني ميگريم طلايي! 400 دلاري!من این همه گفتم دیت و دل بازید فقط 300 تومن.باشه همونم به از هیچی.
ماشاله دختر روی ما رو سفید کردی.
وای وای بچه مثبت.عجب پسری هستید شما!!!
بله ميبينم! هايسيس هم نميتونست به اين خوبي صحنه رو به تصوير بكشه!ببخشید...از الان صحنه رو براتون به تصویر کشیدم که یه وقت کم نخرین
![]()
وای من ازین بستنیه خیلی دوس دارم.ممنون.اینطوری که دوسال حقوقتون پیشاپیش میره!!شوخي كردم بابا! واستون بستني ميگريم طلايي! 400 دلاري!![]()
بازم شما اطلاعاتتون کامل تره.آفرین
آخی نازی پسر خوب.منم گفتم که جایزتون محفوظه.اره دیگه پسر خوبیم من دیدی تازه کاربر فعالم شدم از بس خوبم![]()
نیدونمیه چیز خیلی جالب العان پیش اومد من صفحه ای باز نکردم یعنی سایتی رو باز یا جستجو نکردم یهو دیدم از این صفحه ای که توش هستم یه تب(صفحه جدید)باز شد و صفحه معروف ف ی ل ت ر بود جدی دارم میگما شما جای من بودین چی میگفتین یا چه حالی بهتون دست میداد؟
یه چیز خیلی جالب العان پیش اومد من صفحه ای باز نکردم یعنی سایتی رو باز یا جستجو نکردم یهو دیدم از این صفحه ای که توش هستم یه تب(صفحه جدید)باز شد و صفحه معروف ف ی ل ت ر بود جدی دارم میگما شما جای من بودین چی میگفتین یا چه حالی بهتون دست میداد؟
نه بابا دو سال چيه... با حقوق 2 ماه ميشه همه رو مهمون كردوای من ازین بستنیه خیلی دوس دارم.ممنون.اینطوری که دوسال حقوقتون پیشاپیش میره!!
یه بستنی هست 400هزار تومانه تو برج میلاد میدن توش طلای خوراکی میریزن و مستقیم فکر کنم از فرانسه میارن حالا باید از روز قبلش هم سفارش بدی من ازونا میخوامممممممممشوخي كردم بابا! واستون بستني ميگريم طلايي! 400 دلاري!![]()
وای چه شرمی!!!
ما نیز داداشی.برید به سلامت.چشم شما هم دعامون کنید.چه ها خیلی خوشحال شدم واقعا دلم واستون یه ذره شده بود. الان سه ساعته اینجام دلم نیمد زود برم.
ولی واقعا الان باید برم تا درودی دیگر بدرود. خیلی دوستون دارم دوستای خوبم. بازم دعام کنید
خداحافظ هم سلولی خیلی خوشحال شدم من هم میخوام برم از همتون ممنونمچه ها خیلی خوشحال شدم واقعا دلم واستون یه ذره شده بود. الان سه ساعته اینجام دلم نیمد زود برم.
ولی واقعا الان باید برم تا درودی دیگر بدرود. خیلی دوستون دارم دوستای خوبم. بازم دعام کنید
به سلامت آقا شهرامچه ها خیلی خوشحال شدم واقعا دلم واستون یه ذره شده بود. الان سه ساعته اینجام دلم نیمد زود برم.
نه بابا دو سال چيه... با حقوق 2 ماه ميشه همه رو مهمون كردمگه نه شهرام خان؟
شهرام خان خيلي خوشحال شديم.... برات آرزوي موفقيت ميكنم. شب خوشچه ها خیلی خوشحال شدم واقعا دلم واستون یه ذره شده بود. الان سه ساعته اینجام دلم نیمد زود برم.
ببخشید اونجا استخدامی نمیگیرن؟؟؟عجب مزایایی!!!نه بابا دو سال چيه... با حقوق 2 ماه ميشه همه رو مهمون كردمگه نه شهرام خان؟
تو رو خدا تعارف نکنید.کیک طلایی میل ندارید؟؟آقا حمید حقوقشون گویا خیلی خوبه.یه بستنی هست 400هزار تومانه تو برج میلاد میدن توش طلای خوراکی میریزن و مستقیم فکر کنم از فرانسه میارن حالا باید از روز قبلش هم سفارش بدی من ازونا میخواممممممممم
شب شما هم بخیر حسین آقا.موفق باشید.خداحافظ هم سلولی خیلی خوشحال شدم من هم میخوام برم از همتون ممنونم
بله ميبينم! هايسيس هم نميتونست به اين خوبي صحنه رو به تصوير بكشه!![]()
نه بابا بيشتر از اين حرفاست! پايه كه 346 تومنه. ضريب مناطق نفت خيز هم كه ظاهرا 2.8 بايد باشه. ضريب ما كه از اينم بيشتره!نه بابا کوتاه بیا خیلی بدن ماهی 600 هزار تومن![]()
اقا شو بذار اول . یه فیلمی بود میگفت اقاشو بذار اولششب شما هم بخیر حسین آقا.موفق باشید.
منظور منم با همونا بودیه بستنی هست 400هزار تومانه تو برج میلاد میدن توش طلای خوراکی میریزن و مستقیم فکر کنم از فرانسه میارن حالا باید از روز قبلش هم سفارش بدی من ازونا میخواممممممممم
وای چه شرمی!!!
ا.نگو اینا رو دیگه دختر.
هایسیسمو 20 شدم![]()
؟؟؟؟!!!!!!اونجا کجاست؟؟؟نه بابا بيشتر از اين حرفاست! پايه كه 346 تومنه. ضريب مناطق نفت خيز هم كه ظاهرا 2.8 بايد باشه. ضريب ما كه از اينم بيشتره!![]()
بله قربان.کدوم فیلم؟؟اونوقت طرف چی می گفت؟؟اقا شو بذار اول . یه فیلمی بود میگفت اقاشو بذار اولش
آخی دخترم چقدر قانع ست.الهیی.من بستنی طلایی نمیخوامااااااا
یه چی باشه که راحت بشینم بخورم...اون طلاییا از گلوم پایین نمیره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |